Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şekerlerim ben geldim nasılsınız bakalım 1. oluyoruz inş ..

azerime cok üzülmüştüm iiki önemli bişey değilmişti gelsin bak rahatsız ederim onu özelden

gülüm haftaya 8 lerdesin hadi bakalım kim tutar benim gülümü

aynen dedigin gibi canim oda bunu istemiyor o yuzdende izin istiyor

insallah meyvemm... gelsin artik 8lerrrr..80 kilo olunca fotograf eklicem...basladigim zamandan bu yana kadar... farki sizde gorursunuzz

insallah meyvemm... gelsin artik 8lerrrr..80 kilo olunca fotograf eklicem...basladigim zamandan bu yana kadar... farki sizde gorursunuzz

gülüm bence 90 dada cekmelisin foto çünkü az kilo değil verdiğin o farkıda önemli iki fotoyu yanyana koyup motive olursun bize eklemesen bile mutlaka foto cekince ilk fotonla yanyana koy ve yatayının basına as iki fotoyuda bak nasıl etkileniceksin..

evet haklisin canim, bu halde daha foto koymaya cesaretim yok...80 olunca 3unude eklerimbir 80ni gorim...daha cok heyecanlanirim, cunku enson kendimi 76 kiloluk halimlen hatirliyorum..oncelrini bilmiyorum hicc...insallahhh o rakamlari birdaha gorurumm

ayy kızlar yazamadım hiç bugün.. öğlen iş yemeğimiz vardı, şimdi de ofise bir organizasyonumuz var yine acayip yoğun... genel müdürümüz ay sonu ayrılıyo, eski çalışanları topladık.. öğlen de yeni müdürle tanıştık.. bu aralar ofis çok hareketli çoook.. ve 7 senelik düzenimiz bozulacak, çok üzülüyorum çoook...
hadi ben gidip misafirlerle ilgileneyim, inşallah birinci oluruz.. kırmızım sen de dereceye girersin tahminimce..
yaşasın 7. takım...

insallah canim, ilk baktigimda ikinci olacaktim ama sonra ne oldu bilmiyorum..simdi bakim hemen

1. olduuukkkkkkk Çooookkkk tebrik ediyorum hepinizi,3.5 aydır ilk kez bu tadı almak nasip oldu;başta motivesi ve azmi muhteşem kaptanımıza ve hepinize çooook teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
kızlar bu hafta bence 1.yiz 7.takım çok yaşa :92::92:

1. olduuukkkkkkk Çooookkkk tebrik ediyorum hepinizi,3.5 aydır ilk kez bu tadı almak nasip oldu;başta motivesi ve azmi muhteşem kaptanımıza ve hepinize çooook teşekkür ediyorum

oleyyyyyyyyyyyyyy geene 1.yiz kızlar hiç mütevazi olmayalım bu hafta haftaalardır süper gidioruz çatlayacaklar :92::92:

7.takım hep böyle devam bugün birşeyi daha farkettim bugün çook misafirimiz vardı

hadi hep beraber ne diyoruz

KISKANANLAR ÇATLASIN KISKANANLAR ÇATLASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…