Günaydın canımmm...hadi bakalım inşallah verdiyin kilonun heeepsi yağdır...kas almış yağ yakmışındır...Günaydın diyetisyen günü
Size naklen yayın yaparım tabi bu kadın delirmiş edasını görmezsembu sabah benim tartı + gösterdi sanırım dünkü yürüyüşten oldu
Merhaba abla...geçmiş birikince okunmuyo ki yoksa anı kaçırıyosun...kaç gündür ben de yoğundum...bugun inşallah normal bi gün...Günaydınnnnn
Sabah şerifleriniz hayr olsun efenim
Akşam gelemedim yahu . Hatta iftarımıda arabada açtım
Geçmişi okumak ne mümkünnn.
Bu haftalar beni böyle idare edeceniz anacım.
Benim bi mortim vardı napıyo acep
Günaydın sherym...seni de görmüyorum kaç zamandır...yeni bi şey mi deniyosun canım?-100yazmışın daGünaydın kizlar
-100 gr cik.
İnşallah yarina artar
Dimi ahum okuyan var okuyamayan varŞurda 15.00 den beri okumuyoruz kk yı 450 mesaj nedir arkadaş
Sakın o 1200 olmasin-200 Gr olur bu hafta
Sana da günaydın kaptaniçem...ben de yürüyüş yolundayım...bacaklarım inşallah izin verir..Günaydınnnnnn
Çıkıyorum şimdi . Işlerim var dışarda .
Kaptan uyudu kaldı demeyin mesajımı bırakayım
geçmiş olsun canım.zencefilin yokmu iyi gelir.Günaydın herkese hayırlı sabahlar ♡♡
Gece yatmadan bir elmayla bir kase meyveli sütlü nesfit yiyip orucuma niyet edip yatmıştım. Sabaha karşı 4 gibi mide bulantısı ile uyandımsonra içim geçmiş. 8 gibi tekrar bulantı ile uyandım. Afedersiniz bir de üstüne bağırsaklarım bozulmuş yine bulandı midem, yastığı yüksek tutup uzandım şimdi, umarım düzelir. Sanırım midemi üşüttüm ya da bozdum
benim salı çarşamba yarım saatlik yürüyüşlerim var.az ama niyetli olunca anca okadar.
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
30 puan altı listeden düşer ... hatırlatayım ...sizde bana eksik gedik var mı deyin hele ?
Amiinnn aminnnnŞurdan bi toplu kk duası edeyim
Rabbim bizi tatlılarla ekmeklerle günlerle sınama, yi yi bi kereden bişey olmaz diyenlerden sana sığınırız bizi onlara uydurma yarabbi.burda bizim için karşılıksız emek harcayan kaptanımızın ve tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eyle bizi hedefimize ulaştır.bu yine alır kiloyu diyenlerin yüzünü kara çıkar bizimkini ak çıkar.kilo veremeyip hedefimize ulaşamamaktan bizi koru görümceleri sevindirme yarabbi amiiinnn
Sağol canım niyetliyim kuzum inşallah bozmamgeçmiş olsun canım.zencefilin yokmu iyi gelir.
Su uyur kaptan uyumazGünaydınnnnnn
Çıkıyorum şimdi . Işlerim var dışarda .
Kaptan uyudu kaldı demeyin mesajımı bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?