Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum ben akşama yeşillik Yiyeceyimi biliyordum o da ekmekle güzeldi ondan kahvaltıda yimedim akşama bıraktım...bu kadar eziyetime fedakarlığıma rağmen annemlerin tartısında artıdayım.aslında evet ovulyasyondan eminim ama moralim bozuluyor....bi de bugün annemlerde köyden gelme özel bi yeşillikle gözleme yapılacak.dayımlarda deyirmenden alınma halis kepekli un vardı.annem ondan kendine ve bana incecik yufkada erkenden yağsız Gözleme yapacaktı ama artı canımı çok sıkınca deyil gözleme kahvaltıda ekmeyi çıkardım...kahvaltı öncesi maydanoz limon kürünü yaptım...kahvaltımı da yumurta ve lorla saf pro yaptım.bu şişliyi atmam lazım.ama karnım fena ağrılı ve şiş...moralim çok bozuk...

kızlar günaydın
sabah dişçiye gittim,kağıda 9 yazmışlardı bende saf saf sıramı bekliyodum meğer herkese 9 yazıyolarmış gelince girişten tekrar sıra almak lazımmış,nasıl bir sağlık sistemidir aklım almadıhaftaya çarşambaya kaldı işim

parola 9.töbe ya bide şifre okuma klavuzu verselermiş.

O

Hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler herkese ... Rabbim bir daha kaza bela göstermesin

Amin

5 çeyrekde bi uyandım uyuyamadim. Yinede şöyle rahat bi kahvAltı yapamadım

Rahat olmayı bekleme yoksa çok beklersin
Böyle mutlu ol

kaptanım hayırlı uğurlu olsun,bende herkes gibi aynı temennilerde bulunucam,rabbim kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin,kara kızdan sonra ne renk aldın arabanı?

Kara simsek

Günaydın arkadaşlar...çok soğuk baküden yumurtlayan şişmiş Aynuradan herkese günaydlnlarrr...
@masumm canım ortim olala görmüşsün çok şükür...her gün eksi görürsün inşallah...
kuzularinannesi canım dün menün iyiydi hatırladığım kadarıyla...sakın pes etme aynen devam...bu kez son başlanğıç olmalı...hedefe ulaşmak gerek...

parola 9.töbe ya bide şifre okuma klavuzu verselermiş.

uzmanlığımı hastanede sıra alma,sonuç çıkınca kapıda sıra kapmaca alanında yapıyorum,bunlar stajdı yakında tez yazımına başlayıp olayı bitircem sağlık bakanına duyrulur diplomamı hazırlayın

ayy bu aynı bennnnnnnnn.ortaokulda kilo ver demişlerdi bende evdeki sütlaç bitsinde sonra demiştim.

Allaa allaa ne biçim sistemmiş güzelimm yaa geçmiş olsunn ben kurtuldum darısı başınaa

Merhaba arkadaşım.yenimisin?
Arkadaş hem yerli hem misafir hem takımdan hem eskiden aynuram ne sayarsan hepsinden .
90 üstü gurubundan ayrıca bı kandırıp takıma alamadık inad ediyo şişko kalayım diye takıma girmiyo .
Totosu sıkıya gelmiyo hatunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…