Beyendiyinize çok sevindim kızlar...aslında o üstün eteyi o deyil,o eteyin de üstü o deyil.kendim kombiledim...66.9dum cuma...boyum 1.62Çok şık kilon kaçtı?
aşağı kısımlar geniş bende...bacaklar tombik...onu da bu tarz eteklerle kapatırım.hiç dar etek kullanmam...elbiselerimin bilr altı hem bol
Ay çok güzel kilon bir zamanlar çok dediğim kilodasın, şimdi de keşke benim olsa diyorumBeyendiyinize çok sevindim kızlar...aslında o üstün eteyi o deyil,o eteyin de üstü o deyil.kendim kombiledim...66.9dum cuma...boyum 1.62
Ayyy dimi amaAhahaha ben diyete karşıyım sağlıklı yaşayalım
Evet hiç öyle şanslı kadın olamayacağım benAyyy dimi amahatta istediyimizi yiyelim ama kilo almayalım...e işte öyle şanslı hatunlarda var
Çok güzel... anotomik olarak bel yapın çok güzel....Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
Az çok cözdüm zamana ihtiyacım vardı eflali dayanamadi sorduefserim eflalim neyi anlamadıysanız sorsanıza kızlar...masumum ve ben İF diyeti yapıyoruz.yani günde 2kez yiyoruz...6-18saatlik açlık süremiz oluyor...
Hadi hayırlı haberler olsun yigen candır :)))Yaklaşık 5 yıllık evlilerdi istemiyorlardı şükür niyetine girdiler artık. Bizde 5. Senede çocuk sahibi olduk bize de çocuk yapın demeyen kalmamıştı
Evey canım o yüzden üst dar altı bol kullanırım ya.altı dar kullansam fena durur bende...
ben çok seviyorum bu modelleri cnm
çok yakışmış
bel ince olunca zarif duruyor
Kız anatomik olarak ta neyin nesiÇok güzel... anotomik olarak bel yapın çok güzel....
Az çok cözdüm zamana ihtiyacım vardı eflali
Hadi hayırlı haberler olsun yigen candır :)))
Beyendiyinize çok sevindim kızlar...aslında o üstün eteyi o deyil,o eteyin de üstü o deyil.kendim kombiledim...66.9dum cuma...boyum 1.62
Nesi güzel eflalim...ben çok zayıf olmadım hiç. sevmem de.60-62 arası benim için iyi...ama 64falan da fena durmuyo bende...kocamda çok ince sevmediyinden iyi oldu bu yaradı işimeAy çok güzel kilon bir zamanlar çok dediğim kilodasın, şimdi de keşke benim olsa diyorum
diyette olmasam anında kilo alanlardanım anında ama hiç affetmiyor benim meto ah meto ah
Ayyy bendeeee...şimdi iki güncük eski yemeyime döneyim hooop 3kilo alirim...diyette olmasam anında kilo alanlardanım anında ama hiç affetmiyor benim meto ah meto ah
Canım senin vüçut yapın hepimizin vuçüt yapısı farklı yani anotomosiKız anatomik olarak ta neyin nesiçok nadir türkçe lafları anlamam ha
masum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi
mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari
ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı
aynen ben cnm rekorum 6 günde 4 kilo
Haaa tamam anladım efserim...Canım senin vüçut yapın hepimizin vuçüt yapısı farklı yani anotomosi
Mesala ben 53 kiloya düşmem lazımki bu eteği giyeyim benim belim bukadar ince degil ne kadar zayıflasam zayıflayayım ince durmuyor
Dünde yazdım hata benim tipim baya boru tipi
ben boru bile değilim, ortası şişkin boruCanım senin vüçut yapın hepimizin vuçüt yapısı farklı yani anotomosi
Mesala ben 53 kiloya düşmem lazımki bu eteği giyeyim benim belim bukadar ince degil ne kadar zayıflasam zayıflayayım ince durmuyor
Dünde yazdım hata benim tipim baya boru tipi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?