Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiç bırakmam yapıma ters arkamdan falan ağlar hiç sevmem öyle yetim gibi

Motivasyonu artırıyordu

Sana inat yer gibi Tam diyetlik oldun desene sen

heh tamam hatırladım
kaçamaklar motivasyonu artırıyodu
benimde bu aralar motivasyona ihtiyacım var sanırım yeni parolamız bu olsun

Beni bildiklerinden karışmıyorlar bana Yemek yerindeki ablalar da bilir ciğer çıktı mı ciğer yerim çorbalarım az yarım kase ancadır mesela

kız şu ciğer menünü gönder bana bi gün ama az koymak yok

Eki Görüntüle 1993746 Kim 5 çayına geliyooor

Kaptan beni vurmadan kaybolayım

kaç kaç kaçç
ama çok lezzetli görünüyor

ay ben aeben imle rekabet içinde olamam, kıyamam ona, saydin78 ile rekabetimiz gibi olur ciciş ciciş,

aeben dişli rakip yahuuu çitlik ağın derken

dur bakalım bir cengaver atar ortaya kendini

Kim 5 çayına geliyooor

Kaptan beni vurmadan kaybolayım

aaaaaaa bu leziz salata için neden vurayım ki canım

masamın üstünde koca bir kutu en sevdiğim yerden alınma kandil simidi durmaakta ... ahh ahhh

masanın üzerinde şu kandil simitlerinden mi bahsediyorsun

tırtlatma da son nokta

Koaförden sonra 1 saat yürüdüm niyetim.abtesim tam kaptanım@Ausencia:))))

Allah kabul etsin efserim puanını yazıvereyimmm

yeter tabii çok bile ... ben ramazanda son 2 saatte girerim mutfağa genelde .. ayyy bi gelsin görün beni .. yeminle çekilir halim olmuyor

BENCE FIRSATI İMKANI OLAN RAMAZANA KADAR MEZUN OLSUN ..ŞERRİME LANET
Ben boyle bakarim kizim bugun kirip döküyor normal agir cekimde aysimaaaa yapma diyorum ama boyle kala kaliyorum.. normalde bir suru cumle kurardim hadi kizim odana hadi oyuncaklarinla oyna resim yap vsss....

Ben boyle bakarim kizim bugun kirip döküyor normal agir cekimde aysimaaaa yapma diyorum ama boyle kala kaliyorum.. normalde bir suru cumle kurardim hadi kizim odana hadi oyuncaklarinla oyna resim yap vsss....

ben gergin oluyorum ... sonra alışıyorum da ilk günler bi tuhaf oluyorum ..yemek içmek değil de ...kafaya vuran başka şeyler işte

benimd ebiliyorlarda , kıyamıyorlar bazen sanırım onlara göre azyiyorum birde akşam yemiyorum diye arada rotayı şaşırıyorlar , ama öylece kalıyor..

Bana da yapıyorlar onu mesela 1 kandil simitini yedirdiler şuanda bugün kandil eridin bittin diyerekten

Menün her zamanki gibi çok iyi

Evet beni artırıyor kaldığım yerden devam ediyorum diyet psikolojisinden çıkıyorum

Ciğerde az koydurmam ki ben abla bugün az koymuştu yoksa porsiyon yerim sağlıklı şeylerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…