Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şeri tatlım menülerin resmen şov yaptı bu hafta

ama çok özlendin bilesin
Ruh modudnayim ausum ne konusasim var ne yazasim.
Sadece diyete odakliyim bir de kizima.
Artilarim gitti bu sabah itibarıyla. Reglle birlikte tam 2600 gr artidaydim kafayi yiyecektim.
İnşallah guzel eksiler umuyorum.
Bi sürü kucuk beden pantolonum var en azından daha büyük olan 2 sine gireyim ıstiyorum en kisa zamanda.
Aclik maclik bu kilo gitmek zorunda

canıım sen çok sabırlı bir kadınsın bence .
Mükafatını Rabbim görüyordur muhakkak .

ben sizler gibi güzel yürekleri okudukça ... yatacak yerim yok diyorum

Kaptanım senin güzel yüreğin görmeden bile hissediliyor
Sorun kv değil aslında evde çekirdek aile dışında başka biri olması insanı fiziksel olarak değil belki ama ruhen yoruyor

İçinde birikmiyorsa hiç sorun degil ama unut hatırlatma kendine ağlamana üzülmene izin ver bunlar insanı duygular bence sonra bu kadardı de ve birdaha hatırlatma kendine....
İçimde biriktirmemeye çalışıyorum canım. Allah büyük her zorluğun bir kolaylığı var

ama olmaz ki ayagımız alışsın
böyleeee , korkuyla bir daha bizde azim filan kalmaz
bu kez benim dediigm olsun
bir dahakine söz gık etmiycem
biz nerden ekmek pardom simit yiycez be ablamm

edit: 5 yıl tezgahtarlık yapmışlıgım vardır

şerim o modu bilirim bende ...
sebebi elle tutulur da değildir ..
bir iki gün sürerse iyi de gelir ... ama senin ki fazla uzadı ...kop gel tatlım .. konuştukça ..bazen saçmaladıkça açılıyoruz işte

oyyyyyyyyyyyy çok büyük temizlik yapmışsın canım ve aynen mola ... bekleme ... dinlenme ... ara ... bunlar süreci çok uzatıp can sıkmaktan başka bir halta yaramıyor .
ver kurtul ... gerisi inan çorap söküğü ...

Kaptanım senin güzel yüreğin görmeden bile hissediliyor
Sorun kv değil aslında evde çekirdek aile dışında başka biri olması insanı fiziksel olarak değil belki ama ruhen yoruyor

biliyorum tatlım .. Allah senden razı olsun ki ..kayınvalidenle ilgili şikayetini okumadım hiç.

evet bende kısa süreli kalışlarda bile ..kendi babamda olsa bir daralıyorum .

Ha annem rahmetli benim mesela .. daha bekardım vefat ettiğinde ... ahh diyorum ağlıyorum bazen keşke yaşasaydı yanımda olaydı ... sonra diyorum aussss kaybedince böyle diyorsun ... bak baban hayatta 3 gün iyi 4 . gün onun evdeki soruları bile gözüne batıyor .
velhasılı kelam insanoğlu fena ya .

hayırlı kandiller kaptanım

oooooo benim emlakçılık deneyimim var ki tek oda gecekonduyu .. stüdyo tipi daire havasında satarım

missss gibi ankara simiti için 1 kilo veremez misin yahu ? ayrıca sen 800 e kitlenirsen zaten aynura kazanır

Hahahhaa vallahii kuzum 36 yaşındayım şükür sıyrık olmayan günümü görmedimm

Hamdolsun delim ...Rabbim eksikliğini göstermesin sıyrıklığın yıkılmadıysak sebebi o

10 mayıs çrş
10:00

13:00 sade nescafe, bademli portakallı bitter (28 gr/146 kcal)
14:00 1 kase kiraz, 1 avuç fındık
Yemek yaparken çok acıktım 2 dl beyaz peynir yedim. Sonrada 3 lokma ekmekle karnıyarık harcından yedim

Havalardsn diyorum. Cidden bi sebebi yok.
Icimfen2bisi gelmyor2oylece bosluga bakiyorum.
İş hayatindan sonra evde olmak bana yaramadi.
Aktif olmayi özledim.
Böyle işe yaramaz hissediyorum. Öyle degilim elbette kızım var eşim var bana ihtiyacı olan.
Ama bu ben degilim birseyler yapmam lazim.
Neyse havalar düzelsin duzelirim bende. Eli kulaginda.
Diyet konusunda mehteran gibi olmaktan sıkıldım.
Tam kacamaksiz devam edeyim diyorum o haftada ya regl ya ovulasyon sisyorum.
Moralim bozuluyor yine hoop bi iki gün sıkılgan mod.
Neyseki aşırı etki etmiyor bana ama neden daha iyi olmasin dimi.
Kilolu olmaktan sıkıldım.

kuzularinannesi annesi canım geçen akşamda olmuştu sanki ..şu açlık hissi ile 2 dlm ekmek peynir ... onlar yerine bir şey bulsam zararsız ..10 numara olacaksın ... bende acıkınca peynire giderim ilk ... açlığımı bastırır .. salatalık peynir ye mesela ... ekmeği o açlık hissinden kaldır bence.

Kedibochi tatlım seni çok iyi anlıyorum ... elbette işe yaramaz boş değiliz ... hayatta isek bir sebebi var şükür ...
ama bende zaman zaman ya bu azim bu kafa boş durmamalı diyorum ne yalan söyleyeyim ..
sende kısa zamanda geçen gün anlattığın planları devreye sokacaksın gör bak .
az sabır .
eceyi babaanneye bırakıp işe ...

ve tabii işe gidene kadar incelmeeeee zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…