Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah gönlüne ferahlık versin. Kv sizinle mi yaşıyor?

Eki Görüntüle 1993823
Bu da akşam yemeğim aynı mesaja ekleyemedim bir türlü
Afiyet olsun salatan inanılmaz gözüküyor.
Yeşillik aldım ama yoruldum yıkamaya.

Iftara ne yesem acep Ausencia
Evdeki yemeklerim şehriye çorbası bulgur pilavı etli kuru fasulye yanına da salata yoğurt planlıyorum.
Acaba diyorum sehriye çorbası ton balıklı salata yoğurt mu yesem ?
Canım benim Rabbim kabul etsin.
İkinci seçenek daha iyi olur gibi.

Menü:

Sabah:
Yaban mersinli yulaf lapası
Beyaz çay

Öğlen:
Kinoa salatası (dün akşamdan kalma)

Ara öğün: 10 kaju

Akşam:
Ton balıklı meksika fasülyesi
1 kase yoğurt (bol biberli ve yoğurtlu)
Efser
2,5 litre su içildi. Yeşil çay da akşama kaldı.
Sabahtan 1,5 saatlik yürüyüşümü yaptım. Ausencia akşama ek olursa onları da bildirim.

İnanma sen ona ablam inanma , 2018 Ramazan'ı sır o

2018 ayyyy sesli güldüm işte buna

yemeğe değil değil mi spora ek kinoa ve meksika fasulye aynı gün bir şişme yapmaz ise gayeeeeeeeet sağlıklı harika bir menü

Bu akşamli 3 lokma açlıktan değil de kıymalı harca dayanamayınca oldu kaptanım

10 mayıs

Kahvaltı : 3 közlenmiş biber, 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 7 zeytin, domates, salatalık

Ara öğün : Çilekli yoğurt

Öğlen : 2 köfte, yağsız salata, 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: Şekersiz kahve, eti form buğday patlağı

Akşam : 4 kaşık mantar üstüne 3 kaşık yoğurt

SU: 2 LİTRE
M.H.Ç: 6 BARDAK
SPOR :YOK
TOPLAM : 1100 KALORİ

Tedavi için burda canım. Böyle de yazınca sanki kötülüyormuşum gibi anlaşılmasın sadece yorgunluk benimkisi
Yok canım niye anlıyım, kendi ailen bile olsa bir yere kadar insanın kafası götürüyor. Herkesin bir düzeni var neticede.

2018 ayyyy sesli güldüm işte buna

yemeğe değil değil mi spora ek kinoa ve meksika fasulye aynı gün bir şişme yapmaz ise gayeeeeeeeet sağlıklı harika bir menü
Valla yemeğe ek olmasın diye direniyorum kaptanım, dolaba yaklaştıkça alyansını takamıyorsun kilodan sen hala yeme derdindesin diyorum gerçi çekiliyorum. Yoksa neleeer neler geçiyor aklımdan malum dönemde bir de muhtemelen şişeceğim de, biraz çaresizlikten oldu. Öğlene kalan salatayı alıp çıkmak daha kolay oldu, onu aldım yanıma. Akşamsa saçmalık, yemek yapmayı unutmuşum akşam. Zeytinyağlı pırasa yapacaktım, dinlenince güzel oluyor diye. Eve girdik yemek yicez dolabı bi açtım anaa pırasa yok. Pişirmemişim ki olsun, öyle gidik kafalar Hızlıca meksika salatası yaptım eşim seviyor diye. İnşallah yarın toparlayıp ödemimi atacağım.

tabii ki de sohbettedir ...

kim bilir neler yiyecek sonra gelip ağın çıtlık diyip beni kandıracak
Allah kuru iftiradan saklasın
Dün akşamki çıtlık salatası sahurum yazmış idim sabah bu yana toto yer gördümü acep .
AÇIMM AÇ . Aslında aç değilim sususum çokk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…