aaaaaa bak doğru dedin ben iki ay önce bir ampul d vitamini hüpletmiştim böyle sıkıntı kalmamaıştı şimdi yine başladı bi ampıl daha hüpleteyimmmm olabilir....
46 gece bizinki.benim henüz belli değil.organik tavukcu kapalıydı alamadım.niyetim tavuktu.19.39 canım iftar ... wawwww çook var yawwwww) sizin kaçta ?
menü
yeşil fasulye
bulgur pilavı
1 kase yogurt)) nasıl amaaaa ???
aaa gerçekten selam vermedim günaydın demedim ben,kusura bakma kaptanımkafa bugün biraz yoğun,işler çok
günaydın kızlar
günaydın kaptaniçem
ayyyy ne giyecennnn ? kendimi eylüldeki düğüneee çooook kaptırdım bişey olmasında bariiii ... çünkü eşimin kuzenin ikinci evliliği ilki 6 ay sürmüştü... çocuk 6 yılda kendine gelememişti....
Günaydın hanımlar.. bugün koşturmacadan gelemedim bu saate kadar hatta kahvaltım bile bu saate kaldı.:/
Tabii menstrual dönemin ödemi ile tartıda artıyla güne başladım. Geçecek bu hafta da ama pes etmek moral bozmak yok.
çocuklar , kv eşim hepsi hastanedeler
çalışınca herşey zor
ben mecbur geldim işe
Amanininnn bu topigde işgence odası deyinde tam oluversin
Canim ne kadar dogru bilmiyorum daktirimiz daha iyi bilir ampulu vurdurmak daha faydaliymis icinde vucut gunluk almasi gerekeni alip gerisii bagirsak yoluyla atiyonusaaaaaa bak doğru dedin ben iki ay önce bir ampul d vitamini hüpletmiştim böyle sıkıntı kalmamaıştı şimdi yine başladı bi ampıl daha hüpleteyimmmm olabilir....
yok canım eşimin memleketi kırşehirMemleket derken buraya mı geliyosun
3 hafta oldu canım bakalım yarınki vücut analizi ne diyecek
çocuklar , kv eşim hepsi hastanedeler
çalışınca herşey zor
ben mecbur geldim işe
KAC gundur yamuk yumukda olsa if yapmaya calisiyirorim sanirim ise yariyor.saat 10 da kahvalti yapicam aciktim :)
Amanininnn bu topigde işgence odası deyinde tam oluversin
Allah şifa versin....çocuklar , kv eşim hepsi hastanedeler
çalışınca herşey zor
ben mecbur geldim işe
ben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.Canim ne kadar dogru bilmiyorum daktirimiz daha iyi bilir ampulu vurdurmak daha faydaliymis icinde vucut gunluk almasi gerekeni alip gerisii bagirsak yoluyla atiyonus
2 kaşık yiyecem o kadar açlık olunca ekmek yemiyiyeim yeşil fasülyenin yanında 2 kaşık bulgur pilavı eyidir benceeee46 gece bizinki.benim henüz belli değil.organik tavukcu kapalıydı alamadım.niyetim tavuktu.
bulgur yemesen miki.
ne önerirsin damla olarak doktorum ? bide kaç damla içilmeli suyamı katılmalı bugün alayım ?ben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.
Ausencia kot giyip gitmiycen dimi
Ausencia bu hafta benden beklentin kaç demedin?
Günaydınlar herkese
D vitamini en fazla KAC olmali 30 dan AZ olmamasi lazim AMA ust siniri var mi? Gegen tahlil yaptirdim d 83 b12 800 cikti cok sukur sadece troidim sinirin 1 ustunde 16 miydi neydiben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.
Canım onun kilo olmadığını iyi biliyosun moralini bozmaya değmez gelecek hafta daha iyi olacagını düşün....Günaydın hanımlar.. bugün koşturmacadan gelemedim bu saate kadar hatta kahvaltım bile bu saate kaldı.:/
Tabii menstrual dönemin ödemi ile tartıda artıyla güne başladım. Geçecek bu hafta da ama pes etmek moral bozmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?