Sporumu vereyimAhu060812
45 dk interval koşu
30 dk karın ve bacak
Menüm:
Sabah : keten tohumlu keçiboynuzlu sütlü bişi
Ara: 1 elma 2 erik kurusu 1 kivi
Öğlen: karabuğdaylı hindi göbek salatası
Ara: sodalı kefir
Akşam: havuçlu Elmalı yoğurtlu salata
4 lt su yeşil çay beyaz çay 3 fincan Türk kahvesi
Wc yok
sabah kahvaltı hayali kuruyorum şuan
öğlen yemekte yoğurt çorbası, tavuk, salata var çorbada içerim yarın
tavukta baya tok tutar
Perşembe çok sıkıp haftasonu salinca gelgitler oluyor.zaten sıkıntılı bünyeyiz.salmak derken yediğimiz haftasonu kahvaltilari.recel yok çiko yok vs.her cunartesi kahvalti patates firinlanir onu hile yemem ..ama işte.....arti değilim lakin ne eksilirim bilemiyorum.
İnşallah eksiliriz hep beraber yarın çok dikkat edelim eksileri artıralım
Tmm dir bebek.menü
spor
wc
yarın harika olacak gör bak
canım önünde cuma sabah bildirime 30 küsür saat var ...
neleeeer olur biliyor usun ?
yeter ki yarın bi kafana koy .
bol limonlu suyunu iç sabah aç .
az ye .
gör bak .
bi dene ya .
aklında bugün benim olacak sloganı olsun
bi üstte yazdıklarım senin içinde geçerli .
yarın elini neye atarsan ... bugün değil leeeen bugün değil değil ...bir gün .... cumaya gör bakalım
Hadi yaaa cig sebze acep benide mi o kabız yapiyor ara siraYa benim bide en son yaptığım 4 günlük den bu yana ev sorunum var.bana bol salata ters tepiyor.cig sebze kimine kabızlık yapar bilirdim o kimi benmisim
Tmm dir 1 günlük mortimYarın bende sıfır karbon öğlen ve akşam lahana yiycem sadece.saatlerede dikkat edicem inşallah yaparız biz bu işi daktır
Spor bende istah kesiyor... spordan sonraki hafiflik cok iyi geliyor...ayyy eylule az kaldiii tutustummmmHmmmm tamam o zaman ....
ada81
Ausencia ikilisi dönüyor bu hafta .
@_AYNURA_ sen spor ??? neden yapmıyorsun ?
@Dersaadet_ her gün düzenli 45 dk en az ???
@saydin78 huuuuuuuuuuu spor ? başlıyor ...start veriliyor cuma ...
yarın biraz daha adam toparlayayım .... sporsuz olmaz güzeller ...
Daha önce tutturmuştun bu seferde tutturursun inşallah be kaptanmenü
spor
wc
yarın harika olacak gör bak
canım önünde cuma sabah bildirime 30 küsür saat var ...
neleeeer olur biliyor usun ?
yeter ki yarın bi kafana koy .
bol limonlu suyunu iç sabah aç .
az ye .
gör bak .
bi dene ya .
aklında bugün benim olacak sloganı olsun
bi üstte yazdıklarım senin içinde geçerli .
yarın elini neye atarsan ... bugün değil leeeen bugün değil değil ...bir gün .... cumaya gör bakalım
Anaaa beni morti etti bile ama ben öyle bir günlük istemem bu hafta yarış falan kaçırdım ama haftaya için sana kafa tutuyorum misafirler ctesi geliyo nasıl olsaTmm dir 1 günlük mortim
Tmm kız.Anaaa beni morti etti bile ama ben öyle bir günlük istemem bu hafta yarış falan kaçırdım ama haftaya için sana kafa tutuyorum misafirler ctesi geliyo nasıl olsa
Kaptanicemmmmm de hele ne yiyip içelim kafa durdu.Canlar olur ... inanın olur gaz vermek değil amacım şu an .
Ama menülerinizde azıcık usulsüzlükler var ... bir gün tam tekmille ... cuma sabahına harika uyanırsınız .
Sizin en büyük hatanız ... o hafta içinize sinmediyse diyet olarak ... hem beyin hem menü olarak salabiliyorsunuz.
Bende koskoca 30 küsur saatte çok şey değişir diyorum .
Yarın bi buna konsantre olun .
O bende hiç etki etmiyorKahvaltı menüsü çok iştah açıcı değil öğle ve akşam süper saat Sayıcam yine :) sabah bi bardak sinameki var belki wc ye yardımcı olur
Kaptanicemmmmm de hele ne yiyip içelim kafa durdu.
Ay hala yiyip içelim diyom.
Aynen işte tamda bu. O hafta içime sinmediyse diyetim sporun bi gardım düşüyor nedense ama işte bu noktada kaptaniçem devreye giriyo iyiki varsınCanlar olur ... inanın olur gaz vermek değil amacım şu an .
Ama menülerinizde azıcık usulsüzlükler var ... bir gün tam tekmille ... cuma sabahına harika uyanırsınız .
Sizin en büyük hatanız ... o hafta içinize sinmediyse diyet olarak ... hem beyin hem menü olarak salabiliyorsunuz.
Bende koskoca 30 küsur saatte çok şey değişir diyorum .
Yarın bi buna konsantre olun .
Aynen benimde kaçtı Hadi spor yapalım yada açalım yabancı rock kafa sallayalım yada leslie yapalım olmadı tuvalette selfie çekelim napsak ki bilemedimKaptanicem şimdi sen gaz verdin ya uykum kaçtı walla.dizide arada sizdiydim 10_ 10 buçuk arası hulyali.
Aynen işte tamda bu. O hafta içime sinmediyse diyetim sporun bi gardım düşüyor nedense ama işte bu noktada kaptaniçem devreye giriyo iyiki varsın
Bende gitmedim haa şurdan sana bi şırınga göndersem de baksan bende üşeniyom gitmeye ama d bakmadıkları için hastane olayına üşeniyorum yoksa giderimBi kan değerlerime baktirsam sabah aile hekimine.
Useniyorum gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?