Ruh modudnayim ausum ne konusasim var ne yazasim.şeri tatlım menülerin resmen şov yaptı bu hafta
ama çok özlendin bilesin
İçinde birikmiyorsa hiç sorun degil ama unut hatırlatma kendine ağlamana üzülmene izin ver bunlar insanı duygular bence sonra bu kadardı de ve birdaha hatırlatma kendine....Çabuk sakinleşiyorum ve çaktırmıyorum neyseki :))
canıım sen çok sabırlı bir kadınsın bence .
Mükafatını Rabbim görüyordur muhakkak .
ben sizler gibi güzel yürekleri okudukça ... yatacak yerim yok diyorum
İçimde biriktirmemeye çalışıyorum canım. Allah büyük her zorluğun bir kolaylığı varİçinde birikmiyorsa hiç sorun degil ama unut hatırlatma kendine ağlamana üzülmene izin ver bunlar insanı duygular bence sonra bu kadardı de ve birdaha hatırlatma kendine....
canıım sen çok sabırlı bir kadınsın bence .
Mükafatını Rabbim görüyordur muhakkak .
ben sizler gibi güzel yürekleri okudukça ... yatacak yerim yok diyorum
he yaaaa o da efsaneydi
Dur şimdi tam bir hesap yaptım .. %1.5 cuk oturuyor ... gramlara ödül verirsem kepenk kaparım ... gelişine olur be ablam ... ben nerden kar edecem
Aynen öyle hayatı dinlersen bizimki peynir ekmek kuzum dert veren Rabbim sabrını eksik eder mi hiç....İçimde biriktirmemeye çalışıyorum canım. Allah büyük her zorluğun bir kolaylığı var
Hahahhaa vallahii kuzum 36 yaşındayım şükür sıyrık olmayan günümü görmedimmSenin sıyırmamış günün bana nasip olacak mı acaba
şerim o modu bilirim bende ...Ruh modudnayim ausum ne konusasim var ne yazasim.
Sadece diyete odakliyim bir de kizima.
Artilarim gitti bu sabah itibarıyla. Reglle birlikte tam 2600 gr artidaydim kafayi yiyecektim.
İnşallah guzel eksiler umuyorum.
Bi sürü kucuk beden pantolonum var en azından daha büyük olan 2 sine gireyim ıstiyorum en kisa zamanda.
Aclik maclik bu kilo gitmek zorunda
Kaptanım senin güzel yüreğin görmeden bile hissediliyor
Sorun kv değil aslında evde çekirdek aile dışında başka biri olması insanı fiziksel olarak değil belki ama ruhen yoruyor
ama olmaz ki ayagımız alışsın
böyleeee , korkuyla bir daha bizde azim filan kalmaz
bu kez benim dediigm olsun
bir dahakine söz gık etmiycem
biz nerden ekmek pardom simit yiycez be ablamm
edit: 5 yıl tezgahtarlık yapmışlıgım vardır
Hahahhaa vallahii kuzum 36 yaşındayım şükür sıyrık olmayan günümü görmedimm
ben gideyim
sütleri gezdiirip sonra eve
4.takımdan selamlar,hayırlı kandiller diliyoruz :)Eki Görüntüle 1993807
Havalardsn diyorum. Cidden bi sebebi yok.şerim o modu bilirim bende ...
sebebi elle tutulur da değildir ..
bir iki gün sürerse iyi de gelir ... ama senin ki fazla uzadı ...kop gel tatlım .. konuştukça ..bazen saçmaladıkça açılıyoruz işte
oyyyyyyyyyyyy çok büyük temizlik yapmışsın canımve aynen mola ... bekleme ... dinlenme ... ara ... bunlar süreci çok uzatıp can sıkmaktan başka bir halta yaramıyor .
ver kurtul ... gerisi inan çorap söküğü ...
biliyorum tatlım .. Allah senden razı olsun ki ..kayınvalidenle ilgili şikayetini okumadım hiç.
evet bende kısa süreli kalışlarda bile ..kendi babamda olsa bir daralıyorum .
Ha annem rahmetli benim mesela .. daha bekardım vefat ettiğinde ... ahh diyorum ağlıyorum bazen keşke yaşasaydı yanımda olaydı ... sonra diyorum aussss kaybedince böyle diyorsun ... bak baban hayatta 3 gün iyi 4 . gün onun evdeki soruları bile gözüne batıyor .
velhasılı kelam insanoğlu fena ya .
hayırlı kandiller kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?