Aminn teşekkür ederim :)
Tüh gece gece gördüm heroluk bana kaldı iyi mielimden geleni ardıma koymayayım madem 1 gün 1 gündür sıfır karbon bol su bol spor sabır dua inş %3 ile gelirim
günaydınnnnnnnn
1 saat yürüdum geldim motor takip
hazırlanma zamanı şimdide
tarti cuma ile aynı
bir hafta duyet+spor+regli=sabit
.sabaha kadar rüyamda çeviz yedim yeminle: : ay dur az daha yiyim aç kalmayım diyerek uyandım, aspir yağını içtim koca bir bardak su sonra spor şuan deli gibi açım
haydi Bn kaçtım, güzel hafif persembe ler olsun inşallah
Günaydın
Avuu ausum bu ne
Umutlarını söndürmek istememde
Cancazım geçen gün sana söylediğim rakam kalmadı 2 gündür ne hikmetse artı çıkıyorgerçi dününki bellide akşam karbon yemeye alışık değilim birde düzen şaştı o yüzden çıktı sanırım
Ama korkutmayın seni cumaya göre tabiki eksideyim .
Bugun lapa yapıyorum elimdeki tüm kozları kullanıcam
2 günlük artıyı silsin sana bildirdiğim
rakamda olsa bu hafta için iyi
Akşam size yazdıktan sonra daha kötü oldum . Ateşim varmı derken eşim buz gibisin dedi . Erkenden yattım ...
Şimdi daha iyiyim hamdolsun .
Lokale spora gidicem inşallah .
Geçmişi okuyamadım sadece birkaç şey gözüme çarptı .
Ausum bence artık bazı şeyleri aşmışsın ehh buda güzel birşey ...
Çevrenize görünmeyen bir çember fanus çizin ve o sizin zırhınız olsun .. Ruhunuza bişi dokundurmayın hayat kısa bu tür şeylere kafa yormaya bile değmiyor malesef.
Saadetin babası taburca olmuş , şifa olsun inşallah ....
Saydınım hastamısın geçmiş olsun yazılmış ?
_AYNURA_ ausa katılıyorum bu sen değilsin !! Moralin mozulmuş olabilir şişlikten bu hepimizde oluyor . Beninde 2 gündür istediğim olmuyor napalım yani gidip saldıralımmı şuursuzca LİSTEDEYİZ! Sonuçta , dünki yaşadıgım lık duygusunun tarifi yok insAn yerde hiç yememiş gibi olurmu ? Oluyor işte ama napacan ..
Hafi bakalım bugun geregini yaparsın sen
Ausum hedefim geçerli canım çay kaşıgı kadar kalsamda
Orti mortilerim nerde benim 2 gündür yogunluktan onlarada takılAnadım
Halanın sinyalleri akşam ki nutelladan belli zaten .Kaptanım durdum durdum bu an itibariyle regl süreci vücudum tarafımdan başladı ve belim kopuyor bugün nasıl geçecek onu düşünüyorum ağrıdan ağlayacağımyarın kesin + yım imkanı yok şişkinlik gitmez pazartesiye anca kesin sonuç çıkar ortaya
Dün ki menümAusencia
Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme çayı
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 1 kase mevsim salata
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon muhlama + 2 tatlı kaşığı nutella + bir kaç dilim sunta
kızlar günaydın
sabah 6 da kendiliğinden uyanan ama uykusununu alamayan bir ben var
geldi bahar ayları gevşedi benim uyku yayları,her bahar çarpılıyorum,ne uyuyabiliyorum nede uykuma kanabiliyorum
Günaydın Begüş bende sabahları 6 buçuktan sonra vücut uyandırıyor sankikızlar günaydın
sabah 6 da kendiliğinden uyanan ama uykusununu alamayan bir ben var
geldi bahar ayları gevşedi benim uyku yayları,her bahar çarpılıyorum,ne uyuyabiliyorum nede uykuma kanabiliyorum
Günaydın kaptanım bende no panik acılar içindeyimGünaydınnnnnnnnn!!!
Oy anam geldi Perşembe diye
Etekler zil çalıyor mu gardaş ?
Cumaya ne edecez diye ?
Karna kramplar giriyor mu gardaş ?
Bütün hafta dikkat etmedim diye
Bugün mod on panik mi gardaş ?
Üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hallederizzzz
Cilalandı pon ponlar
Biz bu Cumayı da yeriz
GünAaaydınnn günaaaydın resmen perşembe geldi minnaaaaacık bir eksi ile ama çok minik aşırı minik miniminnacık
Evet canım sadece sabah sabah halalar bana iyi gelmedi izin alıp eve gidesim var o derece kötüyümİçimdeki ses ; oleeey beee gece okumuşşş ...kaçamaz
Valla dün ceviz yiyemedim diye öyle hüzünlü yazmıştın ki ..benim bile aklımdan çıkmadı :))
gün harika başlamış canım ... aynen devam
Günaydınnnnnnnnn
A-aa ooooo lapa varsaaaa
canım geçmiş olsun yazmayı unuttuydum sanki gece .
bak inan nazar bazı şeyler . . . öyle kaşık kadar kaldın yeter diyen iyi gözle dese de .. oluyor yani.
Ahuya da öyle günlerden sonra öküz oturur hepben malum Allah büyüğünden korusun hep bi yerim tırtlar
He he sen şiştim yedim diyinceecemavi peşini bıraktı , saldı bence
Halanın sinyalleri akşam ki nutelladan belli zaten .
Regl artısı mesele değil , listede olunca len yine mi cumaya denk geldi olsam da .. bizler için şişlik ha cuma ha pzartesi :)
bence de regl sonrası pzt sl asıl kilonu görürüz nehirim .
günaydınnnnnnnnnnnnn gevşek uyku yaylı mücverimmm
GünAaaydınnn günaaaydın resmen perşembe geldi minnaaaaacık bir eksi ile ama çok minik aşırı minik miniminnacık
Günaydın üzgün ve utanmış Aynuradan
Evet canım sadece sabah sabah halalar bana iyi gelmedi izin alıp eve gidesim var o derece kötüyüm
Normal doğum sancısı böyle mi acaba belimi ayıracaklar sanki ortadan ikiyeOnun krampı da bir başka fena oluyor yahu .
Sinirde yapıyor mu sende ?
Bende canavar çıkıyor da içimden
Günaydın Begüş bende sabahları 6 buçuktan sonra vücut uyandırıyor sankiAkşamları da 1 olmadan yatmamaya başladım normalde uykum gelirdi
Günaydın kaptanım bende no panik acılar içindeyim
bu bahar dengesizleştiriyo bizi
Minik derken kime göre neye göre minikGünaydın canım
Evet canım sadece sabah sabah halalar bana iyi gelmedi izin alıp eve gidesim var o derece kötüyüm
Normal doğum sancısı böyle mi acaba belimi ayıracaklar sanki ortadan ikiyeDün akşam yapmıştı şuanda ağrıdan anlayamıyorum ama fena sinir yapıyor gereksiz bağırasım oluyor
Ausencia ya mızmızlanma degildi ama cidden aaat 4 ten sonra hep açtım
çünkü sebze çok tutmuyor insanı
Bu gün bi 30dakikalık yürüyüş yapsam acaba yarına etkisi nasıl olur?korkuyorum ama proteinle vere biliyorsam sporda yarar belki de bana.bunu hafta içi mutlaka kontrol edicem ama.100 gr sinyalleri alıyorum senin oralardan ... eee bugün perş. demek ki cumaya 500 griyi düşün ki iyi olsun
O zaman bugün telafi zamanı ... atla hopla zıpla yap bir şeyler bakalım .
Mortim gördünmü bak bu hafta ne yaptı senin bu mortin?sende durumlar nasıl?Ausencia ya mızmızlanma degildi ama cidden aaat 4 ten sonra hep açtım
çünkü sebze çok tutmuyor insanı
Bu gün bi 30dakikalık yürüyüş yapsam acaba yarına etkisi nasıl olur?korkuyorum ama proteinle vere biliyorsam sporda yarar belki de bana.bunu hafta içi mutlaka kontrol edicem ama.
Mortim gördünmq bak bu hafta ne yaptı senin bu mortin?sende durumlar nasıl?
Öğlene kadar hafiflemezse öyle yapacağım kuzum şimdi bitki çayları içiyorumo kadar çok ağrın varsa izin al nil,ağrı çekmek insanı çok yoruyo,evde uzanıp dinlenirsin,geçmiş olsun
Yook o sorduğunun sancısı başkaanlatmayayım şimdi
He bana da ya ... böyle gık deseler ... kimsin seeeeen nasıl gık dersin oluyorum
çoktandır bu analizi senle konuşmak istiyordum.hani ben leptine dayalı diyet yapıyorum ya işte arada bi şey yedimmi ya da geç yedimmi düzen kural gittimi ertesi artıyım hemen...diyelim ara öyün yapan biriyim o zaman arada badem yerine yediyim tatlı beni belki sabit çıkarır ertesi güne ama aç kalma saatlerimde yediysem artıyım.işte bunun piskolojik bi etkisi olduğu kesin ama tartıda sanırım aynı fikirde benimleaynura tartıldın mı ?
durumun sandığın kadar vahim olduğunu düşünmüyorum ben .
Sonuçta metanı az çok tanıdım .
Bir tatlıyı rahatlıkla yok edebilir .
Geçen hafta çok kilo kaybında olmadı ..300 gr sadece .. o yüzden bu hafta çok daha iyisi gelecektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?