Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzellikler
Eşim yokken uyuyamıyorum 3 oldu uyuyana kadar. Bugün kuzularım geliyor

gözün aydın canım bende 19 mayısta memlekete götürcem çocukları inşallah,

Bugün sabah fark ettim benim yarın diyetisyen randevümde var

ne kadar oldu canım, kontrolde olman çok iyi

canim bilmiyorumki ben 80 kiloyum :)

canım senin üstün ince altın kalındır

kolum öyle çok kalın değil benim, rahatsız etmiyor yani, bende de toto yok denecek kadar küçük

Patavatsızlığa yogulaşınca hemşomu unutum günaydın kuzum
Lesliye bakalım hemen

bak bak spor helede yürüyüş çok iyi gelecek sana

kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk

çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl

masum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi

mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari

ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı
canım ben saç dökülmesi için gitmiştim doktora 1 sene önce... tahlil yaptı önemli bişey yok dedi saçların dökülen yerlerden çıkmış dedi saçlarını yukardan bağlama serbest kalsın dedi .. bende genelde toplarım maşa ile tutturum dr öyle deyince uzun süredir yanlardan toka takarım saçımı evin içinde ))

bu hafta sonu bir piknik ..3 düğün var
akıbetimi merak ediyorum
ayyyy ne giyecennnn ? kendimi eylüldeki düğüneee çooook kaptırdım bişey olmasında bariiii ... çünkü eşimin kuzenin ikinci evliliği ilki 6 ay sürmüştü... çocuk 6 yılda kendine gelememişti....

Memleket derken buraya mı geliyosun
3 hafta oldu canım bakalım yarınki vücut analizi ne diyecek

bu tatlı dili kiiii zaten bişey yok ki sopa varrrrr hahahah aus birine sopa gösteriyorsa eyidir eyiii seviyordurrrrrrrrr kıymetini billll

bak tecrübe konuşuyor Efser

sopa falan ne ki ? bunlar daha iyi günlerin

ayyy bazen cidden çok fena kötü oluyorum ... ama pişman mıyım hayır hepinizi eritene kadar heil hitler bak şimdi hitler diyince DelyDoly geldi aklıma ... deli gelince lahmacun geldi .... ne alaka di mi geldi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…