bende cok merak edıyorumm
yardimin icin saol dogacim, paylasima koydunmu listeyi yoksa ebn eklim??
kilo veren herkesi tebrikkk ediyorummmdereceye girecegimiz kesin bu sonucla...veremeyenlerde insallahhaftaya iyi sonuc alirrrr..nevimmmmmm benden once 8leri gordunnn darisi benim basima insallahhh
ohh sukur duzelmeyecek birsey yokmus arada....aciklaman icin cok saol tatlimevet kizlar gecmisi okuyum derken herkesi kacirdim yalniz kaldim bari bende merakinizi gidermek icin aciklamada bulunayim azeri konusunda dogacigim merak etmissin aksam ama azeriyle konustum 1 saat burayi unuttum onun icinde gec geldim geldigimdede gitmistin kusura bakma canim ama simdi olaya doneyim azerinin frankfurta tasinma meselesi vardi kiz kardesi orda oturuyor o is olmamis vazgecmisler gitmekten o yuzden cok uzgun. birde onu surekli kullanan bir arkadasi vardi 0onunla bozusmus cani cok SIKKINDI MORALI SIFIRDI YANI AMA MERAK ETMEYIN HAFTAYA KADAR BEN ONU YOLA GETIRIRIM HIC TASALANMAYIN NETINDE DE SORUN YOK SADE morali bozukpazar kermesimiz var zaten orda beraber satrista duruyoruz biz iyice islerim ince ince aksamina gelir belki ama izine ayrilmakta kararlicunku diyete bu moralle devam edemem diyo takimada zarar veririm korkusu varartida cikarsam o yuzden izin istiyor ama bellide olmaz pazar gunu toparlanirsa donecek donmek istemezsse ben onu sacindan surukler getiririmaynen boyle
cok istiyordu tasinmayi olmayinca cok uzgun oy uzden dagilmis .toparlansin gelir kesinSağolun kızlar listeyi paylaşıma koymuşsunuz
ganfed sen ikna edersin canım azeriyi bencede gelir o bırakmaz bizi
Sağolun kızlar listeyi paylaşıma koymuşsunuz
ganfed sen ikna edersin canım azeriyi bencede gelir o bırakmaz bizi
ohh sukur duzelmeyecek birsey yokmus arada....aciklaman icin cok saol tatliminan takimin basarisina bile sevinemedim azerinin yazisini gorunce...gerekirse sacindan surukle getir...ama getir azerimi
cok istiyordu tasinmayi olmayinca cok uzgun oy uzden dagilmis .toparlansin gelir kesin
bencede bu hafta biz birinciyiz kızlar
gecmis olsun ceyceycim, sirani saldinokadar zor degilmis demi...
takim olarak evet, ama ben bireyseldeki birinciligi kaybettimikinci olurum suanki listeye gore
burdayiz canim bekliyoruz gel cabuk gelkizlar benim biraz isim var..bir saate kalmaz gelirim...bekleyin beni lokumlarrr
kızlar şöyle grupların paylaştıkları listeye baktımda bir arkadaş 49 kg ama diyet yapıyorkırmızı doğa saferan nev biz ölelim kızlar
evet kizlar gecmisi okuyum derken herkesi kacirdim yalniz kaldim bari bende merakinizi gidermek icin aciklamada bulunayim azeri konusunda dogacigim merak etmissin aksam ama azeriyle konustum 1 saat burayi unuttum onun icinde gec geldim geldigimdede gitmistin kusura bakma canim ama simdi olaya doneyim azerinin frankfurta tasinma meselesi vardi kiz kardesi orda oturuyor o is olmamis vazgecmisler gitmekten o yuzden cok uzgun. birde onu surekli kullanan bir arkadasi vardi 0onunla bozusmus cani cok SIKKINDI MORALI SIFIRDI YANI AMA MERAK ETMEYIN HAFTAYA KADAR BEN ONU YOLA GETIRIRIM HIC TASALANMAYIN NETINDE DE SORUN YOK SADE morali bozukpazar kermesimiz var zaten orda beraber satrista duruyoruz biz iyice islerim ince ince aksamina gelir belki ama izine ayrilmakta kararlicunku diyete bu moralle devam edemem diyo takimada zarar veririm korkusu varartida cikarsam o yuzden izin istiyor ama bellide olmaz pazar gunu toparlanirsa donecek donmek istemezsse ben onu sacindan surukler getiririmaynen boyle
tamam kandiracam sozkizlar gelmezsse gebertirim onuayy ganfedcım sagol acıklaman ıcın neysekı hallolmuycak bır sorun degılmıs sen kandır azerımızı dekı bak mınnos daha yenı geldı sen gıttın ben geldım dıyemı gıttı dıye uzuldu de kandır ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?