Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana her fiziksel aktivide spor olumlu yönde yarar ... yürürüm gelirim en az -300 ... koşar gelirim -500 ... artık giden terdir sudur ödemdir toksindir ... ama illa ki eksi görürüm ... herkeste öyle olmuyor tabii .
Senle benim meta kardeşi olduğumuzu düşünürsem (bugün riske atmayayım ama) yarın sabah yürüyüşden önce ve yürüyüşten sonra tartılıp bunu analiz edicem...

Öğlene kadar hafiflemezse öyle yapacağım kuzum şimdi bitki çayları içiyorum

Aman almayayım o zaman

Evet akşam eşime boğazlayacaktım durduk yere demek bundanmış

Direkt boğaza dalış heeee ...etkileyici

Bile bile yapılınca insanın yani benim aklım almıyor aynura.
Sen kendini çözmüşsün . leptini seçen sensin .. sonuçları da güzel geldi . o zaman uyacaksın .
Bir günde ne olur bilemem ama elinden geleni yapacak olsan da ne gerek vardı şu strese ??
Yani .. cidden keyif almadığın bir cız olmuş ..ne tadından ne tuzundan zevk almamışsın .
Sadece canımı sıktı .
Ne anladım ben o işten ? hadi bakalım .o artı bir günde eksi 500 e dönebilecek mi ? zor di mi ? bence de zor .
süpriz dediğimiz senin gibi güzel bir metada azıcık gram vermeyi hayal etmek olmamalı bence.

Bazen böyle şaşırtıcı olabilirim AhahhaaSonra geçti atak atak işte nutellaya saldırdım

günaydın güzeller
Herkese planlı özenli düzenli perşembeler diliyorum
Ben dünkü kaldığım yerden işlere devam edecem inşallah yavaş yavaş olduğu kadar en görünen yerlerden başladım haftaya misafir gelip gittikten Sonra yaparım kalanları da
@Sherrysherrylady sen naptın hiç sesin çıkmıyo geçen haftaki hero luktan sonra bu hafta durumlar nasıl azıcık renk ver

O bende hiç etki etmiyor

Bende de ikizlere sinameki mi söker beeee :)

100 gr sinyalleri alıyorum senin oralardan ... eee bugün perş. demek ki cumaya 500 gr iyi düşün ki iyi olsun

O zaman bugün telafi zamanı ... atla hopla zıpla yap bir şeyler bakalım .

Kaptannn enerjisi veeee pozitifliği istiyorummm heyheeeey uyuya kalmışım zaten fena geç kaldım :)

Bende de ikizlere sinameki mi söker beeee :)

Kaptannn enerjisi veeee pozitifliği istiyorummm heyheeeey uyuya kalmışım zaten fena geç kaldım :)

Bende bu sabah uyumuşum ...5 alarm var onlardan önce uyanırım nprmalde ... 5 ini de duymamşım ... Çünküüüüüüüüüüü .... çalan telefon alarmını umursamayınca sevgili eşim yastığının altına sokmuş teli

Terminatör gibi uyandım ....

Bana her fiziksel aktivide spor olumlu yönde yarar ... yürürüm gelirim en az -300 ... koşar gelirim -500 ... artık giden terdir sudur ödemdir toksindir ... ama illa ki eksi görürüm ... herkeste öyle olmuyor tabii .
Benim öyle olmuyor yürüyüp gelsem + çıkıyor bi kaç gün sonra belli ediyor

Çok haklısın aus diyecek bi sözüm yok zaten...bile bile artıya davetiye çıkardım.neyse sözümü verdim zaten...
Yarına sonuç evet çok daha iyi ola bilir bence...bakalım

3.5 yaşındaki ni okula bırakıyorum
oğlum var 4 giden 10 yaşında park evimizin önü evdeki uyanınca pencereden el sallıyor hemen çıkıyorum
İyimiş valla insan nefes almak için yürüyüş yapacağı yoksa Bile çıkar valla.küçükken ayağımda pranga var gibi hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…