Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın hanımlar,

sabah sabah sinirlerim bozuldu, dün sabittim ve bu gün +600 çıktım, neler oluyor bana

sinirden koca bir ekmeği yiyecektim ama kendi kendime sakin ol.. bekle belki ödemdir, cumaya iner dedim... iyi yapmış mıyım

Gece süt verdikten sonra midem çok kazındı ama yemedim.
Mükafatım sabahki eksi 200 idi..

Mükafatlarınnnn boool olsun şeriiii

Günaydın canımmm ... yahu sorulur mu hiç :)
Yediğin ortada tabii ki de ödemdir .
Cumaya yine çoook güzel sonuç gelecek .
Stres,yok . Aynen devam

Takılıyorum ablam seni sevdiğimden

Günaydın canım tabi ki de ödem yediklerin belliyse can sıkmaya değmez

İnşallah mavişimde bacınıda kandır bi yolunu bulsun bebelerde gelebilir yani tam gün olur

1 demet maydanoz 1 elma 1 limon 2 çubuk tarçın zencefil karanfil 1 lt kaynar su
Diyetisyen tarifi 3 gün uygulanacak acayip ödem attırıyor muş
cok iyi yapmışsın
Kaptan bu turbo yağ yakıcı çay acaba 400 ml hepsi aynı anda mı yoksa bekleyebilirmi nasıl içeceğiz ben biraz yaptığımı tam yapmak isterim sorarım bunaltmam inşac karna içiyorum rakibelerime duyurulur

Tadı çok kötüymüş siz yapmayın emi rakibeler

Canım sen annenle yaşıyorsun, kendine dilediğin yatırımı -banka havalelerinin, yani ödemelerin hepsinin senin üzerine olmasına özen göstererek ve tapu kendi üzerine olmak şartıyla yapabilirsin ve bunda ne medeni hukuka ne islam hukukuna aykırı bir şey söz konusu değil. Gönül rahatlığıyla yatırımını yap. Sonuçta bekarsın, annenin yanında değil de nerede yaşayacaksın, kaldı ki anneni yalnız bırakmayarak bir yerde fedakarlıkta yapıyorsun. Annenin yalnız kalmasına kimsenin gönlü razı olmaz diye düşünüyorum.
Maalesef insanoğlu çiğ süt emmiş, Allah korusun gün gelir şeytan işin içine karışırsa ve ablaların bir talepte bulunsa herşey senin üzerine olduğu sürece hukuki bir şey hak edemezler, Allahın izni ile. Mal senin, hak senin, gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…