Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

toplanin kizlar...tokusturalim yesil caylarimiziii 7.takiminnnn citirlariiiii,......hepinizi tebrikkkk ediyorummmm...cok cabaladik ve hakkimizi aldikk hepinizi cokkk seviyorummmsimdi bize laf soyleyenler hala konussun bakalim

toplanin kizlar...tokusturalim yesil caylarimiziii 7.takiminnnn citirlariiiii,......hepinizi tebrikkkk ediyorummmm...cok cabaladik ve hakkimizi aldikk hepinizi cokkk seviyorummmsimdi bize laf soyleyenler hala konussun bakalim
evet ya bu gaz devam ederse haftayada birinciyiz fistiklar . he bu arada agzi olan konusamaz artik demi biz fistikli balli kaymakli takimiz lilililililili

1. olduuukkkkkkk Çooookkkk tebrik ediyorum hepinizi,3.5 aydır ilk kez bu tadı almak nasip oldu;başta motivesi ve azmi muhteşem kaptanımıza ve hepinize çooook teşekkür ediyorum

yasasin 7. takim . bu arada yeni gelen arkadaslarimizda cok guzel uyum sagladi bize renk kattilar onlara tekrardan hg diyorum ben

kaptanımm gulumm benım derecen ıcın tebrık ederım bıtanemm ınsallah bıdahakı hafta 80 lerdekı derecencen ıcın tebrık ederız senı sekerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…