Allah gönlüne ferahlık versin. Kv sizinle mi yaşıyor?Yatak odam, salonum, televizyonum, hayatım işgal altındaymış gibi hissediyorum bazen. Genelde çok sakinim ama bazen içimde öfke patlamaları yaşıyorum kimseye bişey çaktırmadan. Arasıra kaçıp banyoda bikaç damla gözyaşı akıtıp sakinleşiyorum. Allah'ım ev ev üstüne olmaz diye boşuna demiyorlar, hiç kavga gürültü atışma bişeyimiz yok ama bazen tahammülüm bitiyor işte. Ya sabır ya selamet senden medet tez selamet ya rabbi
Afiyet olsun salatan inanılmaz gözüküyor.Eki Görüntüle 1993823
Bu da akşam yemeğim aynı mesaja ekleyemedim bir türlü
Canım benim Rabbim kabul etsin.Iftara ne yesem acepAusencia
Evdeki yemeklerim şehriye çorbası bulgur pilavı etli kuru fasulye yanına da salata yoğurt planlıyorum.
Acaba diyorum sehriye çorbası ton balıklı salata yoğurt mu yesem ?
Öyle yapıcam Pınar'cım SağolAfiyet olsun salatan inanılmaz gözüküyor.
Yeşillik aldım ama yoruldum yıkamaya.
Canım benim Rabbim kabul etsin.
İkinci seçenek daha iyi olur gibi.
İnanma sen ona ablam inanma , 2018 Ramazan'ı dır oamaaaa çok iddialı ramazana girmeden mezun olacakmış
İnanma sen ona ablam inanma , 2018 Ramazan'ı sır o
Menü:
Sabah:
Yaban mersinli yulaf lapası
Beyaz çay
Öğlen:
Kinoa salatası (dün akşamdan kalma)
Ara öğün: 10 kaju
Akşam:
Ton balıklı meksika fasülyesi
1 kase yoğurt (bol biberli ve yoğurtlu)
Efser
2,5 litre su içildi. Yeşil çay da akşama kaldı.
Sabahtan 1,5 saatlik yürüyüşümü yaptım.Ausencia akşama ek olursa onları da bildirim.
Bu akşamli 3 lokma açlıktan değil de kıymalı harca dayanamayınca oldu kaptanımkuzularinannesi annesi canım geçen akşamda olmuştu sanki ..şu açlık hissi ile 2 dlm ekmek peynir ... onlar yerine bir şey bulsam zararsız ..10 numara olacaksın ... bende acıkınca peynire giderim ilk ... açlığımı bastırır .. salatalık peynir ye mesela ... ekmeği o açlık hissinden kaldır bence.
@Sherrysherrylady tatlım seni çok iyi anlıyorum ... elbette işe yaramaz boş değiliz ... hayatta isek bir sebebi var şükür ...
ama bende zaman zaman ya bu azim bu kafa boş durmamalı diyorum ne yalan söyleyeyim ..
sende kısa zamanda geçen gün anlattığın planları devreye sokacaksın gör bak .
az sabır .
eceyi babaanneye bırakıp işe ...
ve tabii işe gidene kadar incelmeeeee zamanı
Tedavi için burda canım. Böyle de yazınca sanki kötülüyormuşum gibi anlaşılmasın sadece yorgunluk benimkisiAllah gönlüne ferahlık versin. Kv sizinle mi yaşıyor?
Çok özensiz uyduruktan bir salata yaptım aslında bu akşam :))Afiyet olsun salatan inanılmaz gözüküyor.
Yeşillik aldım ama yoruldum yıkamaya.
Canım benim Rabbim kabul etsin.
İkinci seçenek daha iyi olur gibi.
Yok canım niye anlıyım, kendi ailen bile olsa bir yere kadar insanın kafası götürüyor. Herkesin bir düzeni var neticede.Tedavi için burda canım. Böyle de yazınca sanki kötülüyormuşum gibi anlaşılmasın sadece yorgunluk benimkisi
Valla yemeğe ek olmasın diye direniyorum kaptanım, dolaba yaklaştıkça alyansını takamıyorsun kilodan sen hala yeme derdindesin diyorum gerçi çekiliyorum. Yoksa neleeer neler geçiyor aklımdan malum dönemde
2018ayyyy sesli güldüm işte buna
yemeğe değil değil mi spora ekkinoa ve meksika fasulye aynı gün bir şişme yapmaz ise gayeeeeeeeet sağlıklı harika bir menü
Ben varım
Allah kuru iftiradan saklasıntabii ki de sohbettedir ...
kim bilir neler yiyecek sonra gelip ağın çıtlık diyip beni kandıracak
Tamamdır hadi bakalımTamam canım cuma başlasın yarisimiz
Tamam kaptanım güzel bir rekabet olacak
Ben buldum rakibemiBana bu hafta rakibi sen sec dişli olsunnn yuzdesiz yaris olsun .... senin begendigin rakip kabuldür anacimmm)) Sarayca zaten arayisa girmis
Biri karpuzmu dediiiii hani nerde verin getirinnAusencia kaptancım ara öğün 8 de yoğurt karpuz olur değil mi ?
Tam benim sevdiğim tarzda ve güzel gözüküyor.Çok özensiz uyduruktan bir salata yaptım aslında bu akşam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?