Alacagim sanirim Elifim arayip sordum stokta varmis..Bende de philipsin kazanlısı var 7-8 yıldır kullanıyorum çok memnunum abla. Kesinlikle diğer ütüye göre daha rahat oluyor. Fiyat da iyiymiş, eğer ihtiyacın varsa al derim
Bende bilmiyorum geldim geleli bir ip ucu yakalarım diye bekliyorumIf nedir hanımlar?
Ay hayırlı olsun, inşallah doğru sinyaldir hayırlısı ile teyzeliği tatmak, kardeşine de sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.Kardeşim merkezde çalışıyor önce ona uğradım güzel bir haber aldım. Kesin olmamakla birlikte teyze olma ihtimalin var galibadaha gününe varmış hadi hayırlısı inşallah
Ordan pazara yürüdüm, tekrar merkeze yürüdüm otobüsteyim. Dayanamadım yine çocuklara oyuncak aldım bir tane gelirken
If nedir hanımlar?
Bende bilmiyorum geldim geleli bir ip ucu yakalarım diye bekliyorumsadece o değil değişik terimlerde var onun için de@Ausencia bir 7. Takım sözlüğü istiyorum topiğin baş sayfasına
Sen de Sağol Hülyam ♡♡♡Sagol saydinim iyi oldu yorumun benim icin..
İntermittent fasting yani aralıklı oruç. Normal ramazan orucundan farklı olarak akşam erken yemeği bırakıp sabah ilk öğüne kadar katı beslenmeyi durdurma hali sanırım en çok tavsiye edilen en az 13 saat aralık bırakmak.Bende bilmiyorum geldim geleli bir ip ucu yakalarım diye bekliyorumsadece o değil değişik terimlerde var onun için de@Ausencia bir 7. Takım sözlüğü istiyorum topiğin baş sayfasına
Vallaha benim kafama öyle bi yatmışki hiş ara öyünlü diyet yapamam....saatim kaydığında bile vicdan azabı yaşarım deyil ara yapmak...
İF diyeti aralıklı oruç diyeti diyeyim
ama buda tabi insanalr tarafndan modifiye edilmiş
ama aslen 18 saat veya 16 saat aç kalıp kalan zamanda ister 3 ögün ister 2 ögün yiyip kkalan saatlerde aç kalıyorsun
yasak diye birşey yok , hereyi yiebilirsin
ama ben sıkı diyet metodunda yapıyorum
açlıga dayananlar için 10 numara 5 yıldız yöntem
Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
Evet canım dediğin gibi büyük kolaylık kazanlı ütü :)Çocukların kıyafetleri, günlük tişört vs. tek bir taraftan ütüleyip katlayıveriyorum ben de. Öyle döndüre döndüre uğraşa uğraşa ütülemeye gerek kalmıyor. Dediğin gibi çabucak bitiyor ütü
Bir nevi Karatay usulü yani açlık süresi. Ben yapamam :)İF diyeti aralıklı oruç diyeti diyeyim
ama buda tabi insanalr tarafndan modifiye edilmiş
ama aslen 18 saat veya 16 saat aç kalıp kalan zamanda ister 3 ögün ister 2 ögün yiyip kkalan saatlerde aç kalıyorsun
yasak diye birşey yok , hereyi yiebilirsin
ama ben sıkı diyet metodunda yapıyorum
ben çok araştırdım ve sonunda başladım 3. haftam
açlıga dayananlar için 10 numara 5 yıldız yöntem
Nego Efser
Sordum gitti :))))efserim eflalim neyi anlamadıysanız sorsanıza kızlar...masumum ve ben İF diyeti yapıyoruz.yani günde 2kez yiyoruz...6-18saatlik açlık süremiz oluyor...
Vallaha benim kafama öyle bi yatmışki hiş ara öyünlü diyet yapamam....saatim kaydığında bile vicdan azabı yaşarım deyil ara yapmak...
Çok şık kilon kaçtı?Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
Bir nevi Karatay usulü yani açlık süresi. Ben yapamam :)
aşağı kısımlar geniş bende...bacaklar tombik...onu da bu tarz eteklerle kapatırım.hiç dar etek kullanmam...elbiselerimin bilr altı hem bol
bayıldım aynurammmm süpersinnn
kız çok güzell dengeli kilon var
Ahahaha ben diyete karşıyım sağlıklı yaşayalım
ara bende yapmıyorum cnm , hiç yapmadımm
yıllardır diyet yapıyorum , ama araya gerek duymuyorummm
ben ara' ya karşıyım, mandıra flozofu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?