Kaptan kaptaaannn hadi uyan pc başında uyumuş kalmışsın rüya görmeye başladın sayıklıyorsun daaevet evet ben ne zamandır heroluk vermedim ... son günde verilir mi verilir
@Dersaadet_ %3
aeben %2
gerisi %1 olabilir
Kaptan kaptaaannn hadi uyan pc başında uyumuş kalmışsın rüya görmeye başladın sayıklıyorsun daa
Taaam bugün oruca başladım iftarsız sahursuz cuma vaktine kadar bende yetişmezsem onlaracıksssss cuma herkes böyle bildirim yaparken sen %0.30 de kal da göreceğim seni
SPOR ÇETELESİ 20.HAFTA
kelebekolacam 15+10
@DelyDoly10+15+0+20+20+15
D Dilekiyi 15+15+15+15+20
@ecemavi10+15+25+10
@_SARAYCA_15+10+15
@masumm15+0+0+15
@Lunya15+15+10+15
mimu88 20
aeben 0+15+25+20+15+15
Taaam bugün oruca başladım iftarsız sahursuz cuma vaktine kadar bende yetişmezsem onlara
He walla su 72 saatlik oruca niyet etmek geldi içimden.Taaam bugün oruca başladım iftarsız sahursuz cuma vaktine kadar bende yetişmezsem onlara
Nolur biri desinki bugün cuma akşamı herşey yeni başladı.mazoşizm iyi bir şey değil daktırım .
kafandan ne istiyorsun ?
Hadi kafandan istedin ? sadist misin hanımmm benim kalbimden ne istiyorsun
He walla su 72 saatlik oruca niyet etmek geldi içimden.
Nolur biri desinki bugün cuma akşamı herşey yeni başladı.
Bende yokum yaaa ondanKız ahuuu ben gidince bu liste niye düdük gibi kalmış ..o kadar yer mi kaplıyordum
Güzeller eve geldim ... ama kafam kazan gibi ...
Yazının içeriği tamamen bugün yaşadıklarımla ilgili kişisel iç dökmedir , okunmayabilir
Şimdi buradan yazamıyorum , fazla deşifre olmayayım :)
Bazı olaylar vardı konuşulması gereken ... görümceler eltiler ... masaya yatırıldı kadın kadına ...
Ortalık biraz gerildi .kavga olmaz da bizde kolay kolay .
Neyse böyle kulaklarım uğulduyor şu an . Ha halledildi mi derseniz :) bazı insanlar anı kurtarmak için yalan söylemeyi bırakmadığı .... ve bazı insanlar aman ortalık karışmasın diye herkese Nasrettin hoca misali sende haklısın demeyi bırakmadığı ... bazı insanlarda hem gölgesinden korkup hem dedikodu kazanını kaynatmayı bırakmadığı sürece... halledilmez işler .
Ha ben ? benim keyfim vicdanım rahat . Köyün delisi gibi girdim ... bugüne kadar gördüğüm saygıdan gr kaybetmeden çıktım .
Ama yoruldum .
Ayyyyyyyyyyyyy ne anlatasım varmış ... napalım aile gibi olduk burada ... yazasım geldi ..
Az geçmişe döneyim de kafam dağılsın
Biz cumagunu itibari ile kafa kafaya verelim birbirimizi guduleyelim rakip olmayalim yaramiyor bizeSiz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam.1 günde 2 kilo verdirecek detox hayaliyle karanlıkta kaybolucam.yerim bomboş kalicak.7.takima bir daha bu kadar geyik yapan bi üye giriş yapmiycak.sakin arkamdan aglamayin.
Siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam.1 günde 2 kilo verdirecek detox hayaliyle karanlıkta kaybolucam.yerim bomboş kalicak.7.takima bir daha bu kadar geyik yapan bi üye giriş yapmiycak.sakin arkamdan aglamayin.
Bende yokum yaaa ondan))
Kabus sen ol canim raziyim suan biri beni sirkelemesi lazimmm o durumdayim... spor yapamiyorumdaktır gözünü sevem o kuş kadar menü ile mi artısın yahu ? ne yedin hacı he
haftaya bomba gibi geri girelim
bi kabus daha haber vereyim ... 2 hafta kadar spor listesi bende olacaknotum kıt :))) az yaptım bu kadar oldu istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?