Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım teprikler

Günaydın hayırlı cumalar kızlarr bennn duraklamadayım sabitim genee yaa

Ayyy bu hafta yemedin de cız coz ...sopada gösteremiyorum ..
neyse daktırım sana teklifte bulunmuş siz ikiniz kafa kafaya verince uçuyorsunuz .
hadi inşallah diyelim haftaya için .
hadi ama yani dely şurda 80 lere takıldın kaldın hiç mi tartıda 79 görmek istemiyorsun yahu

bende unutmamıştım kuzum .
düşünce gücü ...
kesinlikle .
bunu kaç kez yazdım kızlara ... aus kafayı sıyırdı diyorlardır ama doğru bu .
iyi düşünün .... olacak diyin ... sabah bir arkadaşa telden de yazdım ... artı çıktığım sabah ... yok yok bu inecek diyip bekledim ... öğlene dek ... yürüdüm ... kahve wc bekledim ... ama kafam da sadece gidecek bu ...inecek vardı ... - 700 gördüm aynı gün içinde .
olumlamalara çok inanırım ben .

sende bu hafta olumlu düşün . çabuk gelen çabuk gideeer ... kızım sen haftaya 76 sın de kendine

odamın konsepti mordu,pencereden bakanlara bakın.mor çiçekler açmış benim için..

Eki Görüntüle 1991715

süpeeeeeeeeeeeeeeeer .

günaydın hülyam tamam canım hiç fark yüzde almadan ... 74.5 bildirimle vira bismillah başlangıç yazıyorum bu ve gerçekten başladığına inanıyorum

İnşallah tatlım 92 mihiç sorun degil ben farkındayım kuzum

92.9 canım .... koca 900 gr. ı atma

yan, 1.1 vermek .... bence çooook kolay iş senin için

yoruldum yaa,yardım edenimde yok,her akşam işten gel yemek yap,bulaşık tı derken 8 den önce işe başlayamadım,dinlenemeden ertesi gün işe
neyse az kaldı,sefasını sürcem inşallah
Aynen canım kafan rahat Ramazanı da geçireceksin bak bizlerin daha bayram sonrası işleri
Gunaydin Bende 72.6
900 Gr
Oleyuyyyyuyyyy
Tebrik ederim canım çok iyi
Günaydın hayırlı cumalar kızlarr bennn duraklamadayım sabitim genee yaa
Allah Allah niye öyle oldu ki canım duraklama dönemine girdin sanırım şaşırtmak gerek
odamın konsepti mordu,pencereden bakanlara bakın.mor çiçekler açmış benim için..

Eki Görüntüle 1991715
İçim açıldı ya orada olasım geldi bizim yerimize de keyfini çıkar
Başlamak bitirmenin yarısıdır
tamam tatlım inene kadar bekleyek ne çok bi artı imiş o yavrum ... 600 gitti hala var
Benim regl öyle oluyor kaptanım ama bilmiyorum yemekten de gelmiş olabilir olmadı anlarım ilk haftada gönderirim
gel minnak boyunu kilonu ölçeyim minnak izlem yapayım... @begüm75
Eki Görüntüle 1991719

Bende istiyorum bende Bayıldım odaya ya mor berekettir

Olurmu kiben 92 görürsem küsüratları görmüyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…