Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm gecmis olsun cani
ada81 canim d vitaminine baktir onun eksikligide SAC dokuyor
aaaaaa bak doğru dedin ben iki ay önce bir ampul d vitamini hüpletmiştim böyle sıkıntı kalmamaıştı şimdi yine başladı bi ampıl daha hüpleteyimmmm olabilir....

19.39 canım iftar ... wawwww çook var yawwwww ) sizin kaçta ?
menü
yeşil fasulye
bulgur pilavı
1 kase yogurt )) nasıl amaaaa ???
46 gece bizinki.benim henüz belli değil.organik tavukcu kapalıydı alamadım.niyetim tavuktu.
bulgur yemesen miki.

aaa gerçekten selam vermedim günaydın demedim ben,kusura bakma kaptanımkafa bugün biraz yoğun,işler çok

günaydın kızlar
günaydın kaptaniçem

günaydınnnnnnnnnnnnnn hehhh şimdi oldu işte ...bi eksik vardı mücverimmm

hadi ya .. neyse ki iyi yönden akalım zaten bitecek evliliğin uzun sürmemesi iyi olmuş.
kendine gelemediğine göre darbeyi alan kuzenindi sanırım

günaydın canım .

Aaa aaa tabiki de yok ..
daha 48 saatten fazla var cuma tartısına ... missss gibi olacak her şey missss ...

Ausencia he ne giycen hadi alternatifleri fotola biz secelim

Onu ada81 düğüne gideceği zaman yapalım bende hiç o tarz ne giyicem derdi yoktur .

zaten çok yakın da değiller ... hatta ikisini hiç tanımıyorum

Amanininnn bu topigde işgence odası deyinde tam oluversin

aaaaaa bak doğru dedin ben iki ay önce bir ampul d vitamini hüpletmiştim böyle sıkıntı kalmamaıştı şimdi yine başladı bi ampıl daha hüpleteyimmmm olabilir....
Canim ne kadar dogru bilmiyorum daktirimiz daha iyi bilir ampulu vurdurmak daha faydaliymis icinde vucut gunluk almasi gerekeni alip gerisii bagirsak yoluyla atiyonus

çocuklar , kv eşim hepsi hastanedeler
çalışınca herşey zor
ben mecbur geldim işe

canım sende dua eder yanında olursun .. işin de alternatif personel olmayınca ..hastalıkta bile izin alamamam kötü tabii ...
rabbim şifa versin .
durumunu öğrenince bize de yaz .
ağır mı geçiyor hep nöbetlerini ?

KAC gundur yamuk yumukda olsa if yapmaya calisiyirorim sanirim ise yariyor.saat 10 da kahvalti yapicam aciktim :)

yamuk yumuk IF

Amanininnn bu topigde işgence odası deyinde tam oluversin

Şişşşiittt

Canim ne kadar dogru bilmiyorum daktirimiz daha iyi bilir ampulu vurdurmak daha faydaliymis icinde vucut gunluk almasi gerekeni alip gerisii bagirsak yoluyla atiyonus
ben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.

@masumm geçmiş olsun canım Allah şifa versin

ada81 hipertiroidideb hipotiroidiye döndüğümde aşırı derecede saç dökülmem vardı. Dokundukça dökülüyordu. Kan tahlili yaptırmak en iyisi galiba, bütün sistem birbirne bağlı. Birinin azlığı-çokluğu herşeyi etkiliyor

kelebekolacam bence sağdaki

ben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.
D vitamini en fazla KAC olmali 30 dan AZ olmamasi lazim AMA ust siniri var mi? Gegen tahlil yaptirdim d 83 b12 800 cikti cok sukur sadece troidim sinirin 1 ustunde 16 miydi neydi

Canım onun kilo olmadığını iyi biliyosun moralini bozmaya değmez gelecek hafta daha iyi olacagını düşün....
Çabuk kahvaltıya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…