Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kalbimin bir köşesinde hep fatmanur ablam var Şu emojiyi görünce bile aklıma hep o geliyo çok kullanırdı
Antepia27 Abla ne zaman döncen sahalara arayı çok açmadan gelsen ya özledik kızıştırmalarını

Benim öyle olmuyor yürüyüp gelsem + çıkıyor bi kaç gün sonra belli ediyor

Evet canım burda da bir çok arkadaşta öyle oluyor ... o yüzden spor listesinde de perşembe özellikle listedekilere spor çok önermiyoruz ama kendini çözen yine yapar .

ay wc için ne yapmalı ne etmeli bugün wc yi çözmeli

denemediğin yol kalmadı be banu .
en çok hangisi işe yaramıştı bende unuttum .

yaaaa hiç sorma ...
oğlum var dedi ..düzenim bozuldu dedi .. ama gitmiştir artık . arada okuyor görüyorum ama yazmıyor hala Antepia27
onun en büyük tökezleme sebebi ... çok kilo verdi evet .. eminim herkesten çok güzel tebrikler aldı ...
Ama daha vermesi gereken kilo çok . bunun farkında olmalı

Hımm anladım yani bizim gibiler hafta içi perşenbeye kadar yapabilir o zaman

Ahahahahah bende yastığın altına sokmuşum tekrar tekrar çalması gerekiyordu :)

Vallaa anlamadimm ki canimm birden tuttu zonkluyor benim birde kolayy kolayy gecmezz insallaah gecerdeee ahh ahhh sabah bile bazen tam şiddet devam ediyor

Süper abla çok iyi gidiyosun
Sabah kime bırakıp çıkıyon bebeleri

İyimiş valla insan nefes almak için yürüyüş yapacağı yoksa Bile çıkar valla.küçükken ayağımda pranga var gibi hissederdim

O his bazen banada geliyor işte aslında birileri olsa ayda 1 çocukları birakabilecegin akşam kadar

Ay bak şimdi beni de meraklandırdın var mı regl belirtisi nabız falan kaç say bakalım

Uzmanımız

okadar uğraştığım bütün verilerim silinmiş performansım yüzde sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…