Geçmiş olsun canım herşey yolunda gider inşallahTıkanıklık inşallah açılacak demek istemiştim tatlım. Biliyorum kuzum 3 ay önce diğer bacağından da operasyon geçirmişti. 1 gece kalmıştı, sanırım yine kalır. Inşallah açılır damarları
Canımm ben kotlarımı darlattırdım hepsi süper oldu bence terzide önemli
ya allahtan salaş şeyler moda artık
moda olmasada ben seviyorumdaa dökümlü uzun şalaş şeyleri
şimdi bir iki dar paça siyahım var
bir kotum var aa iki kilo snrası giyilmezz
bekleyen bi kotum var onu giyerimm
daralttırmayı bende sevmiyorum malesef güzel durmuyorr
iki yıl önce yazın aldıgım az buçuk içine girdiigm , geçen yıl hiç giyemedigim gömlerklerim var ama onları giyerimmm
şerimm daha önce yazdım sende cevap yazdın okudum biliyorum sebeplerin var ama kendini bu kadar doldurma .Dayanamadım ogle yemegini1 saat erkene aldım.
Ton balıklı salata
Yogurt.
Ek olarak 1 portakal yedim.
Emziren anne olarak o kdar da kısamıyorum cok bezgin halsiz ve bas agrılı oluyorum.
Aldığım haberde bunda etken. Her haldr aksam kosa kosa gideriz sevgili zehir dilli kv nin elini opmeye.
Ben bu kadını evlenmeden oncede pek gozum tutmadıydı.
Cok ters ters bakıyordu cok
yok dellyy yaa arkadan bel kısmıyla oynanınca ister istemez toto kısmı büzülüyo oda hoş durmuyoCanımm ben kotlarımı darlattırdım hepsi süper oldu bence terzide önemli
Inşallah Begüm'üm çok sağol ♡masum aynı dert bendede var üzerime cuk oturan 1 tane bile ne pantolan,kazak,gömlek,tşört hiç birşeyim yok,çoğu kışlığı verdim, yazlık baharlıklarıda verirsem dolap bomboş kalcak,yeni dolap yapmaya bütçem yetmez,mecbur bu yazda idare edicem yavaş yavaş yenilerim artık
pantolonları daralttım ama daralan pantolan eski formu gibi güzel durmuyor sevmiyorum ben ama üzerine uzun bir üst giyip kapatıyorum görüntüyü
ama kazak ve gömleklerihiç daraltmadım üst üste giyip kamufle ettim şimdiye kadar artık havalarda ısındı bakcam çaresine
ama cidden büyük sıkıntı
saydin78 çok geçmiş olsun,inşallah o sırada damarlar açılırda ameliyata gerek kalmaz
@ecemavi
Evet ben okudum gerçekten guzel kitap hatta kv tartismistim o donem ne kadar kitabi varsa almistim hepsini okumustum iyi gelmisti basucu kitabim oldularşerimm daha önce yazdım sende cevap yazdın okudum biliyorum sebeplerin var ama kendini bu kadar doldurma .
Kadın kaşıyın üstünde gözün var dese şuan patlıycak haldesin. O kadar nefretle dolmuşsunki .
Bak el öpmeye gideceksen en azından sana gelmiyorya aynı evde kalmak zorunda kalsan .
Kv . Geçinmek yada O na tahammul etmek zorunda değilsin , buna seni kimse zorlayamaz ama kendini bu kadar doldurman keskin sirke misali
Daha önce okudunmu bilmiyorum ama ugur koşarın "Allahde ötesini bırak " kitabını okumanı ısrarla tavsiye ediyorum.
Masummm düğün icin elbise bakiyon mu ??? Ben de bi dugun tarihi netlessin bakacam insallah..
Aynı sorun bende de var kızlar yaz geldi şimdi tüm kışlıkları da dagiticam önümüzdeki kış inşallah ihtiyacım olmayacak artık yavaş yavaş yeni ciciler alicam
Canımm ben kotlarımı darlattırdım hepsi süper oldu bence terzide önemli
Inşallah tatlım ♡♡Geçmiş olsun canım herşey yolunda gider inşallah
şerimm daha önce yazdım sende cevap yazdın okudum biliyorum sebeplerin var ama kendini bu kadar doldurma .
Kadın kaşıyın üstünde gözün var dese şuan patlıycak haldesin. O kadar nefretle dolmuşsunki .
Bak el öpmeye gideceksen en azından sana gelmiyorya aynı evde kalmak zorunda kalsan .
Kv . Geçinmek yada O na tahammul etmek zorunda değilsin , buna seni kimse zorlayamaz ama kendini bu kadar doldurman keskin sirke misali
Daha önce okudunmu bilmiyorum ama ugur koşarın "Allahde ötesini bırak " kitabını okumanı ısrarla tavsiye ediyorum.
Güzelimm benim kotlar varya tayt kesim süper oldu tek sıkıntı amcam boyfrien paça yapmışyok dellyy yaa arkadan bel kısmıyla oynanınca ister istemez toto kısmı büzülüyo oda hoş durmuyo
bide beli halletsen bacak kısımlarıda bollanıyo bedenin ayarı tümden kaçıyo sevmiyorum ama mecburiyetten giyiyorum
Esin tutumu onemli haklisin objektif bakamiyorsa Sıkıntı..olaya atlamışgibi olcam ama,tahammül etmek zorunda bırakılıyosunaeben
benim kv de,bize gelir 1 hafta 10 gün kalır,2-3 hafta sonra tekrar gelir yine aynı.....,gelir iyi hoş bu sefer buraya gidelim şuraya gidelim piknik yapalım, şimdi yaz geliyo ya şuraya denize gidelim,kadın kendini gezdirmeye geliyo resmen,eşimde bundan memnun çünkü anneyi mutlu edecekya ne dese tamam diyo,illa babasıda geliyo....
gelde tahammül etme yoksa eşim başlıyo annem sana ne yapıyo,kadın evde her türlü yemeğini yapar,süpürür siler daha ne istiyon,sen nankörsün iyilikten anlamazsın sana iyilik yaramaz
biz o kitapları okusak ne olcak eşler bazı şeyin farkında olmadıktan sonra
Begümüm ben anlatamadım sanırım. Yazdıklarının hepsini anlıyorum 10 yıl kv yaşadım ....olaya atlamışgibi olcam ama,tahammül etmek zorunda bırakılıyosunaeben
benim kv de,bize gelir 1 hafta 10 gün kalır,2-3 hafta sonra tekrar gelir yine aynı.....,gelir iyi hoş bu sefer buraya gidelim şuraya gidelim piknik yapalım, şimdi yaz geliyo ya şuraya denize gidelim,kadın kendini gezdirmeye geliyo resmen,eşimde bundan memnun çünkü anneyi mutlu edecekya ne dese tamam diyo,illa babasıda geliyo....
gelde tahammül etme yoksa eşim başlıyo annem sana ne yapıyo,kadın evde her türlü yemeğini yapar,süpürür siler daha ne istiyon,sen nankörsün iyilikten anlamazsın sana iyilik yaramaz
biz o kitapları okusak ne olcak eşler bazı şeyin farkında olmadıktan sonra
Senin elinden canim eger adaletli olursan hepsi seni sever bu benim kizim o el kizi diye bakarsan elbette seni sevmez....kizina hak gördüğünü gelininede gorursen gül gibi gecinip gidersiniz insallah...Begümüm ben anlatamadım sanırım. Yazdıklarının hepsini anlıyorum 10 yıl kv yaşadım ....
Ben kv iyiliğinden kötülüğünden bahsetmiyorum .
Kv degiştirebilirmisin ??? Hayır peki öldürelim kv onuda yapamayız EEE..
Size anlatmaya çalıştıgım şu !
Kendinizi bundan mümkün oldugunca soyutlayın ....
Kendinizi nefretle doldurmak size zarar !!!! Kv bişi olmaz o gene bildiğini okur
Ve önem bir ayrıntı ; erkekleri eş ve ana arsında burakırsanız yüzünü anasına döner sizede sırtını.
Kitaba gelince Bu süreci daha hafif geçirmenize sebep olur .
Bende derdim .ALLAHIM tek bir ya tek bir gün , evimde ayagımı uzatıp şöyle kanepeye uzana bilirmiyim
Ama o günlerde geçiyormuş kv. ÖLDÜ ÇÜNKİ ...
Şimdi keşke diyorum , bu dünyaya sınava gelmiştim o sınavda daha başarılı olabilseydim.
Evet bunları yazmam sizin için üzüldüğüm içindi kv den yana oldugum için değil.
Bende kv olucam inşallah benim gelinim ve damatlarım benden nefret etmezler inş .
Begümüm ben anlatamadım sanırım. Yazdıklarının hepsini anlıyorum 10 yıl kv yaşadım ....
Ben kv iyiliğinden kötülüğünden bahsetmiyorum .
Kv degiştirebilirmisin ??? Hayır peki öldürelim kv onuda yapamayız EEE..
Size anlatmaya çalıştıgım şu !
Kendinizi bundan mümkün oldugunca soyutlayın ....
Kendinizi nefretle doldurmak size zarar !!!! Kv bişi olmaz o gene bildiğini okur
Ve önem bir ayrıntı ; erkekleri eş ve ana arsında burakırsanız yüzünü anasına döner sizede sırtını.
Kitaba gelince Bu süreci daha hafif geçirmenize sebep olur .
Bende derdim .ALLAHIM tek bir ya tek bir gün , evimde ayagımı uzatıp şöyle kanepeye uzana bilirmiyim
Ama o günlerde geçiyormuş kv. ÖLDÜ ÇÜNKİ ...
Şimdi keşke diyorum , bu dünyaya sınava gelmiştim o sınavda daha başarılı olabilseydim.
Evet bunları yazmam sizin için üzüldüğüm içindi kv den yana oldugum için değil.
Bende kv olucam inşallah benim gelinim ve damatlarım benden nefret etmezler inş .
Begümüm ayrıca ben kimseyi bişeye tahammul etmek zorunda bırakmadım.
Sadece şeriyi böyle üzgün görmeye kıyamadım kendi penceremden size pencere açmaya çalışıyorum o kadar.
Bu konuda artık tıp .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?