Geçmiş olsun kaptanım... azıcık seni örnek alsa insanlar hayat bayram olacak :)
Bu sefer karnıbahar köftesinin içine yoğurt koymadıkbakalım nasıl olacak hahahaha :)
Biz cumagunu itibari ile kafa kafaya verelim birbirimizi guduleyelim rakip olmayalim yaramiyor bize)
Kabus sen ol canim raziyim suan biri beni sirkelemesi lazimmm o durumdayim... spor yapamiyorum
Kaptaniçem sen ben Ada YOk listede ondan iyce güççüldü
Valla artık yaz beni diyeni yazıyodum bildirim yapmayanı düşürüyorum sadece az puanlı olanları.ama düşürme derlerse de yazıyodum yinedeadam toplayayım ben biraz ... ama deneme süresi var değil mi ?
çok az spor yapanlar yahu ... bir liste yayınlardın sayfayı kaplardı önceden
Aspir yağı nasıl kullanılır?aus cnm içinden bi yazı çıktı. her yemekle 1 tk için diyorum yemek öncesi ama 1 ymk 120 kalori imiş bilemedim ben sabah 1 tk kadar içmeyi planlıyorum yanımda taşıyamam , aksamda evde içsem if im bozulur, birde çok geldi bana 1 tk her yemekle
Aspir yağı nasıl kullanılır?
şöyle bir yazı buldum bence .
- Kullanım Şekli; 1 yemek kaşığı aspir yağını meyve ve yoğurt ile karıştırın, içine lif oranı fazla olan keten tohumu ekleyebilirsiniz. Bunu kahvaltılarda tüketebilirsiniz.
- Kullanım Şekli; 2 yemek kaşığı aspir yağını 1 yemek kaşığı sirke ve bir miktar bal ile karıştırarak salatalarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Günde 1 kase bu salatadan yiyebilirsiniz.
- Kullanım Şekli; Aspir yağı sabah kahvaltıdan önce aç karnına tek başına 1 tatlı kaşığı kadar içilerek tüketilebilir.
- Kullanım Şekli; Kızartma yaparken de aspir yağını kullanabilirsiniz.
sen sabah aç karna başla bence de .
SPOR ÇETELESİ 20.HAFTA
kelebekolacam 15+10
@DelyDoly10+15+0+20+20+15
@Dilekiyi 15+15+15+15+20
@ecemavi10+15+25+10
@_SARAYCA_15+10+15
Nare83 15+0+0+15
@Lunya15+15+10+15
mimu88 20
@aeben 0+15+25+20+15+15
İnşallah eksiliriz hep beraber yarın çok dikkat edelim eksileri artıralımPerşembe çok sıkıp haftasonu salinca gelgitler oluyor.zaten sıkıntılı bünyeyiz.salmak derken yediğimiz haftasonu kahvaltilari.recel yok çiko yok vs.her cunartesi kahvalti patates firinlanir onu hile yemem ..ama işte.....arti değilim lakin ne eksilirim bilemiyorum.
İyigeceler bebek
Evet evet.İnşallah eksiliriz hep beraber yarın çok dikkat edelim eksileri artıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?