Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

P
Benimde basım cok ağrıdı hıc keyfim yok
Kv bugun geliyormus umarım ılk bize gelmez hıc cekesım yok onu bugun

Oooo supersin ortimmmm...açılın @Lunya mimu88 İFÇİLER geliyoooor...biri haala şiş olsa da.. inecük cumaya eminimmmm...

Aynuram canini sikma bende geceb hafta ayni senin gibiydim.
Nerdeyse 2 kilo artim vardi.
Odem aticilar bile fayda etmiyordu.
Sadece az disini slk. Benim ovulasyon gununden hemen sonrasinda 2 gun icinde sislik indi,
Bende 1.5kilo...biliyorum normal ama canım çok sıkkın...inşallah cumaya inecek ama eminim

ay ben dünkü menümü vermemişim.. hemen yazayım. Sabah bi selam verdim, 12 ye kadar nefes alacak vakit olmadı, sonrada öğle arasında bi koşu mağazalara bakayım dedim İnsan beden numarası düşünce motive oluyor
Beyaz bir pantolon aradım, LC waikikide buldum, çok güzel.. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Resmi pantolon bedenim 42 oldu elh, zorlasam 40 ta olabilir. Zaten cumartesi 40 beden bir eteği zorla çektim üstüme

Dayanamadım ogle yemegini1 saat erkene aldım.
Ton balıklı salata
Yogurt.
Ek olarak 1 portakal yedim.
Emziren anne olarak o kdar da kısamıyorum cok bezgin halsiz ve bas agrılı oluyorum.
Aldığım haberde bunda etken. Her haldr aksam kosa kosa gideriz sevgili zehir dilli kv nin elini opmeye.
Ben bu kadını evlenmeden oncede pek gozum tutmadıydı.
Cok ters ters bakıyordu cok

Hayırlı olsun bende yaz ortasında almayı düşünüyorum
Shery senin pantolonun ve kızının cicileride hayırlı olsun seninki bol gelsin dar gelmesin

hadi betus gozun aydın.
Bende40 beden aldım zar zor girsemde içine motivasyon olsun dedım

Bu kadar stres iyi değil birazını arkaya at diyorum ya benimkinin sadece geçen yaz yaptıklarını ucundan yazsam 7 takımın topon KV listesinin bir numarası hatta yıldızı olur

Ayy sanırım galiba ben temizlik hastasi oldum anami elestirdim elestirdim başıma geldiii... bugun yine ev supurdum sildim toz aldim kadin yapmıştı bide ben yapayim dedim balkonlari yikadim camasir topla derken zaman gecmis bi size bakayim dedim... daha isim bitmedi ufak teefek islerim kaldi yarin pasta borekle ugrasacam bugunden temizlik bitsin istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…