Yok ahum içemem ki...ya hamile kaldıysamAynura sana bi tatlı bu kadar artı yapmaz hemen ya
yapsada şimdiye geçmeliydi reglidendir belki o artı sen bi adaçayı falan iç belki gelir erkenden
Ay bak şimdi beni de meraklandırdın var mı regl belirtisi nabız falan kaç say bakalımYok ahum içemem ki...ya hamile kaldıysam
ay wc için ne yapmalı ne etmeli bugün wc yi çözmeli
Kahvaltı da yapıldı...haydi temizlik ütü yapıcam.görüşürüz yineee...
Benim öyle olmuyor yürüyüp gelsem + çıkıyor bi kaç gün sonra belli ediyor
ay wc için ne yapmalı ne etmeli bugün wc yi çözmeli
Kalbimin bir köşesinde hep fatmanur ablam var Şuemojiyi görünce bile aklıma hep o geliyo çok kullanırdı
Antepia27 Abla ne zaman döncen sahalara arayı çok açmadan gelsen ya özledik kızıştırmalarını
Normalde regl öncesi göyüslerim şişer ağrır.ama bu defa yok...nabza çok güvenmiyorum ya...heyecandan artı çıkar sonra ümitlenirimAy bak şimdi beni de meraklandırdın var mı regl belirtisi nabız falan kaç say bakalım
Hımm anladımEvet canım burda da bir çok arkadaşta öyle oluyor ... o yüzden spor listesinde de perşembe özellikle listedekilere spor çok önermiyoruz ama kendini çözen yine yapar .
denemediğin yol kalmadı be banu .
en çok hangisi işe yaramıştı bende unuttum .
yaaaa hiç sorma ...
oğlum var dedi ..düzenim bozuldu dedi .. ama gitmiştir artık . arada okuyor görüyorum ama yazmıyor halaAntepia27
onun en büyük tökezleme sebebi ... çok kilo verdi evet .. eminim herkesten çok güzel tebrikler aldı ...
Ama daha vermesi gereken kilo çok . bunun farkında olmalı
Ahaha Kaptanım yaNutella boğazı eşten tatlıdır
Bende bu sabah uyumuşum ...5 alarm var onlardan önce uyanırım nprmalde ... 5 ini de duymamşım ... Çünküüüüüüüüüüü .... çalan telefon alarmını umursamayınca sevgili eşim yastığının altına sokmuş teli
Terminatör gibi uyandım ....
Vallaa anlamadimm ki canimm birden tuttu zonkluyor benim birde kolayy kolayy gecmezz insallaah gecerdeee ahh ahhh sabah bile bazen tam şiddet devam ediyor
Süper abla çok iyi gidiyosun
Sabah kime bırakıp çıkıyon bebeleri
İyimiş valla insan nefes almak için yürüyüş yapacağı yoksa Bile çıkar valla.küçükken ayağımda pranga var gibi hissederdim
Ay bak şimdi beni de meraklandırdın var mı regl belirtisi nabız falan kaç say bakalım
okadar uğraştığım bütün verilerim silinmiş performansım yüzde sıfır
bak dün kurtardım diye sevinirken bugün geldi bile,gelecekte birgün gelecek kaçış yokBende kaçtım hazırlanıp dişci yolunu tutmalı
Korkuda var
bak dün kurtardım diye sevinirken bugün geldi bile,gelecekte birgün gelecek kaçış yoken iyisi yaptır kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?