Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın arkafaşlar herkesi tebrik ederim kilo veren uğraşan..
Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum ama bu hafta 59.9 oldum ve annemin bende olması ve 20 gün geciken regl neticesinde kendimi davul gibi şiş hissediyorum bakalım doktor bir adet söktürücü verdi umarım işe yarar da bu şişkinlik geçer zira yüzüklerim bile olmuyor neredeyse

yayınladım ki belki canınız çeker gelirsiniz yanıma.

benim çok bi çekti ... bi antibiyotik yazdırmaya gelem

Ausencia foto sosyal medyada cnm
attım sanadaa

@aeben ablaaa tebriklerrrr süpersinnn
aama bi sırrın var bence senin :)

woooooooooooooooooooooooow dedim ... anam günlük kıyafetinde de zayıfsın orda

Olurmu kiben 92 görürsem küsüratları görmüyorum galiba

oluuuuuuuuuuuuuuur ...bal gibi olur .
no kaçamak

Eki Görüntüle 1991732

Izine 69.500 ile ayrilmistim bu kilo ile araniza geri dondummm ( 600 gr arti

ada inan bana çok daha fazlasını bekliyordum ben .
71-72...

aslında o haftalarda detaylı olmasa da ne yediğini bilsem ... ne kadar kaçamak olduğunu ... mesela iskenderler mi gömdün çok ekmek mi ? pasta börek mi ? bu önemli ... neyi ne kadar yediğinde bu kilo geldi bilsem iyi olur tatlım

Son düzenleme:
Hiç işim gücüm yok gibiyim uzattım bacaklarımı çayımı içiyorum balkonda mutfak dolapları silinecek, bahar temizliği yapmak lazım oturuyorum ben bir güzel günlerdir. Camlara perdelere el atamıyorum, dış cephe yapanların işi bitmedi daha. İçeriye de boya badana yapmaya niyetlendik 10 gün sonra. Artık o da geçsin ramazan temizliği olacak

anammm kaptaniçem özelden yazsın bi yerlerimzi şişer mazallah

Kilo bildirimim
Geçen hafta: 62,6
Bu hafta: 61,8
Fark: 800 gr.
Yüzde: 1.28
Ausencia @_SARAYCA_

saydın tebrikler canım

gerçekten dikkat ettiğinde güzel verdiğini bildiğim için sanırım sen artı gelince çok kızıyorum ama artık hiç olmayacak biliyorum ... 400 de 500 gitse gidecek ..ve sen en kısa sürede mezun olup ramazanda koruma yapacağız beraber

canım nur topu gibi 500 gr.mın olmuş bu hafta ...
20 gün geciken regl ve anne faktörü diyince çok değil aslında .
yani eksi çıkman imkansıza yakın bu iki ile :))

ama amaaaan dikkat bu hafta . 60 ları görme yine lütfen .
menü yazmaya gayret et takıma .
bir 500 gr daha gelmesin

kızlar eşofmanlı fotoda korse var içimde
penitden amıştım 60 tl ama deger

süper durmuş süper (nazarlık inancım yoktur da buraya bu gitti )

Bugün kendime ödül olarak noodle yiyecektim sen böyle diyince düşündümde olmaz

Günaydın nnnnnnm pon lârı sallayim hatta suruyummn ,

Geçen hafta :66.6.
Bu hafta :65.5
Giden:_1100
Maşallah subhanallah nazar değmez inşallah hakkettin Banu hakettin sonuna dibine kadar.sabah 5.45 te kalk spor yap işe git gel çoluk çocuk ev işi süper dayandın aç aç.tebrikler
Nasıl kafaları dağıttınız kıııı merak ettim özel değilse tabikii
Takıma girgiğim ilk kilo bildirimi efenim ...

Geçen hafta 67,2
Bu hafta 66
Giden 1,2
Yüzde 1,785
Yanlış hesaplamadıysam .
Way way way oh oh maşallah tebrikler
Aynen polisler gelince nerdeyse cebini isteyecektim ama karakolun numarsını aldım arka sokakta karakol var gelmeleri iki saat
odamın konsepti mordu,pencereden bakanlara bakın.mor çiçekler açmış benim için..

Eki Görüntüle 1991715
Süper yaaa valla içi açılır insanın burda.
Bmi si en düşük kim acaba takımda :)
Sensin bence hesapladım 20 küsür çıktı

21.90 benim

bu vesile ile kilo bildirimi de yapayım .

geçtiğimiz iki hafta 58.6 sabit .
bu hafta 58.2
fark 400 gr. %0.68
Sen mimunun boyunu unuttun galiba kaptanım.1.83 le gömdü senin endeksi.

Kızlar ben bu hafta maalesef sadece 200 Gr eksilmisim
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 71.1
Fark 0.2
Yüzde %0.28
Kusura bakmayın eşinde diyor tekrar kilomu almaya başladım diye karnım 7 aylık hamilelikten daha büyük
abla ya bence regli bekleme bi kadındoğumcuya git.

7 aylık hamileyken Türkiye ye dönünce kaydolmak için aile hekimliği ne gitmiştim hamile olduğumu fark etmemiş meğer takip yapmaları gerekiyormuş bende yeni geldim bilmiyorum hastaneye gidince bilgisayara düşmüş fellik fellik beni aramışlar hemşire inanamıştık 7 aylık hamile olduğuna ama şimdi karnım daha büyük maalesef

Hic spor yapilmadi ama hic totom koltuk gormedi bu donemde hep ayaktaydim..... aslinda ilk iki gun yemeklerine ortak olmadim balik ile gecistirdim.. sonra cozuttum neler yedim magnum , piknikte tavuk ve pide...kizimadogum gunu yapildi bir kucuk dilim pasta yedim...bide 6 adet büsküvi yemistim...bide bir dilim ekmek arasi peynir domates yemistim... bunlar benim cislarimdi gectigimiz hafta boyunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…