Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet kizlar gecmisi okuyum derken herkesi kacirdim yalniz kaldim bari bende merakinizi gidermek icin aciklamada bulunayim azeri konusunda dogacigim merak etmissin aksam ama azeriyle konustum 1 saat burayi unuttum onun icinde gec geldim geldigimdede gitmistin kusura bakma canim ama simdi olaya doneyim azerinin frankfurta tasinma meselesi vardi kiz kardesi orda oturuyor o is olmamis vazgecmisler gitmekten o yuzden cok uzgun. birde onu surekli kullanan bir arkadasi vardi 0onunla bozusmus cani cok SIKKINDI MORALI SIFIRDI YANI AMA MERAK ETMEYIN HAFTAYA KADAR BEN ONU YOLA GETIRIRIM HIC TASALANMAYIN NETINDE DE SORUN YOK SADE morali bozukpazar kermesimiz var zaten orda beraber satrista duruyoruz biz iyice islerim ince ince aksamina gelir belki ama izine ayrilmakta kararlicunku diyete bu moralle devam edemem diyo takimada zarar veririm korkusu varartida cikarsam o yuzden izin istiyor ama bellide olmaz pazar gunu toparlanirsa donecek donmek istemezsse ben onu sacindan surukler getiririm aynen boyle

Sağolun kızlar listeyi paylaşıma koymuşsunuz

ganfed sen ikna edersin canım azeriyi bencede gelir o bırakmaz bizi

bizde seni tebrik ediyoruz canim harikasincok basarilisincanimseninle gurur duyuyoruzayricada bende kilo veren arkadaslarimi kutluyorum cani gonulden

ohh sukur duzelmeyecek birsey yokmus arada....aciklaman icin cok saol tatlim inan takimin basarisina bile sevinemedim azerinin yazisini gorunce...gerekirse sacindan surukle getir...ama getir azerimi

cok istiyordu tasinmayi olmayinca cok uzgun oy uzden dagilmis .toparlansin gelir kesin

insanın morali bozuk olunca böyle düşünüyor takımı etkilemek istemiyor bende kendi kendime kocişle problemler yaşadığım zaman topikten ayrılmayı düşündüm ne kilo veriyordum ne bişey en azından çabalayan kişileri mağdur etmek istemiyor insan.

kizlar ben artik birinci ikinci diye goremiyorum takimlarin paylasimindayokmu artik yoksa baska bir yerdemi yaziliyor bende gormek istiyorum kisisel dereceleride goremiyorum nasil bakabilirim onlara bana yardim edermisiniz

kızlar şöyle grupların paylaştıkları listeye baktımda bir arkadaş 49 kg ama diyet yapıyor kırmızı doğa saferan nev biz ölelim kızlar

ayy ganfedcım sagol acıklaman ıcın neysekı hallolmuycak bır sorun degılmıs sen kandır azerımızı dekı bak mınnos daha yenı geldı sen gıttın ben geldım dıyemı gıttı dıye uzuldu de kandır ıste

tamam kandiracam sozkizlar gelmezsse gebertirim onubu kadar sevgiyi birakip gitmez zaten cok seviliyor takimda oda bunu biliyor o olkmazssa olmazlarimizdandir merak etmeyin kesin gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…