senin bence haftaya en az 1 kilo gider.Ben ödül felan yapmayacağım ne ödülüyse zıkkımın kökü ziftin peki pek iştahımı acmadı
200 Gr anca ziftin peki iyi gider
canım üzülme lütfen, bu hafta sıfırdan sağlıklı bir şekilde başlayalım ikimizde,İyi günler iyi sabahlar...sabahın köründe uyanan aynura yazmıyorsa bilinki utancınfan artısını kemirmekle meşkuldür...nedenleri çok anlatacak şeyde çok ama üzgünüm özetle bu..hiç bir sebep şu anki artımı deyişemez.kaptanımı takımımı zora sokacağım için çok üzgünüm.emek veren çabalayan atkadaşlarımım hakkına girdim.üzür dilerim hepimizden.
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 66.9
Fark +300
Ne acaba sosyal medya adiiialıntı yapmıştım ama gittii
kızlar teşekür edeirm hepinizeeee
ecemavi sosyal medyada cnm foto ya baksen abartıyor kızlar
kelebekolacam cnm koraydan almıştım ya yanlış söyleidm görüntü bulup atıcam sana
Hic spor yapilmadi ama hic totom koltuk gormedi bu donemde hep ayaktaydim..... aslinda ilk iki gun yemeklerine ortak olmadim balik ile gecistirdim.. sonra cozuttum neler yedim magnum , piknikte tavuk ve pide...kizimadogum gunu yapildi bir kucuk dilim pasta yedim...bide 6 adet büsküvi yemistim...bide bir dilim ekmek arasi peynir domates yemistim... bunlar benim cislarimdi gectigimiz hafta boyunca...
GelmedimaalesefHalan gelmedi mi Abla
senin bence haftaya en az 1 kilo gider.
Internete yaz canim boyunu kilonu otomatik hesapliyor..seninki 22 falan bence..bi hesaplatta yaziver buraya..Ben nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama bana da kaptanım gibi geldi en düşük
Metrobüs arıza yapmış 2 saat sürdü tam ama şükrettim ya dün akşam olsaydı
Yeşilçay-biberiye karışımı içiyordum hergün. Bu hafta hiç içmedim bakgözlerimi yumdum mmmmm mmmmm beynimin eski defterleri karıştırdım..veee biberiye çıktı ordan.gidip aktardan biberiye alıcam.
Geliyo kafamasaydın tebrikler canım
gerçekten dikkat ettiğinde güzel verdiğini bildiğim için sanırım sen artı gelince çok kızıyorumama artık hiç olmayacak biliyorum ... 400 de 500 gitse gidecek ..ve sen en kısa sürede mezun olup ramazanda koruma yapacağız beraber
canım nur topu gibi 500 gr.mın olmuş bu hafta ...
20 gün geciken regl ve anne faktörü diyince çok değil aslında .
yani eksi çıkman imkansıza yakın bu iki ile :))
ama amaaaan dikkat bu hafta . 60 ları görme yine lütfen .
menü yazmaya gayret et takıma .
bir 500 gr daha gelmesin
süper durmuş süper (nazarlık inancım yoktur da buraya bu gitti )
Kızlar ben bu hafta maalesef sadece 200 Gr eksilmisim
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 71.1
Fark 0.2
Yüzde %0.28
Kusura bakmayın eşinde diyor tekrar kilomu almaya başladım diye karnım 7 aylık hamilelikten daha büyük
Nasıl kafaları dağıttınız kıııı merak ettim özel değilse tabikii
Sensin bence hesapladım 20 küsür çıktı
Sen mimunun boyunu unuttun galiba kaptanım.1.83 le gömdü senin endeksi.
Hic spor yapilmadi ama hic totom koltuk gormedi bu donemde hep ayaktaydim..... aslinda ilk iki gun yemeklerine ortak olmadim balik ile gecistirdim.. sonra cozuttum neler yedim magnum , piknikte tavuk ve pide...kizimadogum gunu yapildi bir kucuk dilim pasta yedim...bide 6 adet büsküvi yemistim...bide bir dilim ekmek arasi peynir domates yemistim... bunlar benim cislarimdi gectigimiz hafta boyunca...
@Ahu060812 beni sakınn spor listesinden atma bbu hafta spor a ağırlık vericm.
Ben nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama bana da kaptanım gibi geldi en düşük
Metrobüs arıza yapmış 2 saat sürdü tam ama şükrettim ya dün akşam olsaydı
kızlar yaz geldi gelecek, kaçamak yok, herkes sıksın dişini ,
ben sabah kahvaltıda yarım çay kaşığı var yok fıstık ezmesini bi lokma ekmeğe sürdüm tam ağzıma atacam blue eyes bi açtı gözlerini sennn ne yediğinin farkındamısın.ayyy bi kötü hissettim kendimi.
3 cocuga 1 dilim ekmege sürünce dalgınlıkla onlara sürdüğümü yedim sandı.
Internete yaz canim boyunu kilonu otomatik hesapliyor..seninki 22 falan bence..bi hesaplatta yaziver buraya..
Anaaaam enişteleri de ajan gibi evlere saldım sanki ...psikolojik olarak tekrar kilo mu aldın demeler falan
ece canım , şişlik artısı ise zaten bu hafta hepsi puuuf der söner ..
bu hafta ya güzel kilo verilmiş ...az verenler 200 gr. a takılmış hep zaten
Yok kuzum ne özeli
yeni olta sipariş etmişti onu denemeye sahile indik .Karamürselde gece gündüz balık tutulur sahil şeridi boyu ..
eve gelince de oyun açtık ps de .. falan fişman ... bizim kafa dağıtmalar böyle
he ya 1.83hesapladım 20.43 ... çok az farkla geçmiş beni
anladım canım ... sen hep dersin kaçamak bana yaramaz diye .
doğruymuş ama inan korktuğun kadar da yokmuş .
sen çok dikkat ettiğin haftalarda da artı 100 200 gelebiliyordun .
bu durumda 600 10 günde ..
neyse toparlayacağız hep beraber inşallah
spor listesi 2 haftalığına bende
yok sensin
ben 20.90
sen 20.43
çok iyi çok iyi ...
lokmalarınızı saysınlar böyle
yahu bu arada sen direkt 500 gr yazmışsın geçen hafta bu hafta yok ya ...
şimdi listeyi hazırlarken gördüm ...
70.9 gelmiş yahu
al sana 70 için bir pon pon daha
sık dişini beeeeDelyDoly yi al karşına yanına nerene alırsan .... gör şu 69.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?