Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aminn teşekkür ederim :)

Tüh gece gece gördüm heroluk bana kaldı iyi mi elimden geleni ardıma koymayayım madem 1 gün 1 gündür sıfır karbon bol su bol spor sabır dua inş %3 ile gelirim

İçimdeki ses ; oleeey beee gece okumuşşş ...kaçamaz

Valla dün ceviz yiyemedim diye öyle hüzünlü yazmıştın ki ..benim bile aklımdan çıkmadı :))

gün harika başlamış canım ... aynen devam

Günaydınnnnnnnnn

A-aa ooooo lapa varsaaaa

canım geçmiş olsun yazmayı unuttuydum sanki gece .
bak inan nazar bazı şeyler . . . öyle kaşık kadar kaldın yeter diyen iyi gözle dese de .. oluyor yani.
Ahuya da öyle günlerden sonra öküz oturur hep ben malum Allah büyüğünden korusun hep bi yerim tırtlar

Orti mortilerim nerde benim 2 gündür yogunluktan onlarada takılAnadım

He he sen şiştim yedim diyince @ecemavi peşini bıraktı , saldı bence

Halanın sinyalleri akşam ki nutelladan belli zaten .
Regl artısı mesele değil , listede olunca len yine mi cumaya denk geldi olsam da .. bizler için şişlik ha cuma ha pzartesi :)
bence de regl sonrası pzt sl asıl kilonu görürüz nehirim .

kızlar günaydın

sabah 6 da kendiliğinden uyanan ama uykusununu alamayan bir ben var
geldi bahar ayları gevşedi benim uyku yayları,her bahar çarpılıyorum,ne uyuyabiliyorum nede uykuma kanabiliyorum

günaydınnnnnnnnnnnnn gevşek uyku yaylı mücverimmm

kızlar günaydın

sabah 6 da kendiliğinden uyanan ama uykusununu alamayan bir ben var
geldi bahar ayları gevşedi benim uyku yayları,her bahar çarpılıyorum,ne uyuyabiliyorum nede uykuma kanabiliyorum
Günaydın Begüş bende sabahları 6 buçuktan sonra vücut uyandırıyor sanki Akşamları da 1 olmadan yatmamaya başladım normalde uykum gelirdi
Günaydın kaptanım bende no panik acılar içindeyim
GünAaaydınnn günaaaydın resmen perşembe geldi minnaaaaacık bir eksi ile ama çok minik aşırı minik miniminnacık

Minik derken kime göre neye göre minikGünaydın canım

Evet canım sadece sabah sabah halalar bana iyi gelmedi izin alıp eve gidesim var o derece kötüyüm

GünAaaydınnn günaaaydın resmen perşembe geldi minnaaaaacık bir eksi ile ama çok minik aşırı minik miniminnacık

100 gr sinyalleri alıyorum senin oralardan ... eee bugün perş. demek ki cumaya 500 gr iyi düşün ki iyi olsun

Günaydın üzgün ve utanmış Aynuradan

O zaman bugün telafi zamanı ... atla hopla zıpla yap bir şeyler bakalım .

Onun krampı da bir başka fena oluyor yahu .
Sinirde yapıyor mu sende ?
Bende canavar çıkıyor da içimden
Normal doğum sancısı böyle mi acaba belimi ayıracaklar sanki ortadan ikiye Dün akşam yapmıştı şuanda ağrıdan anlayamıyorum ama fena sinir yapıyor gereksiz bağırasım oluyor

Evet canım sadece sabah sabah halalar bana iyi gelmedi izin alıp eve gidesim var o derece kötüyüm

o kadar çok ağrın varsa izin al nil,ağrı çekmek insanı çok yoruyo,evde uzanıp dinlenirsin,geçmiş olsun

Normal doğum sancısı böyle mi acaba belimi ayıracaklar sanki ortadan ikiye Dün akşam yapmıştı şuanda ağrıdan anlayamıyorum ama fena sinir yapıyor gereksiz bağırasım oluyor

Yook o sorduğunun sancısı başka anlatmayayım şimdi

He bana da ya ... böyle gık deseler ... kimsin seeeeen nasıl gık dersin oluyorum

Çok kızıyorum yaaa.iki haftadır normal günler geçirmiyorumki maaşallah bi dizimi kırıp diyetimi yapayım.bi gün öyle bi gün böyle...ama inşallah yaşadığım bu utanç bana yetecek.yakıştırmıyorim menümde cıss görmeyi kendime.
Ahu060812 ahum hamile ola bilirmisin demişsin 4gün var regle.ama öyle nefsim çekdiyi için yemedim ki öylesine işte keyif almak için.ama işte şöyle bi şeyde varki vicdan azabından keyif falan da aldığım yokhem yer hem ağlarım hesabı
aeben abla bence de o ben deyildim...onun için zaten yaptığımdan utanıyorum ya.hiç yakışmadı bana
Ausencia canım sarmalar çok uygun olur bizde.içi etli soğanlı yeşillikli çok azcık da pirinç olur.yani diyetteyken yenile bilir...tatlıysa unlu hamur işiydi yani şerbetli de deyildi ama sütle bi tatlı da deyildi.öyle saçma bi şeydi işte.
Spor yapmıyorum çünki sevmem.bide düzgün beslenince vere biliyorum zaten o yüzden daha gerek duymuyorum kaptanım...

Neyseeee e dünyanın sonu deyil ya...bu hafta da böyle olmuş olsun ne yapak...bu gün perşenbe...günlerden pro günü...benim güzel vücudum yapar yarına bana güzel bi suprizzzz...
Hadi bakalım...sabah sabah 1litre suyumu içtim.şimdi yeşil çayımı içiyorummm 15dakika geçsin kv kahvaltısını yapıp mutfağı boşaltsın güzel bi kahvaltı zamanıyumurtalarım haşlanmış beni bekliyooo...

aeben ablammm geçmiş olsun sana da bitanem...

100 gr sinyalleri alıyorum senin oralardan ... eee bugün perş. demek ki cumaya 500 gr iyi düşün ki iyi olsun

O zaman bugün telafi zamanı ... atla hopla zıpla yap bir şeyler bakalım .
Bu gün bi 30dakikalık yürüyüş yapsam acaba yarına etkisi nasıl olur?korkuyorum ama proteinle vere biliyorsam sporda yarar belki de bana.bunu hafta içi mutlaka kontrol edicem ama.

Bu gün bi 30dakikalık yürüyüş yapsam acaba yarına etkisi nasıl olur?korkuyorum ama proteinle vere biliyorsam sporda yarar belki de bana.bunu hafta içi mutlaka kontrol edicem ama.

Bana her fiziksel aktivide spor olumlu yönde yarar ... yürürüm gelirim en az -300 ... koşar gelirim -500 ... artık giden terdir sudur ödemdir toksindir ... ama illa ki eksi görürüm ... herkeste öyle olmuyor tabii .

Mortim gördünmq bak bu hafta ne yaptı senin bu mortin?sende durumlar nasıl?

aynura tartıldın mı ?
durumun sandığın kadar vahim olduğunu düşünmüyorum ben .
Sonuçta metanı az çok tanıdım .
Bir tatlıyı rahatlıkla yok edebilir .
Geçen hafta çok kilo kaybında olmadı ..300 gr sadece .. o yüzden bu hafta çok daha iyisi gelecektir .

o kadar çok ağrın varsa izin al nil,ağrı çekmek insanı çok yoruyo,evde uzanıp dinlenirsin,geçmiş olsun
Öğlene kadar hafiflemezse öyle yapacağım kuzum şimdi bitki çayları içiyorum
Yook o sorduğunun sancısı başka anlatmayayım şimdi

He bana da ya ... böyle gık deseler ... kimsin seeeeen nasıl gık dersin oluyorum

Aman almayayım o zaman

Evet akşam eşime boğazlayacaktım durduk yere demek bundanmış

çoktandır bu analizi senle konuşmak istiyordum.hani ben leptine dayalı diyet yapıyorum ya işte arada bi şey yedimmi ya da geç yedimmi düzen kural gittimi ertesi artıyım hemen...diyelim ara öyün yapan biriyim o zaman arada badem yerine yediyim tatlı beni belki sabit çıkarır ertesi güne ama aç kalma saatlerimde yediysem artıyım.işte bunun piskolojik bi etkisi olduğu kesin ama tartıda sanırım aynı fikirde benimlesana bunu demeyi hiç istemezdim kaptanım ama cıss yediyim için artıyım üzgünüm...ama sana SÖZ bu yasak yediyim için kazandığım son artım güven bana...yarına da güzel bi surpriz yapar bana tartım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…