Allah ne verdiyse, kısmetimde kaç gr. varsa artık tatlımbende dereotunu çok severdim ama salatan salataya ..
bir kere diyetisyene gittim ya kas yağ ölçtürmeye ... sabah uyanır uyanmaz dereotu otla dedipek iyi oluyor ... tokluk veriyor resmen ..kahvaltıya tıkanıyorum
haftaya şov demek ...
olsun bu haftada gr gitsin ...mesela 700-800 gr
ben çıkıp biraz elleri semaya çevireyim ...
uyumazsam gelirim ... uyursam sabaha görüşürüz nasipse
Yarın ki spor sayılacak mı Ausum? Yoksa listeden düşücem deben çıkıp biraz elleri semaya çevireyim ...
uyumazsam gelirim ... uyursam sabaha görüşürüz nasipse
Acıkınca mideye sebzeleri doldurdumMenü
İftar
Ispanak yemeği
Fasulye yemeği
Yoğurt
Yarım dilim güllaç
Su 1 olur ancak bakalım
Spor yok
Bu yemeklerle yarın da oruç tutacağım inşallah
Rabbim herkesin hayirli dualarini kabul etsin.. iyi geceler guzeller...
AmiinnnRabbim herkesin hayirli dualarini kabul etsin.. iyi geceler guzeller...
Sahur bi kaç kurukayisi çilek ve yabanmersini tarcinli süt 2 yk yulaf
Iftar
Isirgan otu yemeği cacık 2 kayisi 1 yenidunya 2 yesil erik
Amin ahum aminnnnŞurdan bi toplu kk duası edeyim
Rabbim bizi tatlılarla ekmeklerle günlerle sınama, yi yi bi kereden bişey olmaz diyenlerden sana sığınırız bizi onlara uydurma yarabbi.burda bizim için karşılıksız emek harcayan kaptanımızın ve tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eyle bizi hedefimize ulaştır.bu yine alır kiloyu diyenlerin yüzünü kara çıkar bizimkini ak çıkar.kilo veremeyip hedefimize ulaşamamaktan bizi koru görümceleri sevindirme yarabbi amiiinnn
Nereme nazar deyicek kaptanım koca kadınım...ama gerçekten ağırlık var üzerimde...sen okuyup üflüyon galibateyzem temizlik delisidir benim ... lakabı mintax dırüni.deyken bir sebepten benim öğrenci evine gelecekti ... yeminle ev arkadaşımla iflahımız gevredi temizlikten ...bal dök yala ...o derece ...
geldi ... akşamına musluğun conta arkasını kireçlibulduğunu .... sabahına derz aralarını hiç mi ovmadığımızı sorguladı ulan dedim keşke hiç ellemeseydik ...
canım o yorgunluk + nazar ağırlığıdır ..
hadi yat dinlen ... sabaha konuşuruz günahını sevabını gecenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?