Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vayyyy tam kaptanlığını yapmışsın yani o yüzde 1,5 çok iyi olmuş

Eeee yani biri verecek 300 gr ..diğeri verecek 400 gr ... şimdi reva mı 400 gr verene ödül

şuan herkes neye güldüügmü merak ediyor iş yerinde eminim
amaaa sonuçlar ne olursa olsun bu hafta yarışalım olmaz mı ?

ödülün hepsini yesek ne olur ?

cıkkks olmaz .... hepi topu 1 kilodan hesapladım yahu ...

tabii bu geçerli olması için ... bir de bunun _AYNURA_ yı yenme kısmı var ki ... zaten 1 kilo üzeri vermeden kolay kolay yenemezsiniz birbirnizi

iyiki bi ödül istedik heeeeee

iyice vıcıgını çıkardınnn sırf vermememkk için , yemeyelim diye %1,5 demiş

iyiki bi ödül istedik heeeeee

iyice vıcıgını çıkardınnn sırf vermememkk için , yemeyelim diye %1,5 demiş

0000 000000 1 kilo yahu .... havada karada verilir ... sen yine 64.9 olacaksın .. _AYNURA_ nın bu hafta ki hedefini bir bilsen kaptan bana torpil yapıyor dersin

aynura yarın ondan saf pro yapacak demek ki

aynura kendini dağa tepeye vurmadığına şaşırdım benbu hafta ...ama şöyle bir durum var geçen hafta ki +300 ü sadece ve sadece - 300 olaydı ...aynura için çocuk oyuncağı idi ... takım 1.ci idi ..o yüzden o da telafi haftasında .. ayyyy aynura ile rakip sen ve ada idi di mi

yahu havada karada 600-700 veriyorsun artık ... 1 kiloda ödül için gayet uygun bence

ahahahahaa (çok biliyor o banu ) kımına koptum

ay bizimde öyle ya
ben yiyeceigm kadar alıyorum
yok yetmez biraz daha al diyorlar dünki gibi ve tabagımda kalıyorr
öyle oluncdaa
Beni bildiklerinden karışmıyorlar bana Yemek yerindeki ablalar da bilir ciğer çıktı mı ciğer yerim çorbalarım az yarım kase ancadır mesela

güya rakiptik ama hiç sesleri yok, bakalım cuma günü neler olacak

İnşallah kuzum inşallah:)))

Ben de genelde salatanın garanti olduğu öğle yemeğinde ekmeğin üstüne damlatıp alıyorum. Aslında güneş de görmek lazım ama benim üstüne bir de güneş alerjim var ileri düzeyde. Her gün acaba direkt iğneyi yaptırmak daha mı iyi olurdu damlayla mı devam edeyim kararsızlığını yaşıyorum. Hocam damlayı uygun görünce ben de alandışı olunca ses edemedim tabii. :)

Beni bildiklerinden karışmıyorlar bana Yemek yerindeki ablalar da bilir ciğer çıktı mı ciğer yerim çorbalarım az yarım kase ancadır mesela

benimd ebiliyorlarda , kıyamıyorlar bazen sanırım onlara göre azyiyorum birde akşam yemiyorum diye arada rotayı şaşırıyorlar , ama öylece kalıyor..

eveeeeet günün ilk menüleri gelmiyor mu ???

If güzeli Nare83 patlat bi menü de ortalık şenlensin

atayım bi if menüsü abe ortayaaaa az sonra

Eki Görüntüle 1993746 Kim 5 çayına geliyooor

Kaptan beni vurmadan kaybolayım

en bis evdigim , bayat kek ve kurabiye

masamın üstünde koca bir kutu en sevdiğim yerden alınma kandil simidi durmaakta ... ahh ahhh

ben geçen kandil simiti ile konuşurken eşime yakalandım
seni şuan yiyemiyorum , ama bu yaglar eriyip fit olursamm ozman yiyecegimmm derkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…