masum tebrikler canım.
Günaydın nnnnnnm pon lârı sallayim hatta suruyummn ,
Geçen hafta :66.6.
Bu hafta :65.5
Giden:_1100
İyiyim saraycamaeben im geçmiş olsun canım kaçırmışım ben
Tüm hasta olan arkadaşlar hepinize geçmişler olsun pek geçmişe bakamadım bu gün
Günaydın canım benim, geçmiş olsun. Kilona da
Canım çok fena bende sıkıntılarımdan yatamadım insan buları duyup görünce kendi sıkıntısına bile şükreder olduBende de yok Efser küçüğü uyuturken 10 dk kestirdim o oldu eşde geç gelince bekledim bide gündüz parktaki ergenleri düşünmekten uyuyamadım bu ara dadandılar daha kücücükler belki 13-14 ellerinde sigara ağızlarında küfür çogunluğu da kız haaa bugün bide yeni bişeye heves etmişler ellerinde poşetler bally kokluyorlar sıra sıra sen çok çektin ben az çektim tartışmasındalar hemen polisi aradım ailelerini bulsun yol yakınken haberdar etsinler diye ama sağolasıca polisler gelene kadar suçlu psikolojisindeki çocuklar çoktan tüymüşlerdi keşke oturup bi konuşsaydım ağızlarından laf alsaydım diyorum derdiniz ne diye sorsaydım diyorum yarın da gelirler mi ki diyorum ailelerini düşünüyom okula gönderiyorlar güya ama onlar hergün parkta orda burdalar.empati yaptıkça dahada kötü oluyorum Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu kötülüklerden kötü arkadaşlıklardan korusun Allah a emanet olsunlar hak yolundan sapmadan şeytana kanmadan büyüsünler inşallah
Çok geçmiş olsunkızlar günaydın
hayırlı cumalar dilerim
hafif hastamsıyım,boğazlar dün akşamdan beri ağrıyo,batıyo,gece üşüme nöbetleri geldi,bugünde halsizim,boğazlar da fena,başım ağrıyo,bide hapşırık
kaptanımAusencia pazartesi57,7 yi görmüştüm,bugün 58,0 geldim sanırım wc etkisi
harbiden@masumm esofmanlada pek bi fit gorunuyorsun
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 72.3
Bu hafta : 72.1
Giden / fark : 200 gr.
Yüzde 0.27
Takıma girgiğim ilk kilo bildirimi efenim ...
Geçen hafta 67,2
Bu hafta 66
Giden 1,2
Yüzde 1,785
Yanlış hesaplamadıysam.
Kilo bildirimim...
Gecen hafta: 95.3
Bu hafta: 94.0
Fark: 1.3
Yüzde: 1.36
Günaydın seriye bağladım ben eksi 500
Bu hafta bu seri bozulacak banucum idolumsun demekki oluyormuş.
Durdun durdun turnayı gözünden vurdun
Tebrik ederim kuzumKilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 72.3
Bu hafta : 72.1
Giden / fark : 200 gr.
Yüzde 0.27
Günaydın kaptanım ben artıyım ama söylemeyeyim çünkü daha yeni rahatlamaya başladı karnım şişliğim düne göre indi hatta -600 fark oldu ama daha da inecekGünaydınnnnn
Hayırlı Cumalar .... güzel tartılar ... kiminden oooooo lalalaaar...kiminde o la lar ...
Ama lütfen oooolar olmayan bildirimler olsun
Biraz rahatsızdım gece ... eşim bırak her şeyi dağıtalımmm kafaları dedibizde öyle yaptık ...
Ve geçmiş öyleeee gözüme bakıyor şu anda ... bi kahve yudumlayayım önce
Oooo yaramışTakıma girgiğim ilk kilo bildirimi efenim ...
Geçen hafta 67,2
Bu hafta 66
Giden 1,2
Yüzde 1,785
Yanlış hesaplamadıysam.
Harika bir başlangıç canım benim tebrik ederimKilo bildirimim...
Gecen hafta: 95.3
Bu hafta: 94.0
Fark: 1.3
Yüzde: 1.36
Oo geçmiş olsun Begüş sende mevsim geçişi salgınına yakalandınkızlar günaydın
hayırlı cumalar dilerim
hafif hastamsıyım,boğazlar dün akşamdan beri ağrıyo,batıyo,gece üşüme nöbetleri geldi,bugünde halsizim,boğazlar da fena,başım ağrıyo,bide hapşırık
kaptanımAusencia pazartesi57,7 yi görmüştüm,bugün 58,0 geldim sanırım wc etkisi
Günaydın canım 60 lar böyle oyunlar yapabiliyor pes etmek yokgünaydın hanımlar
kızlar 200 gr artıyım kilom 62
Gunaydinn guzeller iyi bi uyku cekmisimmmm iyi geldiiii 10 olsun saat tartilacam
Olsun vermişsin canım metayı hızlandırırsan daha da iyi sonuçlar alırsın eminim tebrik ederimGünaaaaaydın gelmeyen 67 yapmışlar ama regl bekliyorum Bilemedim
Geçen hafta :68.8
Bu hafta: 68.6
Fark 200 gr
Gr ımın en minicik hali ile gidiyor kilolarım salı günü 70.4 düm gerçi üfff bilemedim son düzlük bitmiyor :/
Durdun durdun turnayı gözünden vurdunTebrikler canım
Tebrik ederim kuzum
Günaydın kaptanım ben artıyım ama söylemeyeyim çünkü daha yeni rahatlamaya başladı karnım şişliğim düne göre indi hatta -600 fark oldu ama daha da inecek
Oooo yaramışTebrikler canım
Harika bir başlangıç canım benim tebrik ederim
Oo geçmiş olsun Begüş sende mevsim geçişi salgınına yakalandınBoğaz pastili al antibiyotikli bol bol limonlu çay ıhlamur falan tüket hafta sonu geldi Allahtan
Günaydın canım 60 lar böyle oyunlar yapabiliyor pes etmek yok
Günaydın canım nasılsın
En azından pazar günü dinlenirsin canım ya bayağı yoruldun günlerdirdün akşam mutfak dolaplarını silerken cam açıktı orda kaptım şifayı,şimdi limonlu adaçayı içiyorum,hafta sonu geldide ben yarında çalışıyorum,bide işlerim hala bitmedi,bitmeyen iş yapmışlar planlarıma göre yarın akşam bitecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?