Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah ne verdiyse, kısmetimde kaç gr. varsa artık tatlım ♡♡
eveeeeeet şov var haftaya Saydin show

ben çıkıp biraz elleri semaya çevireyim ...
uyumazsam gelirim ... uyursam sabaha görüşürüz nasipse
Yarın ki spor sayılacak mı Ausum? Yoksa listeden düşücem de
Rabbim dualarımızı kabul etsin tatlım ♡♡♡ dualarda buluşalım ♡♡♡

Bende menümü vereyim yarında oruç.Allah kısmet ederse.
Bugün yüksek enerjili verimli bi gün geçirdim hiç zorlanmadım yeme sıkıntısı olmadan bol bol iş yaptım
bıldırcınları bulamadım kedi değil de saksağan varya o götürdü sanırım kedi girse görürdüm ben oradayken tekrar geldi 3.de varmı diye neyse kısmet değilmiş.oğlum baya bi ağladı kızdı bana

Menü
İftar
Ispanak yemeği
Fasulye yemeği
Yoğurt
Yarım dilim güllaç
Su 1 olur ancak bakalım
Spor yok
Bu yemeklerle yarın da oruç tutacağım inşallah

Şurdan bi toplu kk duası edeyim
Rabbim bizi tatlılarla ekmeklerle günlerle sınama, yi yi bi kereden bişey olmaz diyenlerden sana sığınırız bizi onlara uydurma yarabbi.burda bizim için karşılıksız emek harcayan kaptanımızın ve tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eyle bizi hedefimize ulaştır.bu yine alır kiloyu diyenlerin yüzünü kara çıkar bizimkini ak çıkar.kilo veremeyip hedefimize ulaşamamaktan bizi koru görümceleri sevindirme yarabbi amiiinnn

Amin ahum aminnnn

Günaydınlar mutlu günler her kese.akşam doğum gününde kocam kolayı üstüne dökünce bi de yarın illa bu pantalonu giycem diye tutturunca akşam yıkadım astım sabah ta erkenden kalkıp ütüledim zaten bi saate kalkıcam diye uyumadım da... dünki menümü yazayım...

11.15 2yumurtadan omlet
2dilim ekmek
salatalık maydanoz
lor

21.00 falan vardı her halde.geç başladı doğum günü...
kebap
peynir,salatalık,domates
sonda bi çatal pasta kreması çok garipti lorla yapılmıştı...

2.5litre su
2yeşil çay
1saat yürüyüş...kaptanın not almayı unutma

Akşam hem topuklular mahv etmişti bacaklarımı hem yürüyüşten kalan yorgunluk uyuyamıyordum resmen bacaklarımın ağrısından.şimdi de çok ağrıyor.bu akşam yürüyüş yapamıycam kocam geç gelecek.kızımı kreşe bıraktıktan sonra yaparım bu bacaklarla ne kadar olursa artık

Gelelim dünki @masumm olan ödüllü yarışımızaaaa...valla bu haftayı merakla ve heycanla bekliyorum...yarın güzel bi rakam göreyim inşallah sonrasında kolları ödül için sıvayalım...masum canım gördün mü 1kilo altı versek de kazansak ta yiyemeyiz diyo kaptaniçem...o zaman çok çalışmamız gerek çooook...bu pazartesi kardeşimin doğum günü var.yine geç saatte bi yeme olacak.onun dışında güzel herşey yolunda olacak...masummmm ben alıcam o ödülü hiç boşuma heves etme

Nereme nazar deyicek kaptanım koca kadınım...ama gerçekten ağırlık var üzerimde...sen okuyup üflüyon galiba bi oku üflede yürüyüşümü güzelce yapayım...başlm da ağrımaya başlıyo...bi de fena rüzgar var...bakünün rüzgarı izin vermezki baharın tadını alalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…