Sagol canim vawww yok bende o kadar olmaz ramazanda tartiliyordum günlük 300 -400 degisiyordu bazi gunler sabit kaliyorum..Geçmiş olsun canımAllah kabul etsin Ben bir kere tartılmıştım 1 kilo eksikti
Aa bak sen cumaya kadar geçer mi dersinmortimi hani hani nerde
aaa burdaymışbu haftalık böyle cumaya kadar sabret
nill halam gelmek üzere,karnıma sancılar giriyo,bide çok şiştim ben yaakarnım gerildi bugün bayaa
D vitamini baya zeytinyağı gibi zaten ya, ekmeğe damlatıp damlatıp içiyorum her gün. Tek sayılardan normal değere çıkarma çabasındayım bir de . :/yok canım o değil devitamini yogun biraz yağ içeriyor.
Sagol canim vawww yok bende o kadar olmaz ramazanda tartiliyordum günlük 300 -400 degisiyordu bazi gunler sabit kaliyorum..
herşey takım için kaptanım...etiketlemeyeydin de uyanmayaydışimdi 2 gün aç gezer
yok bu sabah diyorum ki çok eridim azcık gerimi alsam yok yokkk iyisin iyi diyr.Daha fazla zayıflama diye yemistir
inşallah fıstık olucam diyeti.If nedir hanımlar?
Cuma günü vereceğim kelebek ağırlıklı yemek davetim için kıyafet bakıyorumtombikciğim iyisindir İnşallah
ocean veya wellcare....Oğlum da da eşimde de ağır eksik çıktı, oğlum bir hafta arayla üç ampul içti şimdi günde 5 damla içiyor, ocean mı o marka ondan mı alayım
bende gecen sene anneler gününde almıştım memnunum daha dogrusu bakıcım memnun.bu ütüyse benim evdeki ne olaki diyor.Kizlar tefalin kazanli utusu 829 dan 579 a dusmus yaninda da utu masasi hediye ediyor ne dersiniz alasim var
hahhhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt2017 nin en iyi esprisi, dur güleyim
He he ondan , yapacak yapacak, 100 Gr verecekmiş
Kız ablam bu Tembel 100 Gr verebilirse op başına koy
Ne kadar istiyorsa versin (ki en fazla 100 gram, dipnot; o da artı olabilir) bana yetisemez
bi ortak noktamız daha hep diyecem aynı ben.sıkıncada millet gibi aman aman gitmeyince benim cok sıkasım gelmiyor sen yine iyi dayandın.diyette olmasam anında kilo alanlardanım anında ama hiç affetmiyor benim meto ah meto ah
Ha ha açılımı güzelmiş :)herşey takım için kaptanım...
yok bu sabah diyorum ki çok eridim azcık gerimi alsam yok yokkk iyisin iyi diyr.
inşallah fıstık olucam diyeti.
ocean veya wellcare....
bende gecen sene anneler gününde almıştım memnunum daha dogrusu bakıcım memnun.bu ütüyse benim evdeki ne olaki diyor.
evet i.m yaptıran yok gibi zaten genelde orl veriliyor.benim en son 45 miş.D vitamini baya zeytinyağı gibi zaten ya, ekmeğe damlatıp damlatıp içiyorum her gün. Tek sayılardan normal değere çıkarma çabasındayım bir de . :/
diyetisyen bunun için var, tıkandığın yerde sana yeni yol gösterecek, burada olman ayriyetten şans bana göreEvet kuzum bende fobik olarak tıkanma korkusu var daha önce yaşadığım için onun için araştıriyorum bak fotolarımda verdiģim dönemlerin resimi var
tüh sesli düşünmeyemiydim.ramazana 68le mezun olsam.diyette olmadan bi razaman geçirmek istiyorum.zaten şerbetli tatlıya cok düşkün değilimde arada sütlü tatlı mı bol bol özlediğim kirazımı yemek istiyorum.
Ins ahucum inshayırlı kandiller
Bende niyetliyim bugün yarında inşallah
Meraklı hatun geçmişi okuyunca herkesi kaçırdı neyse bende işlere dönerim çok iş var ctesi gelecekler ve ben hala düğün kıyafetimi bile almadım.eşimde bendiz alma beraber bakalım ben hemen bulurum sana olacağı dedi.ama ne zaman olacağına dair bi bilgi vermedi
Neyse nasip
Oh ne güzel bende çiftlik istiyorum her türlü hayvan oyyy kümese hindi almamak için kendimi zor tuttum ama bıldırcından kaçamadık
Benim kollar Naim Süleymanoğlu
Bence fermuarlı önden daha sade daha kısa.düğmeli kalabalık geldi gözüme.o tarz düğmelileri sonbahar için daha çok yakıştırıyorum ben.
Çok geçmiş olsun masum Allah şifa Versin en kısa zamanda
Sen verirmişim ben sana güveniyorum en kısa zamanda arayı kapatacağına Eminim
Bebeklere verdiklerinden vermişler kv ye Olur mu o yeterli gelirmi
Kirazdan arada yediğin sütlü tatlıdan ne olacak canım yeramazana 68le mezun olsam.diyette olmadan bi razaman geçirmek istiyorum.zaten şerbetli tatlıya cok düşkün değilimde arada sütlü tatlı mı bol bol özlediğim kirazımı yemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?