Ben daha tatlı dil bekliyordumÖzgürlük mözgürlük anlamam ben ...sopamla peşinden koşa koşa yaptıracağım sporu
Ben daha tatlı dil bekliyordum
Günaydın güzellikler
Eşim yokken uyuyamıyorum 3 oldu uyuyana kadar. Bugün kuzularım geliyor
Bugün sabah fark ettim benim yarın diyetisyen randevümde var
canim bilmiyorumki ben 80 kiloyum :)
Patavatsızlığa yogulaşıncahemşomu unutum günaydın kuzum
Lesliye bakalım hemen
kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk
Çok geçmiş olsun
kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk
canım ben saç dökülmesi için gitmiştim doktora 1 sene önce... tahlil yaptı önemli bişey yok dedi saçların dökülen yerlerden çıkmış dedi saçlarını yukardan bağlama serbest kalsın dedi .. bende genelde toplarım maşa ile tutturum dr öyle deyince uzun süredir yanlardan toka takarım saçımı evin içindemasum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi
mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari
ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı
bu tatlı dili kiiii zaten bişey yok ki sopa varrrrr hahahahBen daha tatlı dil bekliyordum
aaa gerçekten selam vermedim günaydın demedim ben,kusura bakma kaptanım
ayyyy ne giyecennnn ? kendimi eylüldeki düğüneee çooook kaptırdım bişey olmasında bariiii ... çünkü eşimin kuzenin ikinci evliliği ilki 6 ay sürmüştü... çocuk 6 yılda kendine gelememişti....bu hafta sonu bir piknik ..3 düğün var
akıbetimi merak ediyorum
Memleket derken buraya mı geliyosungözün aydın canım bende 19 mayısta memlekete götürcem çocukları inşallah,
ne kadar oldu canım, kontrolde olman çok iyi
canım senin üstün ince altın kalındır
kolum öyle çok kalın değil benim, rahatsız etmiyor yani, bende de toto yok denecek kadar küçük
bak bak spor helede yürüyüş çok iyi gelecek sana
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl
bu tatlı dili kiiii zaten bişey yok ki sopa varrrrr hahahahaus birine sopa gösteriyorsa eyidir eyiii seviyordurrrrrrrrr kıymetini billll
19.39 canım iftar ... wawwww çook var yawwwwwada81 akşama ne yiycen kopya versene.sizin iftar kaçta baktın mı bizden öncedir sanrıım.
Hadiyabu tatlı dili kiiii zaten bişey yok ki sopa varrrrr hahahahaus birine sopa gösteriyorsa eyidir eyiii seviyordurrrrrrrrr kıymetini billll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?