ben oglen kendıme peynırlı gozleme yapıp yıycem valla depresyon ılacından daha etkılı olucak bende bılıyorumm meyvemm
ben oglen kendıme peynırlı gozleme yapıp yıycem valla depresyon ılacından daha etkılı olucak bende bılıyorumm meyvemm
bendeeeeeeee:84::84::84::84: borek yapıcam pohaca yapıcam moozaık pasta yapıcammm yıycem hepsını haftasonu cok sınırlıyımmm:84::84::84:
bende ankaraya gitmiyorum sevgilime dedim nöbetten cıkınca eve git tras ol dus al hazırlan öyle gec arkadasına die o direk nöbet pisliğiyle gitmiş onada cok kızdım acayip sinirliyim ağlıcam nerdeyse..
hafta sonu 1 tepsi börek yapcam 1 kap dolusuda kısır sürekli onları yicem belki etimek tatlısıda yapatımm yicem sürekli depresyonda olucam tv izlicem yazcam yatağımdan sadece wc için cıkıcam yemeğimi bile yatağımda yicem
hoppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ne oluyor sizeeee..kendinize gelin bakimmmmmmmmmmmmmmmmm.....az kilo verdiniz diye ne bu isyannnnnnnnnnnnnn.....cabuk toparlayin kendinizi bakim...haftasonuda o dediklerinizden yemek yok...sonra eziyetini yine siz cekeceksiniz...kendinize gelin bakim hemen...ve benim sevincime ortak olun bakimmmm..cunku tam 2.6 kilo gitmisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss takimimiz yine iyi durumda...elbet vardir bir sebebi..aba bukadar kendinizi kapip koyarmayin bakim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gelir doverim ha siziiiiii
kirmizi ben izin istiyorum.bir ara diyet yapamiycam ben.kendimi iyi hissetmiyorum.zaten bir kac gündür psikolojim iyi degildi,size yansitmasamda....diyetde yapabilcegimi düsünmüyorum.ben bir kac zamanligina cikmak istiyorum.yarin tartilmak istemiyorum.bakicam ya,hatta belki dönemem bilmiyorum.
kendinize iyi bakin...................
wawwwwwwwwwwwwwwww kırmızı gulumm supersınn yaaacookk cokk cokk sevındımm tatlım benımm afferım sana valla kendımden cok sana sevındımm kırmızıgullum
tu tuu tuu masallahhh kaptanımızaa . bızım moralımız bıraz bozukk kaptanımm
ama ınan okadar acc bıll ac gezdım kı oyuzden cok uzuldum gulum yaahıc soz vermıyım ben bugun yerım bastan soylıyım sızede canlarımm
minnosum sen ben frangi doğa hariç takım süper ..
kızlar hepinizi cok cok kutluyorum gülüm senide kocaman öpüyorumm
ben yemicem vaz gectim öğlen ilac alcam
kendime gelirim öğleden sonra leyla olurum
gunaydin balli kurabiyelerim merak etmeyin azerinin mortali biraz bozuk ama gitmesine izin vermiyecem onu biraz izinli sayalim morali duzelsin kesin gelir cunku hepinizi cok seviyor ogleden sonra olayi anlatirim ama simdi cikmam lazim birazdan misafirim gelecek.bu arada kilo veren arkadaslar hepinizi cani gonulden kutluyorum .gorusmek uzere hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?