Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nolur biri desinki bugün cuma akşamı herşey yeni başladı.

no no no yarın perşembe ve sen harika bir gün geçirip ... spor yapıp ..yürüyüyüp ..wc yi halledip az yiyip öz yiyip ...hatta yarına has araları da kaldırıp ... akşam kuş misali sofradan kalkım ...ccuma buraya gelecek ve ahanda yaptın kaptan .... yapamam sanıyordun ama yaptım diyeceksin

Siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam.1 günde 2 kilo verdirecek detox hayaliyle karanlıkta kaybolucam.yerim bomboş kalicak.7.takima bir daha bu kadar geyik yapan bi üye giriş yapmiycak.sakin arkamdan aglamayin.

Geçmiş olsun kaptanım... azıcık seni örnek alsa insanlar hayat bayram olacak :)

Siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam.1 günde 2 kilo verdirecek detox hayaliyle karanlıkta kaybolucam.yerim bomboş kalicak.7.takima bir daha bu kadar geyik yapan bi üye giriş yapmiycak.sakin arkamdan aglamayin.
Biz cumagunu itibari ile kafa kafaya verelim birbirimizi guduleyelim rakip olmayalim yaramiyor bize )

daktır gözünü sevem o kuş kadar menü ile mi artısın yahu ? ne yedin hacı he

Bende yokum yaaa ondan ))

haftaya bomba gibi geri girelim

bi kabus daha haber vereyim ... 2 hafta kadar spor listesi bende olacak notum kıt :))) az yaptım bu kadar oldu istemem

Kabus sen ol canim raziyim suan biri beni sirkelemesi lazimmm o durumdayim... spor yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…