- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Havanı yesinlerkelebek valla , son lokmalarım tabakta kalıyor
en gıcık oldugum insan tipi oldumm,,
ayy yiyemiyorummmm , fazla geldi diyip bırakıyorum
Havanı yesinler
Bende mıncırırım
Sen at at sen bende fırsat buldukça atarım
Bir şey değil ki onlar ya etkilemiyor hem beniArada diyet modundan çıkarıyorlar ne yapayım
bakbegum75 ile nehirnil111 le ... minnak minnak hiç tabakta arkalarından ağlayacak lokma bırakıyorlar mı
bak yaaa ...başı ağrıyor ama ondan dedim ...
sen aslan gibisin maşallah
ayyyymimu88 değneğin lafı geldi aklıma ... aslan parçası
uyusa da bi köşede kurtulsak diyeceksiniz benceya da takır takır kilo kaybı
ooooooo havalar 15000
ayyy şiştim bi lokma olsa da yer yok .. mide küçük ne yaparsın halleri
Havanı yesinler
Hiç bırakmam yapıma ters arkamdan falan ağlar hiç sevmem öyle yetim gibibakbegum75 ile nehirnil111 le ... minnak minnak hiç tabakta arkalarından ağlayacak lokma bırakıyorlar mı
Motivasyonu artırıyordusenin meşhur bi lafın vardı neydi o
kaçamaklar diyeti ne ediyoduugüçlendiriyomuydu,bağımızımı güçlendiriyodu neydi yaaa
ben bırakmam hayat felsem bakış açım bu benim
sofradan aç kalktığımı bile söylerler
ahaha ya valla hava degil , tıkanınca bırakıyorum ve cidden çabuk tıkanıyorum artık
muhasebedeki x hanımda tıkanıyorum yemiycem deidkçe yiyor tam 3 kişilik yiyor ya her yemekte biz şok
Nare83 bende de öyle oluyor arada ne yesem yarıyor diye yemekten soğudum...
ha ha ha göremedik o magnumuuuyarama meselesi degilde mimuş benim yemeklerden migdem fena ouyor
dünki yemekte agır geldi mesela
salçalı, soslu yemek yemek istemiyorum
fresh fresh yogurt , meyve
süt yulaf gibi şeyler yiycem sanırım bi süre
beyaz çikolatalı , bademli magnum gibi
aaaaa olurmu haydi bekliyorum şartlarını
ucunda , ödül isterim affetmem amaaa
Ausencia kaptanım ben bırakmam ama tabağıma az alırım o yüzden kalmaz mesela yarım bile etmeyen çorba içerim porsiyon yarımdır bende yani o yüzden kalmaz yiyebileceğim kadar isterim Bir gün ablalar falan olmadığında çekeceğim menümü ayrı ayrı geliyor ama ayrı ayrı resimlerim öğlenleri
vayyyy tam kaptanlığını yapmışsın yani o yüzde 1,5 çok iyi olmuşpeki bunu siz istediniz_AYNURA_ ve Nare83
İkili yarışınız 12 / 19 Mayıs haftasında olacak .
Bir hafta sürecek .
Bu hafta ki hedef kilonuz ikinizde biliyorsunuztutmazsa ... yarış bir sonra ki haftaya sarkacak . yaklaşık sonuç kabulü kaptan inisiyatifindedir .
Yarış sonunda yüzde hesabınız alınacak ... rakibini yense bile %1.5 hedefini tutturamayan ödül üzerinde hak sahibi olamayacak
Yarış sonunda en fazla yüzdeye sahip olan cuma/cumartesi/pazar günlerinden birinde ...
-1 adet simit
-1 porsiyon tatlı
-1 tabak mantı
-1 dlm börek
seçeneklerinden SADECE BİRİNİ seçebilecek
peki bunu siz istediniz_AYNURA_ ve Nare83
İkili yarışınız 12 / 19 Mayıs haftasında olacak .
Bir hafta sürecek .
Bu hafta ki hedef kilonuz ikinizde biliyorsunuztutmazsa ... yarış bir sonra ki haftaya sarkacak . yaklaşık sonuç kabulü kaptan inisiyatifindedir .
Yarış sonunda yüzde hesabınız alınacak ... rakibini yense bile %1.5 hedefini tutturamayan ödül üzerinde hak sahibi olamayacak
Yarış sonunda en fazla yüzdeye sahip olan cuma/cumartesi/pazar günlerinden birinde ...
-1 adet simit
-1 porsiyon tatlı
-1 tabak mantı
-1 dlm börek
seçeneklerinden SADECE BİRİNİ seçebilecek
masumm benim neden midem küçülmüyor ya, şu an önümde koca bir sofra olsa hepsini erol taş gibi hunharca yerdim
Benim karşımda ve yanımda tepeleme yerler hepaferin çekirgebende az az alırım tabağıma .. ne o öyle tepelemeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?