ne oldu canım yaa..dert etme herşeyi..inan giden hep bizden oluyor kendimize yazık ediyoruz..bırak seni üzenler sıkılsın..biz senin boşluğunu nasıl doldururuz...lütfen biraz daha düşün.......kirmizi ben izin istiyorum.bir ara diyet yapamiycam ben.kendimi iyi hissetmiyorum.zaten bir kac gündür psikolojim iyi degildi,size yansitmasamda....diyetde yapabilcegimi düsünmüyorum.ben bir kac zamanligina cikmak istiyorum.yarin tartilmak istemiyorum.bakicam ya,hatta belki dönemem bilmiyorum.
kendinize iyi bakin...................
cuma dan önce size şoklama yaptım....
kız allah seni naapmasın ödüm koptu artık çocuğumda olmaz
ama elime geçsen var ya korkdum gerçek
Kızlaaaarrrrrrliste arkada kalmasin
** 7.TAKIM 206. Etap **
cemre2010(57.0/
ceyce(78.5/
saferan(127/
azerikizi(55.2/
kirmizigül06(92.7/
doga3(92.8/
frangipani(67.8
ganfed(57/
Julia__(55.5/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.7
minnoşprenses (62.9
nev81 ( 91/ (14.takimdan transfer)
** 7.TAKIM TOPLAM KILO **(
alın size en tazesinden listeeee........
Kızlaaaarrrrrr1100 gr vermişm,1.1 kg,yeni kilom 89.9.Çooookkk mutluyummmmmm
Sağol canım benim.Hayır canım eklemeyi bilmiyorum,bu seferlikbiriniz bana yardım etseniz olur mu,şimdi evden çıkmam lazım okula gidiyorum.Haftaya öğrenirimnev tebrik ederim canım ...süpersin valla...kilonu listeye ekle..biliyormusun eklemeyi....
saferan doğa neden geldinizde kilo bildirmediniz bakim sizz
kirmizi ben izin istiyorum.bir ara diyet yapamiycam ben.kendimi iyi hissetmiyorum.zaten bir kac gündür psikolojim iyi degildi,size yansitmasamda....diyetde yapabilcegimi düsünmüyorum.ben bir kac zamanligina cikmak istiyorum.yarin tartilmak istemiyorum.bakicam ya,hatta belki dönemem bilmiyorum.
kendinize iyi bakin...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?