Arkadaşlarım 1. takımdan hepinizin kandilini kutluyoruz. Dualarınız kabul olsun.
14. takımdan sevgilerle.
Hayırlı kandiller, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Kirazdan arada yediğin sütlü tatlıdan ne olacak canım ye
Benden duymuş olma ama kaptanım patlıcan yedi kızartılmış hemde
Etiketlediğinde gerçekten hiç anlamayacak ahahaha
Etiketlediğinde gerçekten hiç anlamayacak ahahahaTam morti oldum
Olabilir haklısıntabii ki canım benim aramızda.... aramızda kalsın diye begum75 diye etiketledim yoksa begüm yazardım
Tamam canım akşam ekmek yemem mantar sote yoğurt salata yerim. Böyle kilo veriyorum aslında, birde yeni başladım diye birden çok az yemek istemiyorum, sonra çünkü azaltmam gerekecek. 10 günde 3 kilo gitti ama tabi bundan sonra bu kadar gitmez, cuma günü 75 olmazsam, dediğiniz gibi ekmeği kahvaltı dışında yemem diyorum ama yanlış mı diyorum :)Nego bence de iki dlm ekmek fazla senin için .. köfteyi artırabilir ..yoğurt ekleyebilir .. salatayı çoğaltabilirdin ..
2 dlm ekmekli bir öğle yemeğinden sonra akşamı karbonsuz geçirmen tavsiyemdir ...
amaaa
daha önemlisi şu sen bu şekilde güzel kilo verebiliyorsan .. hiç kısma .. güzel kilo dediğim senin kilonda 2-3 haftadır diyette olan biri için haftada 700-1000 arası işler yolunda demektir .
bastım kahkahayı, neyseki yalnızım
Canım daha iyiyim şükür :) ♡♡♡ oruçtan sanırım, açlık değil de susuzluktan muhtemelen
Tamam canım akşam ekmek yemem mantar sote yoğurt salata yerim. Böyle kilo veriyorum aslında, birde yeni başladım diye birden çok az yemek istemiyorum, sonra çünkü azaltmam gerekecek. 10 günde 3 kilo gitti ama tabi bundan sonra bu kadar gitmez, cuma günü 75 olmazsam, dediğiniz gibi ekmeği kahvaltı dışında yemem diyorum ama yanlış mı diyorum :)
Canım daha iyiyim şükür :) ♡♡♡ oruçtan sanırım, açlık değil de susuzluktan muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?