Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mortimi hani hani nerde
aaa burdaymışbu haftalık böyle cumaya kadar sabret

nill halam gelmek üzere,karnıma sancılar giriyo,bide çok şiştim ben yaakarnım gerildi bugün bayaa
Aa bak sen cumaya kadar geçer mi dersin Beni de meyveler şişirdi akşamı hafif atlatayım bari

etiketlemeyeydin de uyanmayaydı şimdi 2 gün aç gezer
herşey takım için kaptanım...

Daha fazla zayıflama diye yemistir
yok bu sabah diyorum ki çok eridim azcık gerimi alsam yok yokkk iyisin iyi diyr.

If nedir hanımlar?
inşallah fıstık olucam diyeti.

Cuma günü vereceğim kelebek ağırlıklı yemek davetim için kıyafet bakıyorum tombikciğim iyisindir İnşallah

Oğlum da da eşimde de ağır eksik çıktı, oğlum bir hafta arayla üç ampul içti şimdi günde 5 damla içiyor, ocean mı o marka ondan mı alayım
ocean veya wellcare....

Kizlar tefalin kazanli utusu 829 dan 579 a dusmus yaninda da utu masasi hediye ediyor ne dersiniz alasim var
bende gecen sene anneler gününde almıştım memnunum daha dogrusu bakıcım memnun.bu ütüyse benim evdeki ne olaki diyor.

hahhhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt

Ha ha açılımı güzelmiş :)
Teşekkür ederim.

D vitamini baya zeytinyağı gibi zaten ya, ekmeğe damlatıp damlatıp içiyorum her gün. Tek sayılardan normal değere çıkarma çabasındayım bir de . :/
evet i.m yaptıran yok gibi zaten genelde orl veriliyor.benim en son 45 miş.
arada damla alıyorum.
damla kullanınca 5 değer için bi şişe içmek lazım cok azdeğeri.
de vitaminin etkili olması için yağlı bi öğünle almak lazım.ben bol zeytin yağlı salata yediğimde damla alıyorum.

Evet kuzum bende fobik olarak tıkanma korkusu var daha önce yaşadığım için onun için araştıriyorum bak fotolarımda verdiģim dönemlerin resimi var
diyetisyen bunun için var, tıkandığın yerde sana yeni yol gösterecek, burada olman ayriyetten şans bana göre

sende hem diyetisyenin ile hem burası ile emin ol 2018 olmadan istediğin hedefe ulaşacaksın üstelik aç kalmadan.

ben geldimmmm ..bayılıyorum sizi okumaya ..terapi gibisiniz

kuzularinannesi canım olası teyzeliğin hayırlı olsun ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

_AYNURA_ çok şık olmuşsun canım ... ve etek model seçimi çoook doğru ..bence sen pantalon yerine etek tercih etmelisin bir süre daha

İlerde olur da 2-3 kilo alırsam ilk çalacağım kapı @Lunya olacak ... ikili yarış teklif edeceğim ... o diyet yapmasa da olur ... karşıma geçip veremezsin 100 gr verirsin diye uğraşsın yeter

exmadon heeeeee gazoz kapağı kadardır ... dedemin maraşel madolyonu gibiydi patlıcanlar

begum75 ne yedin Allasen de hele

Ins ahucum ins

Nego bence de iki dlm ekmek fazla senin için .. köfteyi artırabilir ..yoğurt ekleyebilir .. salatayı çoğaltabilirdin ..
2 dlm ekmekli bir öğle yemeğinden sonra akşamı karbonsuz geçirmen tavsiyemdir ...

amaaa

daha önemlisi şu sen bu şekilde güzel kilo verebiliyorsan .. hiç kısma .. güzel kilo dediğim senin kilonda 2-3 haftadır diyette olan biri için haftada 700-1000 arası işler yolunda demektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…