bu eskisi masum,bikere olmuştuya o
daha olmadı çok şükür aman olmasında
Yaklaşık 5 yıllık evlilerdi istemiyorlardı şükür niyetine girdiler artık. Bizde 5. Senede çocuk sahibi olduk bize de çocuk yapın demeyen kalmamıştıhepinize hayırlı olsun inşallah elif
Dolap içleri, altları, üstleri, çekmeceleri, oyuncak sepetleri, kitaplık her yer dolu. Temizlik yaparken onları toplamaktan daha çok yoruluyorunaaa ne güzel bir haber
alllah tamamına erdirsin cnmmm
oyuncak konusuna gelincede , bu aldıgım son oyuncak dedikten sonra
2 kova doldu
Ahaha bak sennehirnil111
hani dün sana patlıcanlar için çok laf etmiştim ya bugün düşündümde aslında çok masum ve harika bi yemek,kızarmış olsalar bile
ben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.
Oğlum da da eşimde de ağır eksik çıktı, oğlum bir hafta arayla üç ampul içti şimdi günde 5 damla içiyor, ocean mı o marka ondan mı alayımrecete kapsamında olanlar damlası 400 unite.1 şişesi anca 5 derece yükseltiyor.ben haftada 1 şişe içecek sekilde çay kaşığına döküp için diyorum.suya katınca zayi oluyor bende direk neden içilmesin ben fırt çekiyordum şişeden.
ama dr arkadaslar başka markaları öneriyor.ben oce.. diye bi marka aldım hani balik yağı vs de var ya .onun 1000unitelik şekli var.bence ondan al.kaç dı senin değer?
Artık bakıyorlar canımbundan çook önce tahlil yaptırmıştım düşüktü ama hatırlamıyorum... sağlık ocakları d vitamine bakmıyorlar buradakiler öyle... bi dahiliye gitmek lazım...
Yapınca foto isterim :)Gunaydin kizlar :)
30610. Sayfanin ortasina kadar begendim buraya kadar olanlari da begenmisim farzedin okuyamadim çünkü:)))
Ortim bebisler gelecek diye heyecandan uyuyamamissindir sen..
Nego dyo hidrolux onerdi oradaki adam yoksa ben dyo anti aging x1 almak icin girmistim..
Beni nerden biliyorsun :)@aeben nasıl bilirsin diye sormuşsun herkesin ablası günler kralicesi olarak bilirim ama herkesin ablası hipotezim nerdeyse ispatlandı bacım itiraf et
Hadi inşallah :)Kardeşim merkezde çalışıyor önce ona uğradım güzel bir haber aldım. Kesin olmamakla birlikte teyze olma ihtimalin var galibadaha gününe varmış hadi hayırlısı inşallah
Ordan pazara yürüdüm, tekrar merkeze yürüdüm otobüsteyim. Dayanamadım yine çocuklara oyuncak aldım bir tane gelirken
A ha hanehirnil111
hani dün sana patlıcanlar için çok laf etmiştim ya bugün düşündümde aslında çok masum ve harika bi yemek,kızarmış olsalar bile
Haftaya atarim insallah foto..:))Oğlum da da eşimde de ağır eksik çıktı, oğlum bir hafta arayla üç ampul içti şimdi günde 5 damla içiyor, ocean mı o marka ondan mı alayım
Artık bakıyorlar canım
Yapınca foto isterim :)
Beni nerden biliyorsun :)
Hadi inşallah :)
A ha ha
Yok canim iki hafta once tum tahlil yaptirdim burada bakmiyorlarmis oyle dediler..Oğlum da da eşimde de ağır eksik çıktı, oğlum bir hafta arayla üç ampul içti şimdi günde 5 damla içiyor, ocean mı o marka ondan mı alayım
Artık bakıyorlar canım
Yapınca foto isterim :)
Beni nerden biliyorsun :)
Hadi inşallah :)
A ha ha
Güzel fiyat canım. Bende de var tefalin kazanlı ütüsü, çok memnunum ütüye ayırdığım vakit neredeyse yarı yarıya düştü :) tavsiye ederim canımKizlar tefalin kazanli utusu 829 dan 579 a dusmus yaninda da utu masasi hediye ediyor ne dersiniz alasim var
2017 nin en iyi esprisi, dur güleyim
He he ondan , yapacak yapacak, 100 Gr verecekmişson iki günde depara kalkacak daktırım ... değil mi @kelebekolacam
Kız ablam bu Tembel 100 Gr verebilirse op başına koy
Ne kadar istiyorsa versin (ki en fazla 100 gram, dipnot; o da artı olabilir
Sagol saydinim iyi oldu yorumun benim icin..Güzel fiyat canım. Bende de var tefalin kazanlı ütüsü, çok memnunum ütüye ayırdığım vakit neredeyse yarı yarıya düştü :) tavsiye ederim canım
hem nee kötü
2 köpek akşam saat 9 hava karanlık,merdivenleri nasıl çıktım eve geldim kabus gibi
kaç saat kalbimin ağrısı geçmedi ciğerlerim kalbim buzz gibi oldu
günaydınnnnnnnnnnnnnnhehhh şimdi oldu işte ...bi eksik vardı mücverimmm
hadi ya .. neyse ki iyi yönden akalım zaten bitecek evliliğin uzun sürmemesi iyi olmuş.
kendine gelemediğine göre darbeyi alan kuzenindi sanırım
günaydın canım .
Aaa aaa tabiki de yok ..
daha 48 saatten fazla var cuma tartısına ... missss gibi olacak her şey missss ...
Onuada81 düğüne gideceği zaman yapalım bende hiç o tarz ne giyicem derdi yoktur .
zaten çok yakın da değiller ... hatta ikisini hiç tanımıyorum
Canım onun kilo olmadığını iyi biliyosun moralini bozmaya değmez gelecek hafta daha iyi olacagını düşün....
Çabuk kahvaltıya....
Yedim bileçıkıp yusufu alacağım .. eşim öğlen gelmiyormuş .
okulun oralarda takılırız ..eve gel tekrar çık zor oluyor .
görüşürüz gelince ... öğlen yemeklerine dikkat
Bende de philipsin kazanlısı var 7-8 yıldır kullanıyorum çok memnunum abla. Kesinlikle diğer ütüye göre daha rahat oluyor. Fiyat da iyiymiş, eğer ihtiyacın varsa al derimKizlar tefalin kazanli utusu 829 dan 579 a dusmus yaninda da utu masasi hediye ediyor ne dersiniz alasim var
Çocukların kıyafetleri, günlük tişört vs. tek bir taraftan ütüleyip katlayıveriyorum ben de. Öyle döndüre döndüre uğraşa uğraşa ütülemeye gerek kalmıyor. Dediğin gibi çabucak bitiyor ütüGüzel fiyat canım. Bende de var tefalin kazanlı ütüsü, çok memnunum ütüye ayırdığım vakit neredeyse yarı yarıya düştü :) tavsiye ederim canım
Olma motivasyonunu düşürme tam gaz devam o doymama durumuda en güzeli çiğ sebze ben severim havuç,karnıbahar,prokli,lahanayı kıtır kıtır yemeyi mideni kaplıyor doygunluk hissi veriyor dene bakalım belki iyi gelirEvet biliyorum ama yine de şu an net durumum ne bilmeyince bi tedirginim ekstradan dikkat etmeye çalışıyorum. Menstrual dönemde adeta tokluk algımı yok ediyor adeta o yüzden doyma durumumdan ziyade porsiyon hesabıyla atlatmaya çalışacağım kalan günleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?