yahu yazmayım dedim ama
Benmi anlatamıyorum ne !
size sabredin oturun demiyorum sadece TINNNLAMAYINNN DİYORUM .
Kitapta onu diyor. kv niye okusun sen oku ki O nu TINLAMA..
Hayat sizin sadece nefes alın diye kıyamadım tevsiyede bulundum ....yoksa banane tabi.
Aşkolsun ya. Sanane olur mu.yahu yazmayım dedim ama
Benmi anlatamıyorum ne !
Hayat sizin sadece nefes alın diye kıyamadım tevsiyede bulundum ....yoksa banane tabi.
Ayy nasıl dà doğru tespitler. Vala ablam ne diyim boşuna apla demiyok sanaVero sen böyle yazınca eskilerden bizlere denen bir laf geliyo aklıma " karnında kurtmu var "kız
He aklımdayken yazayım .
Kv . Eşinin dediği laf varya hani " kaç kere hamiş olacan nasıl olsa beriyorsunda "
Ve sen bu kafa çoktannn evet deyip kanul etmişsin gibi.
Ve bizdende onay istiyorsun .
Ben ONAYLAMIYORUM bilesin.
Apla olarak fırcçamıda atayımda
hayırlı olsun veromAyy nasıl dà doğru tespitler. Vala ablam ne diyim boşuna apla demiyok sanaonaylama zati. . Bugun bebis görmeye daha dogrusu kalp atışı duyduk. Allahım isteyené nasip etsin . Bi garip oluyor insan bedenimde iki kalp var atan .. dışarda yedik gene Facia . Ama olsun napiyim .onaylamazsiniz biliorum da. Napiyim 7 ay ay sonra dayanirım kapıniza
ah panpaaa şişim şiş 1 kg su gitmiş sabah ama yarın ne olacak gösterir 4 günlüğe başladım bugün bir değişiklik olsun diyeee..
yahu yazmayım dedim ama
Benmi anlatamıyorum ne !
Bizde yeni evli sayılırız aslında.Ay eskiden bir laf işiteyim ki bu çok sık oluyordu kahroluyordum üzülüyor ya ağlıyor yada içime atıyorum şimdi bende tınnn tabi elimden geldiğince bende kendime göre çok yol katettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?