Deme beeeee ... sistem geri dönüşü ?
hadi gazan mübarek ola
harbiden heee@begum75 müthiş hamle
Bugün tut kendini gözünü sevem ... halanı unut teyzeni düşün :) aus bacını düşün
Hiç aklımdan çıkmıyorsunki özellikle mutfakta yemek masasında
gitmeee gitmee özlüyoruzz seniiiiii
Yapp yappp kuzumm o zaman açlıktan ayakkabı kemirmesinlerAnaaaaam gitmeyeyim de ... 12:30 dedin mi öğle yemeğinde bizimkiler ... mutfak tam takır ... iki tencere takırdatıp geleyim
Oyy ne güzel bir menü yumurtalı ıspanak özellikleGideyim de öğlene yemek yapayım .
yayla çorbası
yumurtalı ıspanak
tavuk sote ...menü...
Afiyet olsun canım gayet güzelancak geldim , halletmem gereken işler vardı
aus bacı biizm yemekle pişti olmuşsun bugün
bizdede yayla çorbası, tavuk fıırında, salata, makarna var
çorba,tavuk,salata yerim sanırım
Eki Görüntüle 1991212 Günaydın da yazmamışım galiba günaydın güzellikler
Kolay gelsin canımEmmeyi bıraktık aburcubura düştük anne kek dap anne çibık anne çikitila anne leble
Onun söyleyişleri salta Emma amut ay fena mı ne fena sıska ama iştahı açıldı özel istek(aşırı ısrar ) üzerine kek fırında şu an
Mortim kekte pek zalım koktu yaEmmeyi bıraktık aburcubura düştük anne kek dap anne çibık anne çikitila anne leble
Onun söyleyişleri salta Emma amut ay fena mı ne fena sıska ama iştahı açıldı özel istek(aşırı ısrar ) üzerine kek fırında şu an
Senin için iyi menü tatlım...yeme isteyini meyve ve kuruyemişlerle bastırman iyi olmuş...niye az geliyorsun elifim?2 mayıs salı
Sabah çay, yabanmersini ve badem
Kahvaltı 1 pkt etiform, yoğurt, 2 salatalık
Öğle 1/2 ızgara uskumru, salata
Akşam 1 kase şehriye çorbası, 1 dl ekmek, peynir, az karpuz
3 mayıs çrş
Sabah 2 lokma kurunaneli omlet, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dl ekmek, 1 kaşık çilek reçeli
Öğle 1 kase şehriye çorbası, 1 etimek, 1 kornişon
Akşam 1 parça antrikot, haydari, 2-3 dl patates, salata, 1 küçük ekmek, sade kahve
Aralarda yeşil elma, armut, bitter, kuruyemiş. Çok atıştırdım 2 gündür sürekli bişey yeme isteği var. Dün de evlilik yıldönümümüzdü eşimle yemeğe gittik gece 9 oldu yemek yiyene kadar. Sabah +yla kalktım maalesef
_AYNURA_
Ay ben kuruyemişi elime aldımmı frenliyemiyorum ki kendimi...o yüzden çekirdek ve kuruyemiş ağzıma deymese iyiEki Görüntüle 1991212 Günaydın da yazmamışım galiba günaydın güzellikler
Oh oh yarasın ablama...ben de işlerimi bitirdim yemeyimi yaptım uzandım...15.30da yemeyimi yerim...16.00gibi bitiririm.köfte yiycem inşallah...Selammm ben geldim ..
Lokale yürüyerek gittim geldim
Ahu cadısı perşembe sporunu yazmıyorsun ya yakında kalkışma yapcem heeed
45 dk tompolu yokuşlu yürüyüş
45 dk küçük yopla pilates
45 dk aynı tempoda eve dönüş
Dilim dışarda şu an bi duş ve finiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?