Bence seninki en düşüktür..boyunu bilmiyorum ama Begumde olabilir..begum75
yayınladım ki belki canınız çeker gelirsiniz yanıma.
10 gün için cok iyi.hemen verirsin yeni geldi.hadi start dürtelim birbirimizi.
yayınladım ki belki canınız çeker gelirsiniz yanıma.
Olurmu kiben 92 görürsem küsüratları görmüyorum galiba
Bugün kendime ödül olarak noodle yiyecektimcanım hızlan koş.90lı kilolarla yaz geçmezzzzzz..no stres bol azim.
yok kuzum yok.sıcakta 1 kilo kaç kilo yük yapar sana bosver nuddle .peynir ye maydanoz ye mis gibi salataaa..Bugün kendime ödül olarak noodle yiyecektimsen böyle diyince düşündümde olmaz
anammm kaptaniçem özelden yazsın bi yerlerimzi şişer mazallahada inan bana çok daha fazlasını bekliyordum ben .
71-72...
aslında o haftalarda detaylı olmasa da ne yediğini bilsem ... ne kadar kaçamak olduğunu ... mesela iskenderler mi gömdümçok ekmek mi ? pasta börek mi ? bu önemli ... neyi ne kadar yediğinde bu kilo geldi bilsem iyi olur tatlım
Çok merak ettim resmini. Tebrikler inşallah böyle tıkır tıkır devam eder banucumkızlar eşofmanlı fotoda korse var içimde
penitden amıştım 60 tl ama deger
Günaydın arkafaşlar herkesi tebrik ederim kilo veren uğraşan..
Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum ama bu hafta 59.9 oldum ve annemin bende olması ve 20 gün geciken regl neticesinde kendimi davul gibi şiş hissediyorum bakalım doktor bir adet söktürücü verdi umarım işe yarar da bu şişkinlik geçer zira yüzüklerim bile olmuyor neredeyse
kızlar eşofmanlı fotoda korse var içimde
penitden amıştım 60 tl ama deger
Bugün kendime ödül olarak noodle yiyecektimsen böyle diyince düşündümde olmaz
Maşallah subhanallah nazar değmez inşallah hakkettin Banu hakettin sonuna dibine kadar.sabah 5.45 te kalk spor yap işe git gel çoluk çocuk ev işi süper dayandın aç aç.tebrikler
Günaydın nnnnnnm pon lârı sallayim hatta suruyummn ,
Geçen hafta :66.6.
Bu hafta :65.5
Giden:_1100
Nasıl kafaları dağıttınız kıııı merak ettim özel değilse tabikiiGünaydınnnnn
Hayırlı Cumalar .... güzel tartılar ... kiminden oooooo lalalaaar...kiminde o la lar ...
Ama lütfen oooolar olmayan bildirimler olsun
Biraz rahatsızdım gece ... eşim bırak her şeyi dağıtalımmm kafaları dedibizde öyle yaptık ...
Ve geçmiş öyleeee gözüme bakıyor şu anda ... bi kahve yudumlayayım önce
Way way way oh oh maşallah tebriklerTakıma girgiğim ilk kilo bildirimi efenim ...
Geçen hafta 67,2
Bu hafta 66
Giden 1,2
Yüzde 1,785
Yanlış hesaplamadıysam.
Aynen polisler gelince nerdeyse cebini isteyecektim ama karakolun numarsını aldım arka sokakta karakol var gelmeleri iki saatCanım çok fena bende sıkıntılarımdan yatamadım insan buları duyup görünce kendi sıkıntısına bile şükreder oldu
Sende benim gibisin kötü bir şey gördükmü hemen ne yaparız ne ederiz diyoruz ama en doğrusu ben polis söylemek galiba bu çocukların uyusturucunun etkisiyle sağı solu belli olmaz git ama bu sefer polislerle git
Dün uyuşturucu satan liseli çocuklar 6 yasindaki bi cocuğu kacirmis düşün
Rabbim bunlarla kimseyi sınaması
Çok geçmiş olsun
Süper yaaa valla içi açılır insanın burda.odamın konsepti mordu,pencereden bakanlara bakın.mor çiçekler açmış benim için..
Eki Görüntüle 1991715
Sensin bence hesapladım 20 küsür çıktıBmi si en düşük kim acaba takımda :)
Sen mimunun boyunu unuttun galiba kaptanım.1.83 le gömdü senin endeksi.
21.90 benim
bu vesile ile kilo bildirimi de yapayım .
geçtiğimiz iki hafta 58.6 sabit .
bu hafta 58.2
fark 400 gr. %0.68
abla ya bence regli bekleme bi kadındoğumcuya git.Kızlar ben bu hafta maalesef sadece 200 Gr eksilmisim
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 71.1
Fark 0.2
Yüzde %0.28
Kusura bakmayın eşinde diyor tekrar kilomu almaya başladım diye karnım 7 aylık hamilelikten daha büyük
Hic spor yapilmadi ama hic totom koltuk gormedi bu donemde hep ayaktaydim..... aslinda ilk iki gun yemeklerine ortak olmadim balik ile gecistirdim.. sonra cozuttum neler yedim magnum , piknikte tavuk ve pide...kizimadogum gunu yapildi bir kucuk dilim pasta yedim...bide 6 adet büsküvi yemistim...bide bir dilim ekmek arasi peynir domates yemistim... bunlar benim cislarimdi gectigimiz hafta boyunca...benim çok bi çekti ... bi antibiyotik yazdırmaya gelem
woooooooooooooooooooooooow dedim ... anam günlük kıyafetinde de zayıfsın orda
oluuuuuuuuuuuuuuur ...bal gibi olur .
no kaçamak
ada inan bana çok daha fazlasını bekliyordum ben .
71-72...
aslında o haftalarda detaylı olmasa da ne yediğini bilsem ... ne kadar kaçamak olduğunu ... mesela iskenderler mi gömdümçok ekmek mi ? pasta börek mi ? bu önemli ... neyi ne kadar yediğinde bu kilo geldi bilsem iyi olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?