insanın morali bozuk olunca böyle düşünüyor takımı etkilemek istemiyor bende kendi kendime kocişle problemler yaşadığım zaman topikten ayrılmayı düşündüm ne kilo veriyordum ne bişey en azından çabalayan kişileri mağdur etmek istemiyor insan.
şekerlerim ben geldim nasılsınız bakalım 1. oluyoruz inş ..
azerime cok üzülmüştüm iiki önemli bişey değilmişti gelsin bak rahatsız ederim onu özelden
gülüm haftaya 8 lerdesin hadi bakalım kim tutar benim gülümü
insallah meyvemm... gelsin artik 8lerrrr..80 kilo olunca fotograf eklicem...basladigim zamandan bu yana kadar... farki sizde gorursunuzz
gülüm bence 90 dada cekmelisin foto çünkü az kilo değil verdiğin o farkıda önemli iki fotoyu yanyana koyup motive olursun bize eklemesen bile mutlaka foto cekince ilk fotonla yanyana koy ve yatayının basına as iki fotoyuda bak nasıl etkileniceksin..
insallah canim, ilk baktigimda ikinci olacaktim ama sonra ne oldu bilmiyorum..simdi bakim hemenayy kızlar yazamadım hiç bugün.. öğlen iş yemeğimiz vardı, şimdi de ofise bir organizasyonumuz var yine acayip yoğun... genel müdürümüz ay sonu ayrılıyo, eski çalışanları topladık.. öğlen de yeni müdürle tanıştık.. bu aralar ofis çok hareketli çoook.. ve 7 senelik düzenimiz bozulacak, çok üzülüyorum çoook...
hadi ben gidip misafirlerle ilgileneyim, inşallah birinci oluruz.. kırmızım sen de dereceye girersin tahminimce..
yaşasın 7. takım...
kizlarrrrrrrrrrrrrr birinciyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende ucuncu olmusumm
1. olduuukkkkkkk Çooookkkk tebrik ediyorum hepinizi,3.5 aydır ilk kez bu tadı almak nasip oldu;başta motivesi ve azmi muhteşem kaptanımıza ve hepinize çooook teşekkür ediyorum
kızlar bu hafta bence 1.yiz 7.takım çok yaşa :92::92:
bencesi yokkkk birtanemmmm...biz 1inciyizzzz.ziyaretcilerdeee artti birden
evet kizlar 1.ci olduk hep beraberrrr...simarabilirsinizzzzzzzhakettik biz bu sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?