Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

** 7.TAKIM 206. Etap **[/COLOR]

cemre2010(57.0/
ceyce(78.5/ 77,6/0,9/%1,15)
saferan(127/
azerikizi(55.2/
kirmizigül06(92.7/
doga3(92.8/92.8/0/%0)
frangipani(67.8
ganfed(57/
Julia__(55.5/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.7/58.6/0.1/%0.17)
minnoşprenses (62.9/62.6/0,3/0.47)
nev81 ( 91/89.9/1.1/1.20%)
(14.takimdan transfer)

** 7.TAKIM TOPLAM KILO **(

pardon minnoşum ben seni görmemişim

adet olmamama rağmen 900 gram vermişim acayip çok sevindim altın bulmuş kadar oldum

gunaydın kızlarrr mucuckk mucuck

meyvısım dun hıcc kacamak yapmadım sadece aksam yemegınden sonra bır bardak sut ıcme seyımız vardıya mıdem bulandı aclıktan artık yarım dılım kepek ekmegı ıle ıkı catal peynır yedım buna ragmen hıc kacamaksız atlatmama ragmen sadece 100 gr farkettı canım sıkıldı ona neyse 2 gunde 2 kılo dıyetıyle toplamda 900 gr verdımm ama tabı gecen haftaya gore 300 gr eksıdeyımm kızlar kusura bakmayın olurmu

kızlar bugün listeyi ben yapıyorum yine hatırlatıyor gibi olacağım ama burda bir arkadaş bugün izinliymiş gün içinde devamlı gruba girmeye çalışacağım ama burda olamazsam bilinki acil işlerim çıkmıştır ben yokken idare ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

dun okadar ac gezmeme yanayım ustelık ben dungece bırde annemlere gıttım dusunun yanı annemın sıcacık yemeklerının yanında ben haslanmıs yumurtamı yedımm
hee bıde annem hastası oldugum sutlac yapmıss bıze allahımm yemem dedım anne ,,benn mınnoss sutlac yemedı kımse ınanmaz yanı buna .butun bunlara ragmen dune gore 100 gr atması benı delı ettı yaa

minnoşum gitsinde varsın 100 gr gitsin yaa ben p.tesi günü holywod diyetine başlayayım diyorum acaba yapabilirmiyim yada bu sizin diyetimi yapsam iki günde şöyle şok kilolar versem biraz daha kendimi motive etmiş olacağım.

bızım dıyetı yapıcaksan sunu bıl ceycecım en ufak bır lokma bıle kacamagı affetmıyor hemen tokat gıbı vuruyor suratına ama salata sebze seven bırısıysen cok fazla ackalmadan yaparsın bence sonucları gayet ıyı oluyor baana bakma ben salatayı sevmedıgım ıcın ucundan tadına bakıyorum dogal olarak doymuyorum

benim de cok canım sıkkın kızlarr..
minnosum dün vereceğime almısm :84::84: toplamda 700 gr verdim

ceycecim dert etme listeyi ilgileniriz canımm

benim de cok canım sıkkın kızlarr..
minnosum dün vereceğime almısm :84::84: toplamda 700 gr verdim

ceycecim dert etme listeyi ilgileniriz canımm

valla meyvemm yaa dun okadar dıkkat etmeme ragmenn dusun yanı durumu
ama ben gecen sefer yaptıgımdada ıkıncı gunde bıse verememıstım meyvemm hatırlıyorum
gercı ozamanda ıkıncı gunu bozmustum ama bence bu dıyete gunluk 45 dk spor eklense
fıdan gıbım oluruzz. gercı benım yerımden kalkıcak halım olmuyor aclıktan ama . bılmıyorum meyvem
yaa cok sınırlendım kendımee

minnoşum salatayla sebzeyi meyveyi acayip çok severim ben kırmızı eti sevmiyorum fzl yaa dikkatımı çekti sizin diyettede et yoktu. yaa işte şu şok diyetleri yapmama sebebim düşük tansiyon problemim ve şeker problemim var. hollywood da zor bi diyet ama sonucunda güzel sonuç alanlar çok var yaa neyapsam bilemedim

** 7.TAKIM 206. Etap **[/COLOR]

cemre2010(57.0/
ceyce(78.5/ 77,6/0,9/%1,15)
saferan(127/
azerikizi(55.2/
kirmizigül06(92.7/
doga3(92.8/92.8/0/%0)
frangipani(67.8
ganfed(57/
Julia__(55.5/
Minaver(61.8/60,7/1,1/1,20)
Meyvenull (58.7/58.6/0.1/%0.17)
minnoşprenses (62.9/62.6/0,3/0.47)
nev81 ( 91/89.9/1.1/1.20%) (14

bendeeeeeeee:84::84::84::84: borek yapıcam pohaca yapıcam moozaık pasta yapıcammm yıycem hepsını haftasonu cok sınırlıyımmm:84::84::84:

bende ankaraya gitmiyorum sevgilime dedim nöbetten cıkınca eve git tras ol dus al hazırlan öyle gec arkadasına die o direk nöbet pisliğiyle gitmiş onada cok kızdım acayip sinirliyim ağlıcam nerdeyse..
hafta sonu 1 tepsi börek yapcam 1 kap dolusuda kısır sürekli onları yicem belki etimek tatlısıda yapatımm yicem sürekli depresyonda olucam tv izlicem yazcam yatağımdan sadece wc için cıkıcam yemeğimi bile yatağımda yicem

günaydın kızlaarr... benden de bu hafta sadece 200 gr gitti

minaverin yüzdesini düzelttim ceyce haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…