Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın diyetisyen günü
Size naklen yayın yaparım tabi bu kadın delirmiş edasını görmezsem bu sabah benim tartı + gösterdi sanırım dünkü yürüyüşten oldu
Günaydın canımmm...hadi bakalım inşallah verdiyin kilonun heeepsi yağdır...kas almış yağ yakmışındır...

Merhaba abla...geçmiş birikince okunmuyo ki yoksa anı kaçırıyosun...kaç gündür ben de yoğundum...bugun inşallah normal bi gün...

Günaydın herkese hayırlı sabahlar ♡♡
Gece yatmadan bir elmayla bir kase meyveli sütlü nesfit yiyip orucuma niyet edip yatmıştım. Sabaha karşı 4 gibi mide bulantısı ile uyandım sonra içim geçmiş. 8 gibi tekrar bulantı ile uyandım. Afedersiniz bir de üstüne bağırsaklarım bozulmuş yine bulandı midem, yastığı yüksek tutup uzandım şimdi, umarım düzelir. Sanırım midemi üşüttüm ya da bozdum

Benim marotan başkadı hanımmm

Az evi toparlayım kuaföre randevu almıştım malum bayan olan bayan kuaförü kolay bulunmuyo
sonra perdeye bakmam lazım canı sağolsun kocacımın zamanında dediğimi almadı bekletti son güne şinfi git al diyo daha başka alınacaklarda var ve ayrıca bugun sohbett varrrrrr .
Benden iki tane yapılabiliyormuydu ????

Öpüldünüz efenim

Aaa dur menümü yazmadım

Sahur yogudu

İftar :
1 kandil simidi . Onuda arabada yedim
Eve gelince , yaprak pişirmiştim altına kemik koyarım ben onun etinden bi parça 2 de yaprak sarma .

Su iftardan sonra 1 lt oldu .
Sporda akşama kadar ayakta olmamın dışında 1 saat yürüyüş efenim . Dün motor taktırmıştım söylemesi ayıp

geçmiş olsun canım.zencefilin yokmu iyi gelir.

benim salı çarşamba yarım saatlik yürüyüşlerim var.az ama niyetli olunca anca okadar.

Amiinnn aminnnn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…