Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende de philipsin kazanlısı var 7-8 yıldır kullanıyorum çok memnunum abla. Kesinlikle diğer ütüye göre daha rahat oluyor. Fiyat da iyiymiş, eğer ihtiyacın varsa al derim
Alacagim sanirim Elifim arayip sordum stokta varmis..

Ay hayırlı olsun, inşallah doğru sinyaldir hayırlısı ile teyzeliği tatmak, kardeşine de sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.

If nedir hanımlar?

İF diyeti aralıklı oruç diyeti diyeyim
ama buda tabi insanalr tarafndan modifiye edilmiş
ama aslen 18 saat veya 16 saat aç kalıp kalan zamanda ister 3 ögün ister 2 ögün yiyip kkalan saatlerde aç kalıyorsun

yasak diye birşey yok , hereyi yiebilirsin
ama ben sıkı diyet metodunda yapıyorum
ben çok araştırdım ve sonunda başladım 3. haftam
açlıga dayananlar için 10 numara 5 yıldız yöntem

Nego Efser

Bende bilmiyorum geldim geleli bir ip ucu yakalarım diye bekliyorumsadece o değil değişik terimlerde var onun için de@Ausencia bir 7. Takım sözlüğü istiyorum topiğin baş sayfasına
efserim eflalim neyi anlamadıysanız sorsanıza kızlar...masumum ve ben İF diyeti yapıyoruz.yani günde 2kez yiyoruz...6-18saatlik açlık süremiz oluyor...

Bende bilmiyorum geldim geleli bir ip ucu yakalarım diye bekliyorumsadece o değil değişik terimlerde var onun için de@Ausencia bir 7. Takım sözlüğü istiyorum topiğin baş sayfasına
İntermittent fasting yani aralıklı oruç. Normal ramazan orucundan farklı olarak akşam erken yemeği bırakıp sabah ilk öğüne kadar katı beslenmeyi durdurma hali sanırım en çok tavsiye edilen en az 13 saat aralık bırakmak.

Vallaha benim kafama öyle bi yatmışki hiş ara öyünlü diyet yapamam....saatim kaydığında bile vicdan azabı yaşarım deyil ara yapmak...

Evet canım dediğin gibi büyük kolaylık kazanlı ütü :)

Bir nevi Karatay usulü yani açlık süresi. Ben yapamam :)

Vallaha benim kafama öyle bi yatmışki hiş ara öyünlü diyet yapamam....saatim kaydığında bile vicdan azabı yaşarım deyil ara yapmak...

ara bende yapmıyorum cnm , hiç yapmadımm
yıllardır diyet yapıyorum , ama araya gerek duymuyorummm

ben ara' ya karşıyım, mandıra flozofu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…