Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 geçmiş olsun ... baş ağrısı normal tabii ..ama iyi oldu ramazana ön hazırlık yapıyorsunuz . biz ilk günler sersem sebelek dolanırken .. siizzz heee heeyyyyt biz geçtik oraları cicim diyeceksiniz .

saydin78 canım seninde mi baş ağrısı? gözümden kaçmış galiba

Tamam canım akşam ekmek yemem mantar sote yoğurt salata yerim. Böyle kilo veriyorum aslında, birde yeni başladım diye birden çok az yemek istemiyorum, sonra çünkü azaltmam gerekecek. 10 günde 3 kilo gitti ama tabi bundan sonra bu kadar gitmez, cuma günü 75 olmazsam, dediğiniz gibi ekmeği kahvaltı dışında yemem diyorum ama yanlış mı diyorum :)

Canım daha iyiyim şükür :) ♡♡♡ oruçtan sanırım, açlık değil de susuzluktan muhtemelen

ilk haftalar biraz deneme yanılma yolu ... hep deriz ya diyet parmak izi gibi .. kişiye özel ..
O yüzden ilk günlerden sana şunu çıkar şunu ekle demeyi de çok doğru bulmuyorum .. genelde ilk haftalar gözlemlerim ..

ha kişi günde 3-4 dlm ekmekle de ortalama bir kilo verebiliyorsa her hafta ne mutlu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…