- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Pya şeri aç olmıyorum çok fazlaa ama beöye tuzsuz hhelva gibi oluyorum
yaa bi tadım tuzum olmuyor
dün eşim sen severisn diye kahve yanına bitter almış bana %82 kakolu yok deidm yemeyim ozuldu
cuma günü kahvaltıda yiycem tamam dedim
P
Benimde basım cok ağrıdı hıc keyfim yok
Kv bugun geliyormus umarım ılk bize gelmez hıc cekesım yok onu bugun
Ben kızımla meşkulüm...inhalyasiya cihazı aldım evde yapıyorum günde 3kez.ilacı bitki çayı derken öylen oldu şimdi tekrarlayıp uyuycaz...
herkeslerrrr neredeeee
Oooo supersin ortimmmm...açılın @Lunya
saol cnmmm , bana yarayacagını biliyordum bu sistemin
benn uzun açlıklarda kilo verebiliyorum
ara yapmak yerineee ful depoyu dolldurup son gaz gidince
ama tabi bunu hemen başaramıyorsun onca yiyipp migdeyi genişletince önce yavaş yavaş küçültmek gerekiyor
cuma 1. belli oldu ikinci kimahahahaha
Benim oğlanlar da çok seviyor 'dopa(sopa) yicem anne' ben diyor küçük :)
kızlar ben bundan alıyorum degişiklik oluyor
eskiden 1 paketi gömerdim şimdi tabi sadece 2-3 adet yiyorum
3 tanesi 1 dlm ekmek yeirne geçiyor
Bende 1.5kilo...biliyorum normal ama canım çok sıkkın...inşallah cumaya inecek ama eminimAynuram canini sikma bende geceb hafta ayni senin gibiydim.
Nerdeyse 2 kilo artim vardi.
Odem aticilar bile fayda etmiyordu.
Sadece az disini slk. Benim ovulasyon gununden hemen sonrasinda 2 gun icinde sislik indi,
Olsun canım bu diyet takımları zaten onun için...boğazımızı tuta bilsek zaten burada işimiz ne...ama önemli olan başladığımız işi bitirmek...başladın...bitireceyine eminimKaçıncı hedefe varış ve geri dönüş ben de unuttum artık
Oh yi yi...yansın kara yağlar...Mantarlı biberli sulu köfte pişirdim kendimde. Biberler zehir gibiymiş yana yana yiyorum şuan. Acı yağ yakar hadi inşallah
Hayırlı olsun bende yaz ortasında almayı düşünüyorumay ben dünkü menümü vermemişim.. hemen yazayım. Sabah bi selam verdim, 12 ye kadar nefes alacak vakit olmadı, sonrada öğle arasında bi koşu mağazalara bakayım dedimİnsan beden numarası düşünce motive oluyor
Beyaz bir pantolon aradım, LC waikikide buldum, çok güzel.. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Resmi pantolon bedenim 42 oldu elh, zorlasam 40 ta olabilir. Zaten cumartesi 40 beden bir eteği zorla çektim üstüme
hadi betus gozun aydın.ay ben dünkü menümü vermemişim.. hemen yazayım. Sabah bi selam verdim, 12 ye kadar nefes alacak vakit olmadı, sonrada öğle arasında bi koşu mağazalara bakayım dedimİnsan beden numarası düşünce motive oluyor
Beyaz bir pantolon aradım, LC waikikide buldum, çok güzel.. Yarın gidip almayı düşünüyorum. Resmi pantolon bedenim 42 oldu elh, zorlasam 40 ta olabilir. Zaten cumartesi 40 beden bir eteği zorla çektim üstüme
Bende 1.5kilo...biliyorum normal ama canım çok sıkkın...inşallah cumaya inecek ama eminim
Dayanamadım ogle yemegini1 saat erkene aldım.
Ton balıklı salata
Yogurt.
Ek olarak 1 portakal yedim.
Emziren anne olarak o kdar da kısamıyorum cok bezgin halsiz ve bas agrılı oluyorum.
Aldığım haberde bunda etken. Her haldr aksam kosa kosa gideriz sevgili zehir dilli kv nin elini opmeye.
Ben bu kadını evlenmeden oncede pek gozum tutmadıydı.
Cok ters ters bakıyordu cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?