- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
salata kuzum yap bi legen doyana kadar ye.Diyetlik bitmeyen yemek yapilsa keske yesek fazla fazla simdi kaptan bana kizacak)
Sabah kahvaltidan sonra aksam yemegini bekliyom hemen bitiyor ahanda bitti gunu kapattim tokmuyum bilmem
ayyyyy çok acıktım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
acım demek yemiyorum sabrediyorum direniyorum demek,
son mesajda bunu görünce temsili ben
Salata bool yedim canim zaman gectikce beyine doyma sinyali gitti suan iyiyim şükürsalata kuzum yap bi legen doyana kadar ye.
Ayy bi sayfa daha geri gittim orda da kv . Konuşulmuş derin derinnn ... ben şu yemeği koyup geleyim hemen :)
Kv en bi sevdiğim konu
walla bende farkı ve dozunu çözemedim hangisi tahammül hangisi tevazu hangisi kendini savunma hangisi kendini ezdirme.
bir türlü dozunu tutturamıyorum.sonra bi bakıyorum çemkiren kıymetli sen değil.
Afiyet olsun kuzum çok güzel menüsabah limonlu-zencefilli ılıksu
kahvaltı 07:45
1 yumurta az tereyaglı
8 zeytin
3 girinsi
2 dlm peynir
3 hurma
domates-salatalık-biber
öglen 13:00
4 izmir köftenin köftesi
bir kase sebze çorbası(patates+kabak+havuç)
2 bardak ayran
4 tam ceviz
3lt su , 2 yeşilçay, 1 lmonlu soda , 1 filtre, 1 türk kahve
öğlen bende izmir köfte yedim ayran içtimsabah limonlu-zencefilli ılıksu
kahvaltı 07:45
1 yumurta az tereyaglı
8 zeytin
3 girinsi
2 dlm peynir
3 hurma
domates-salatalık-biber
öglen 13:00
4 izmir köftenin köftesi
bir kase sebze çorbası(patates+kabak+havuç)
2 bardak ayran
4 tam ceviz
3lt su , 2 yeşilçay, 1 lmonlu soda , 1 filtre, 1 türk kahve
hoş geldin canım ne var ne yokBen geldim herkes gitmiş sanki azucuk 1 saat takılacaktım
İyiyim canım bugün Müdür yoktu ders çalıştım soru çözdüm falan kafam aldığı kadarhoş geldin canım ne var ne yok
mimu88 panpaaa nasılsın? Nasıl gidiyor hafta?
Aebenim belki haklısın durdukca kendimi dolduruyorum gibi görünüyor.şerimm daha önce yazdım sende cevap yazdın okudum biliyorum sebeplerin var ama kendini bu kadar doldurma .
Kadın kaşıyın üstünde gözün var dese şuan patlıycak haldesin. O kadar nefretle dolmuşsunki .
Bak el öpmeye gideceksen en azından sana gelmiyorya aynı evde kalmak zorunda kalsan .
Kv . Geçinmek yada O na tahammul etmek zorunda değilsin , buna seni kimse zorlayamaz ama kendini bu kadar doldurman keskin sirke misali
Daha önce okudunmu bilmiyorum ama ugur koşarın "Allahde ötesini bırak " kitabını okumanı ısrarla tavsiye ediyorum.
yahu yazmayım dedim amaAebenim belki haklısın durdukca kendimi dolduruyorum gibi görünüyor.
Ama ne zaman kendimi ondan yana pozitife çevirsem hemen yeni bi laf sokuyor.
Oglum evlenince fakirleşti ne demek? Sen evde oturuyorsun oglum çalışıp size bakıyor vah vah.
Ve bir sürü vecize.
Evet haklısın. Hiçte tahammül etmek sorunda degilim.
Hele ki halis gönülle beni hiç istemediği halde 2 sene eşimle beni mutsuzluktan mahvettiği evlenmemize izşn vermediği defalarca ayrılmak zorunda bırakılmamız sonra ona ragmen evlenmemiz.
Hepsini yutup eşimin annesidir diye saygı duyup anne deyip elini öptüğüm durumda bile haketmediğm şekilde muamelede bulunulursa.
Hiç tahammül etmem..
O kitabı da zehir diline hakim olamayıp kalp kıranlar okusun.
Teşekkür ederim.
Seni çok seviyorum k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?