- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
5 çeyrekde bi uyandım uyuyamadim. Yinede şöyle rahat bi kahvAltı yapamadım
Dünyanın evli çalışan ve çocuklu bide diyet yapmaya çalışan halleri özel bi durum yok canimNe oldu canım hayırdır ben pek konulara vakıf olamadım dün ve hafta sonu
Aaa aynı ben sadece çocuk yokDünyanın evli çalışan ve çocuklu bide diyet yapmaya çalışan halleri özel bi durum yok canim
Günaydın
Bugün 3 günlük 3
4 günlüğe başlıyorum.
Nasıl olacak diye soröayın2. Bulucam birşeler
Gece süt verdikten sonra midem çok kazındı ama yemedim.
Mükafatım sabahki eksi 200 idi..
günaydın hanımlar,
sabah sabah sinirlerim bozuldu, dün sabittim ve bu gün +600 çıktım, neler oluyor bana
sinirden koca bir ekmeği yiyecektim ama kendi kendime sakin ol.. bekle belki ödemdir, cumaya iner dedim... iyi yapmış mıyım
Günaydın Sherrim yaparsın senGünaydın
Bugün 3 günlük 3
4 günlüğe başlıyorum.
Nasıl olacak diye soröayın2. Bulucam birşeler
Takılıyorum ablam seni sevdiğimdenNerden vardın bu kanıya
Hadi desemki yeni üye sendromu yaşıyo elif oda değil birbirimizi 8 yıldır tanıyoruz
Ama şey olabilir , senin gelgitlerin seni tanıdıgım tüm dönemlerde oldu . yazdıgın diyeyle ilgili gel git mesajlarını belki defalarca okudum defalarcaa cevap yorumladıgım için, artık bu konuya aynı yorumları yapacagım için belki yorum yapmıyorumdur yoksaaa seni ne sevdiğimi bilirsin
Birde tüm geçmiş bazan okumuyorum beni etiket yapanlar ve alıntılara cevap yazıyorum birde gözüme çarpan olaylar varsa onlara yazıyorum .
Senin nezninde eğer böyle düşünenler varsada afffınıza sıgınırım
Günaydın canım tabi ki de ödem yediklerin belliyse can sıkmaya değmezgünaydın hanımlar,
sabah sabah sinirlerim bozuldu, dün sabittim ve bu gün +600 çıktım, neler oluyor bana
sinirden koca bir ekmeği yiyecektim ama kendi kendime sakin ol.. bekle belki ödemdir, cumaya iner dedim... iyi yapmış mıyım
evet içim rahatGünaydın canım tabi ki de ödem yediklerin belliyse can sıkmaya değmez
İnşallah mavişimde bacınıda kandır bi yolunu bulsun bebelerde gelebilir yani tam gün olur
1 demet maydanoz 1 elma 1 limon 2 çubuk tarçın zencefil karanfil 1 lt kaynar sugünaydın hanımlar,
Kaptan bu turbo yağ yakıcı çay acaba 400 ml hepsi aynı anda mı yoksa bekleyebilirmi nasıl içeceğiz ben biraz yaptığımı tam yapmak isterim sorarım bunaltmam inşac karna içiyorum rakibelerime duyurulur
5 çeyrekde bi uyandım uyuyamadim. Yinede şöyle rahat bi kahvAltı yapamadım
İner tabi canım lavaboya çıkmadıysan o da etki ediyordurevet içim rahatcumaya iner umarım
Yok öyle birşey değil, miras hukukuna giriyor sanırım ama girmiyorda olabilir. Yani şöyle diyeyim ben mesela şimdi annemle yaşıyorum ayrıca ev aldım kredi ödüyorum sonra ablamlar falan bu evde hak iddia edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?