Ay tühBahçede minnak bıldırcın yavrularını bir anda kaybettim kargamı kaptı acabaay ben şimdi oğluma ne diycem yaaa
canım olabildiğince ekmeği kısarsan acıkma oranında gittikçe azalıyor ekmek yiyince doyduk sanıyoruz ama belli bir süre sonra acıktırıyor bak onun yerine 3 ceviz yesen tokluk süren daha uzun olur o açıdan dedim...Neden ki normalde 3 dilim listemdeyedim bile
Kedi mi kaptı ki Ahum? Tüh yavrucaklarBahçede minnak bıldırcın yavrularını bir anda kaybettim kargamı kaptı acabaay ben şimdi oğluma ne diycem yaaa
Evet kuzum bende fobik olarak tıkanma korkusu var daha önce yaşadığım için onun için araştıriyorum bak fotolarımda verdiģim dönemlerin resimi varsen diyetisyene gidiyorsun, ona devam etsen daha iyi olur sanki
30629 uncu sayfada tatlım
Maşallah çok güzel olmuşsun canımKızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
yok canım o değil devitamini yogun biraz yağ içeriyor.
Rica ederim tatlımTeşekkürler kuzum
Canım sen diyetisyene de gidiyorsan diyetisyenine sormadan değiştirme düzenini zaten ona da bir danış, ilerleyen zamanlarda denemeye karar verdiğinde. :)Bunu 10 kilodan sonra denesem daha iyi başlarda kendimi zorlamak istemiyorum sonra tıkanırım korkusu var....
Geçmiş olsun Adacım ♡ ben de aynı durumdayım şu an :)hafif baş ağrım varrr koltuğa sızdım yazıyorum)) bi iftara doğru tartılyaım ne diyecek tartı )
yiyemediğim ciğere mundar diyom bendeHafta da 1 bilemedin 2 anca yiyorum kuzu ya demir eksikliğime iyi gelirSen yiyemiyorsun boğazımdan geçmiyor ama
Sağol Begüşüm
Sırf listede var diye yiyorum bende yoksa kahvaltı dışında ekmek aramam hiç. Benim alış veriş yapmam şart oldu. Ceviz, yulaf, yaban mersini, gün kurusu hep şart oldu :)canım olabildiğince ekmeği kısarsan acıkma oranında gittikçe azalıyor ekmek yiyince doyduk sanıyoruz ama belli bir süre sonra acıktırıyor bak onun yerine 3 ceviz yesen tokluk süren daha uzun olur o açıdan dedim...
Belli belliyiyemediğim ciğere mundar diyom bende
sen bu hafta benim içinde ye her yediğinden 2 kere ye biri benim için olsun
Geçmiş olsun canımhafif baş ağrım varrr koltuğa sızdım yazıyorum)) bi iftara doğru tartılyaım ne diyecek tartı )
Sağol tatlimm..sanada gecmis olsunGeçmiş olsun Adacım ♡ ben de aynı durumdayım şu an :)
mortimi hani hani nerdeBelli belliSanırım burada bir mortilik seziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?