Evetttt canım tanıyorum.Ooo anlaşılan hepimizi tanıyorsun nefscim.yok şimdi bi saat farkımız var canım.iyiki de böyle oldu.dizi izlerken daha kolay oluyo bitmesini beklemek
Günaydın maşallah ne güzel yuruyorsun.Günaydın yürüyüş parkından
Imrendim desemm eski günlerim aklıma geldi.Akşamda düşünüyorum yürümeyi toplam yazarım aksama
1.5 yaşında 32 kilo ..oyy yavrum ...
sadece anne sütü alıyormuş ama vücudu leptin hormonu üretmiyormuş.
Leptin başımızın tacıda kıymetini bilmeli .
recete kapsamında olanlar damlası 400 unite.1 şişesi anca 5 derece yükseltiyor.ben haftada 1 şişe içecek sekilde çay kaşığına döküp için diyorum.suya katınca zayi oluyor bende direk neden içilmesin ben fırt çekiyordum şişeden.ne önerirsin damla olarak doktorum ? bide kaç damla içilmeli suyamı katılmalı bugün alayım ?
bu öğle arası almayı düşünüyorum kumaşları cok güzel.yaz için renkte iyi.çok uzun da değil.banada fermualrı daha cok yakıştı çünkü üst kısmı nisbeten daha küçük.
canım sende dua eder yanında olursun .. işin de alternatif personel olmayınca ..hastalıkta bile izin alamamam kötü tabii ...
rabbim şifa versin .
durumunu öğrenince bize de yaz .
ağır mı geçiyor hep nöbetlerini ?
yamuk yumuk IF
Şişşşiittt
bundan çook önce tahlil yaptırmıştım düşüktü ama hatırlamıyorum... sağlık ocakları d vitamine bakmıyorlar buradakiler öyle... bi dahiliye gitmek lazım...recete kapsamında olanlar damlası 400 unite.1 şişesi anca 5 derece yükseltiyor.ben haftada 1 şişe içecek sekilde çay kaşığına döküp için diyorum.suya katınca zayi oluyor bende direk neden içilmesin ben fırt çekiyordum şişeden.
ama dr arkadaslar başka markaları öneriyor.ben oce.. diye bi marka aldım hani balik yağı vs de var ya .onun 1000unitelik şekli var.bence ondan al.kaç dı senin değer?
canım sende dua eder yanında olursun .. işin de alternatif personel olmayınca ..hastalıkta bile izin alamamam kötü tabii ...
rabbim şifa versin .
durumunu öğrenince bize de yaz .
ağır mı geçiyor hep nöbetlerini ?
yamuk yumuk IF
Şişşşiittt
gideyim sabah evi derleme toplama işimi halledeyim damlarım geneeeee))
bu öğle arası almayı düşünüyorum kumaşları cok güzel.yaz için renkte iyi.çok uzun da değil.banada fermualrı daha cok yakıştı çünkü üst kısmı nisbeten daha küçük.
diğeri daha düzkesim ama o modeli de seviyorum.
ozaman gidene kadar en azından günlük 400unite olandan 10 damla 1000unite olandan 4 damla kullansan fena olmaz.bundan çook önce tahlil yaptırmıştım düşüktü ama hatırlamıyorum... sağlık ocakları d vitamine bakmıyorlar buradakiler öyle... bi dahiliye gitmek lazım...
çaya bakan arkadaş beni
idare ediyor aslında ama bugün oda doktor kont. gitti aksi gibi
gelince çıkarım inşallah
Ausencia kotunda ayrı havası var hemde senin gibi bi hatunla ortalığı yakar.çıtır oldun sen çıtttırrrrrrrr.
Çok geçmiş olsun
Aminnnnnnnnnnnn
canım tekrar geçmiş olsun .
Nasıl durumu haber aldın mı ?
Geçmiş olsunşimdi nasıl?
Aa geçmiş olsun canım nasıl şimdi
masum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi
mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari
ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı
çoook geçmiş olsun canımmmm
Nare83 geçmiş olsun canım.
gözün aydın canım bende 19 mayısta memlekete götürcem çocukları inşallah,
ne kadar oldu canım, kontrolde olman çok iyi
canım senin üstün ince altın kalındır
kolum öyle çok kalın değil benim, rahatsız etmiyor yani, bende de toto yok denecek kadar küçük
bak bak spor helede yürüyüş çok iyi gelecek sana
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun masumm.
İnşallah iyidir şimdi.
Allah şifa versin....
D vitamini en fazla KAC olmali 30 dan AZ olmamasi lazim AMA ust siniri var mi? Gegen tahlil yaptirdim d 83 b12 800 cikti cok sukur sadece troidim sinirin 1 ustunde 16 miydi neydi
Çok geçmiş olsun canım. İyi mi şimdi?
kızlar teşeküer ederim hepinize tek tekkk
valla allah saglık sıhhat verisn gerisi boş
cidden çok züüldüm agladım, mantarktır kb kv gibi degildir benide sever, çocuklarıda sever
bizede çok faydası oluyor , çocukalrı alır bırakır vsss
allah saglık verisnn cidden üzüldüm..
onlar her ne kadar el kızı gibi görselerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?