Senle benim meta kardeşi olduğumuzu düşünürsem (bugün riske atmayayım ama) yarın sabah yürüyüşden önce ve yürüyüşten sonra tartılıp bunu analiz edicem...Bana her fiziksel aktivide spor olumlu yönde yarar ... yürürüm gelirim en az -300 ... koşar gelirim -500 ... artık giden terdir sudur ödemdir toksindir ... ama illa ki eksi görürüm ... herkeste öyle olmuyor tabii .
Öğlene kadar hafiflemezse öyle yapacağım kuzum şimdi bitki çayları içiyorum
Aman almayayım o zaman
Evet akşam eşime boğazlayacaktım durduk yere demek bundanmış
çoktandır bu analizi senle konuşmak istiyordum.hani ben leptine dayalı diyet yapıyorum ya işte arada bi şey yedimmi ya da geç yedimmi düzen kural gittimi ertesi artıyım hemen...diyelim ara öyün yapan biriyim o zaman arada badem yerine yediyim tatlı beni belki sabit çıkarır ertesi güne ama aç kalma saatlerimde yediysem artıyım.işte bunun piskolojik bi etkisi olduğu kesin ama tartıda sanırım aynı fikirde benimlesana bunu demeyi hiç istemezdim kaptanım ama cıss yediyim için artıyım üzgünüm...ama sana SÖZ bu yasak yediyim için kazandığım son artım güven bana...yarına da güzel bi surpriz yapar bana tartım...
Aynura sana bi tatlı bu kadar artı yapmaz hemen yaEvet karnımda garip ağrılar var.reglin gelme olasılığı var
Bazen böyle şaşırtıcı olabilirim AhahhaaDirekt boğaza dalış heeee ...etkileyici
Bile bile yapılınca insanın yani benim aklım almıyor aynura.
Sen kendini çözmüşsün . leptini seçen sensin .. sonuçları da güzel geldi . o zaman uyacaksın .
Bir günde ne olur bilemem ama elinden geleni yapacak olsan da ne gerek vardı şu strese ??
Yani .. cidden keyif almadığın bir cız olmuş ..ne tadından ne tuzundan zevk almamışsın .
Sadece canımı sıktı .
Ne anladım ben o işten ? hadi bakalım .o artı bir günde eksi 500 e dönebilecek mi ? zor di mi ? bence de zor .
süpriz dediğimiz senin gibi güzel bir metada azıcık gram vermeyi hayal etmek olmamalı bence.
Süper abla çok iyi gidiyosunAhucuğum. Sen point vermesinde ben bir saat yurudum
O bende hiç etki etmiyor
100 gr sinyalleri alıyorum senin oralardan ... eee bugün perş. demek ki cumaya 500 griyi düşün ki iyi olsun
O zaman bugün telafi zamanı ... atla hopla zıpla yap bir şeyler bakalım .
Burdayım babysiAhu ben seni buralarda göremeyince gözüm arıyor hele şu havalı avatarını özlüyorum
Bazen böyle şaşırtıcı olabilirim AhahhaaSonra geçti atak atak işte nutellaya saldırdım
Bende de ikizlere sinameki mi söker beeee :)
Kaptannn enerjisi veeee pozitifliği istiyorummm heyheeeey uyuya kalmışım zaten fena geç kaldım :)
Benim öyle olmuyor yürüyüp gelsem + çıkıyor bi kaç gün sonra belli ediyorBana her fiziksel aktivide spor olumlu yönde yarar ... yürürüm gelirim en az -300 ... koşar gelirim -500 ... artık giden terdir sudur ödemdir toksindir ... ama illa ki eksi görürüm ... herkeste öyle olmuyor tabii .
Çok haklısın aus diyecek bi sözüm yok zaten...bile bile artıya davetiye çıkardım.neyse sözümü verdim zaten...Direkt boğaza dalış heeee ...etkileyici
Bile bile yapılınca insanın yani benim aklım almıyor aynura.
Sen kendini çözmüşsün . leptini seçen sensin .. sonuçları da güzel geldi . o zaman uyacaksın .
Bir günde ne olur bilemem ama elinden geleni yapacak olsan da ne gerek vardı şu strese ??
Yani .. cidden keyif almadığın bir cız olmuş ..ne tadından ne tuzundan zevk almamışsın .
Sadece canımı sıktı .
Ne anladım ben o işten ? hadi bakalım .o artı bir günde eksi 500 e dönebilecek mi ? zor di mi ? bence de zor .
süpriz dediğimiz senin gibi güzel bir metada azıcık gram vermeyi hayal etmek olmamalı bence.
İyimiş valla insan nefes almak için yürüyüş yapacağı yoksa Bile çıkar valla.küçükken ayağımda pranga var gibi hissederdim3.5 yaşındaki ni okula bırakıyorum
oğlum var 4 giden 10 yaşında park evimizin önü evdeki uyanınca pencereden el sallıyor hemen çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?