vayyyy tam kaptanlığını yapmışsın yani o yüzde 1,5 çok iyi olmuş
şuan herkes neye güldüügmü merak ediyor iş yerinde eminim
amaaa sonuçlar ne olursa olsun bu hafta yarışalım olmaz mı ?
ödülün hepsini yesek ne olur ?
Benim karşımda ve yanımda tepeleme yerler hep
Eeee yani biri verecek 300 gr ..diğeri verecek 400 gr ... şimdi reva mı 400 gr verene ödül
cıkkks olmaz .... hepi topu 1 kilodan hesapladım yahu ...
tabii bu geçerli olması için ... bir de bunun_AYNURA_ yı yenme kısmı var ki ... zaten 1 kilo üzeri vermeden kolay kolay yenemezsiniz birbirnizi
iyiki bi ödül istedik heeeeee
iyice vıcıgını çıkardınnnsırf vermememkk için , yemeyelim diye %1,5 demiş
aynura yarın ondan saf pro yapacak demek ki0000 000000 1 kilo yahu .... havada karada verilir ... sen yine 64.9 olacaksın .._AYNURA_ nın bu hafta ki hedefini bir bilsen kaptan bana torpil yapıyor dersin
0000 000000 1 kilo yahu .... havada karada verilir ... sen yine 64.9 olacaksın .._AYNURA_ nın bu hafta ki hedefini bir bilsen kaptan bana torpil yapıyor dersin
aynura yarın ondan saf pro yapacak demek ki
1kg mu
önümüzdeki hafta zorlu bir rakip istiyorum kendime, var mı kendine güvenen bir cengaver
Beni bildiklerinden karışmıyorlar bana
ahahahahaa (çok biliyor o banu ) kımına koptum
ay bizimde öyle ya
ben yiyeceigm kadar alıyorum
yok yetmez biraz daha al diyorlar dünki gibi ve tabagımda kalıyorr
öyle oluncdaa
güya rakiptik ama hiç sesleri yok, bakalım cuma günü neler olacakaynura kendini dağa tepeye vurmadığına şaşırdım benbu hafta ...ama şöyle bir durum var geçen hafta ki +300 ü sadece ve sadece - 300 olaydı ...aynura için çocuk oyuncağı idi ... takım 1.ci idi ..o yüzden o da telafi haftasında .. ayyyy aynura ile rakip sen ve ada idi di mi
yahu havada karada 600-700 veriyorsun artık ... 1 kiloda ödül için gayet uygun bence
İnşallah kuzum inşallah:)))diyetisyen bunun için var, tıkandığın yerde sana yeni yol gösterecek, burada olman ayriyetten şans bana göre
sende hem diyetisyenin ile hem burası ile emin ol 2018 olmadan istediğin hedefe ulaşacaksın üstelik aç kalmadan.
Ben de genelde salatanın garanti olduğu öğle yemeğinde ekmeğin üstüne damlatıp alıyorum. Aslında güneş de görmek lazım ama benim üstüne bir de güneş alerjim var ileri düzeyde. Her gün acaba direkt iğneyi yaptırmak daha mı iyi olurdu damlayla mı devam edeyim kararsızlığını yaşıyorum. Hocam damlayı uygun görünce ben de alandışı olunca ses edemedim tabii. :)evet i.m yaptıran yok gibi zaten genelde orl veriliyor.benim en son 45 miş.
arada damla alıyorum.
damla kullanınca 5 değer için bi şişe içmek lazım cok azdeğeri.
de vitaminin etkili olması için yağlı bi öğünle almak lazım.ben bol zeytin yağlı salata yediğimde damla alıyorum.
Beni bildiklerinden karışmıyorlar banaYemek yerindeki ablalar da bilir ciğer çıktı mı ciğer yerim çorbalarım az yarım kase ancadır mesela
eveeeeet günün ilk menüleri gelmiyor mu ???
If güzeliNare83 patlat bi menü de ortalık şenlensin
masamın üstünde koca bir kutu en sevdiğim yerden alınma kandil simidi durmaakta ... ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?