- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahha tokum kaptanımBeyninin oyunu tabii ki ... yedin doydun aslında ..
toksunnnnnnn nehirrrrrrrr toksuuuuuuuuuuuunnnnn
dün yaptım canım baya gitti kilom ama hala cuma kiloma ulaşamadımAaaay ne kötü olmuş ya...dün yaptın mı peki saraycam?
saf pro yapıyorsan yeme canım yarın malum cuma günüOy anam oy kendime köftü koydum yağsız tavada pişiyo kokusu evi sardı baya.bi de ıspanak var haşlanmış sıkılmış onu z.yağında yesem şişirme falan ola bilir mi ki?
Oy anam oy kendime köftü koydum yağsız tavada pişiyo kokusu evi sardı baya.bi de ıspanak var haşlanmış sıkılmış onu z.yağında yesem şişirme falan ola bilir mi ki?
Sağolasın canım benimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-58
Betulina nın karnesi yukarıdaki linkte arkadaşlar
Mezuniyetini tebrik ediyorum betül ...
Eki Görüntüle 1989346
Sopalarımı senin mezuniyet kupana koymazsam hatrı kalırdı
Daha yolumuz bitmedi gerçi ... 72 ye
Sağol Banum
Sağolasın canım benimGevşeği dövmeyen dizini döver, o sebeple sopanı eksik etme şekerim
Sağol Banumbir yılda sürse o 64 dü görmeden buralardan ayrılmak yok inşallah. aeben gibi buradan kopmayacağım inşallah Varlığınız bana yaşam sevinci veriyor, umut veriyor. Neden, çünkü zayıfladıkça mutlu oluyorum, kim sayesinde zayıflıyorum, sizlerin sayesinde Buradan kopunca herşey kopuyor
Saraycam kötü olmuş ayranı unutmansaf pro yapıyorsan yeme canım yarın malum cuma günü
selam selam selam selam selammmmmmmm dostlarım, canlarım, ballarımmmmmmm
İnşallah hepiniz, iman, sağlık, huzur, mutluluk üzeresinizdir
Bir haftadır başka bir birimde görevlendirmedeyim, orada nete hiç giremedim malesef. İki hafta daha sürecek ama ben inşallah akşamları en azından sizlere takılabileceğim, çünküüü kendime bilgisayar aldım sonunda
bu sayede inşallah düzenli plateslerimi de yapmayı planlıyorum artık.
@Ausencia pazartesiye kadar izinli olmak istiyorum. Pazartesiden itibareb düzenli bildirim, düzenli spor, düzenli liste ile aranızda olacağım inşallah
bayanlarrrrrrrkendimi çok kötü ve suçlu hissediyorum
sabah: biraz menemen 2 ufak dilim kepek ekmeği yedim
ara öğünbir avuçtan az sarı leblebi
öğlen :1 küçük süt 5 tane kadar grissini kepekli
ama doymadım çok açtım çıkrım dışarı lahmacunun büyüsüne kapılıp 1 lahmacun 1 ayran götürdüm
çok abarrtım değilmi şimdi ben akşama ne yesem zaten saat00 gibi evde oluyorum
ay fena oldum kilo aldım galiba ağlamak üzereyim
öğlen bir iştahla çantama baktım yok almamışım, nasıl üzüldüm. neyse akşama yerim artıkSaraycam kötü olmuş ayranı unutman.
hiç olmamış, sen salata ton balığı ile güzelce doyurursun karnınıyarın şehriye çorbası
peynrili-patatesli börek
içecek var menüde
takımım yokki benim
dur dur aglama kardeş
amaaa yanış takıma yazdın sanırımm...
edit: dönem dönem oluyor üzme kendini
hem de çok yolum var çokkk. Sadece şu anki yoğunlukta biraz ara vermek iyi gelecek diye düşündüm, ve inşallah pazartesiden itibaren başlangıç tarihim olan 24 ağustosa kadar devam yapacağım ve bir yılda ne vermişim görmek istiyorum.Tekrar selam
Betüş hoşgeldin mezuniyetini kutladık emme daha yolun var beyb.
Ausum benim başlangiç 73 hedef 63 dimi ?
Ona göre mezun olmam için bu verilecek 10 kilonun % 80 yetiyor doğrumu ?
Yani yukardaki bilgilere göre 8 kilo verince mezun olabiliyorum .
Yani 65 mi ?
Beni bi aydınlat bacım
Sağol canım, en çok plates yapabileceğim diye sevindimpc hayırlı olsun betül,güzel günlerde kullan
hiç olmamış, sen salata ton balığı ile güzelce doyurursun karnını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?