Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eveeeeeet %1.5 u duyunca ödülden vazgeçen bir adet banu

gel gel ayağın alışsın ... %1.2 olsun

bende kapı çalınca düşecem hattan
Yaaa kaptanim o hafta kim cok kilo verdiyse olsun ne yuzdesiymis onlar olmasin 800 ise 800 300 ise 300 kim fazla verdiyse ..yuzde isin icine girince kimseyle yarisa giremiyorummm

Telefonum düzgünken menümü yazayım
Sabah kahvaltı 1 bardak limonlu su
1 yumurta haşlanmış
1 kk yağsız peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Dere otu domates salatalık yeşil çay
Ara türk kahvesi 3 kuru kaysı
Öģlen
Yarım tabak etli türlü sadece 2 kuşbaşı et
3 kaşık haşlanmış bugur yagsız pilav niyetine
5 kaşık yoģurt
Ara maden suyu
Akşam
1 kase yagsız kabak çorbası tanesiz
5 kaşık yoğurt
Suyumu içiyorum

Benim sabah kalktım eşim su böğreği almış sıçak sıçak hemide en sevdiğim yerden ama yinede ağzıma sürmedim

böyle böyle delireceğiz

ahuahuahuhauahuahauhau kandil simidi simit olalı böyle eziyet görmedi ben simiti saklayıp mezun olunca yerim desem o bu hale bol proteinli hale gelir

ramazana 68le mezun olsam.diyette olmadan bi razaman geçirmek istiyorum.zaten şerbetli tatlıya cok düşkün değilimde arada sütlü tatlı mı bol bol özlediğim kirazımı yemek istiyorum.

Gecmis sayfalarda okudum hatta sonra yazmis demiyeyedim rakiplerinden dolayı...yoksa ben hayal mi gordummm...ayyyy şizofrene mi bagladim

buldum buldummm tam ben yazarken yazmış bir üstte kalınca görmemişim ...

iyi oldu bunu gördüğüm

böyle böyle delireceğiz

ahuahuahuhauahuahauhau kandil simidi simit olalı böyle eziyet görmedi ben simiti saklayıp mezun olunca yerim desem o bu hale bol proteinli hale gelir
Helekide demedim sabah gözüm masanın üzerindeydi böcekli düşünüce kötü oldum delirmeye en yakın benim önce ben deliririm :))))

böyle böyle delireceğiz

Helekide demedim sabah gözüm masanın üzerindeydi böcekli düşünüce kötü oldum delirmeye en yakın benim önce ben deliririm :))))

Yaaa kaptanim o hafta kim cok kilo verdiyse olsun ne yuzdesiymis onlar olmasin 800 ise 800 300 ise 300 kim fazla verdiyse ..yuzde isin icine girince kimseyle yarisa giremiyorummm

canımcım ikili yarışlar eski sistem devam ... 100 gr. veren sabiti yener

sadece ödüllü yarışa özel bu durum .

sen kimi kesitirdin gözüne de hele

gayet güzel efserim hatta akşam az bile ... çok iyi gidiyorsun bu cuma güzel şeyler göreceğiz eminim

böyle böyle delireceğiz

sen banunun geçen kandil simitiyle konuştuğunu okudun mu

Bana bu hafta rakibi sen sec dişli olsunnn yuzdesiz yaris olsun .... senin begendigin rakip kabuldür anacimmm )) @_SARAYCA_ zaten arayisa girmis

Yarın diyetisyen tartısı var birde evham yaptım şu serrüm olayın ondan kıstım yarın öğlen ögünümü abartabilirim akşam bir şey yiyecegimi zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…