Canim ben aktardan alıyorum yesil cayiii demliyorum digerleri pek etkili gelmedi bana)
Dene..siyah çayı kaptanımız önermiyor benimde kışın soğukta arzuluyorum ama yazın çok içememEvetttt farz oldu yapayım en kısa zamanda.
Oyyyy oyyy bir siyah çay tiryakisi olann benn ne hallere düştüm.
Heeeee tamam o halde, yanlış anladım pardon tatlımyok yahu yoğurt 200 gr ya... çokmuş şişkin hissettirir anlamında ... ben artı sabit gr görmeyeceğim ki sizden bu hafta eminimmmm
Allahım ya Rabbim 40sayfada neyim nesi?yahu ne konuştunuz böyle..kaptanım tamam olur o dediklerin önce bi bu haftayı atlatayım...doğum gününden geldim erken kalktım uyuycam gözlerim kapanıyor...geç yedim bu akşamı da...menümü yarın yazarım ya hiç halim yok.akşama kebap peynir domates salatalık ve en sonda bi çatal pastanın tadına baktım...yarın saf pro ve 2saat yürüyüş planlıyorum...cuma hedefim fena
Oldu bitti otluyorum o zaman :))) ve çokta severim :)))tüm yeşilikleri severimDiyete başlamadan önce dereotunu minik doğramadan yada pişirmeden öyle hart diye hiç yememiştim. Zaten hoşlanmayız birbirimizden pek.
Artık dal dal atıyorum ağzıma (bildiğin otluyorum) içimde sanki 1 kilo sade zencefil suyu içmiş gibi bi yanma bir enerji oluşuyor. Normal mi bu ya?
bende dereotunu çok severdim ama salatan salataya ..Diyete başlamadan önce dereotunu minik doğramadan yada pişirmeden öyle hart diye hiç yememiştim. Zaten hoşlanmayız birbirimizden pek.
Artık dal dal atıyorum ağzıma (bildiğin otluyorum) içimde sanki 1 kilo sade zencefil suyu içmiş gibi bi yanma bir enerji oluşuyor. Normal mi bu ya?
Heeeee tamam o halde, yanlış anladım pardon tatlım
Artı olmam da canım umarım gram vermem. Haftaya hain planlarım var çok fenasından hemdekimsenin bana rakip olmasını istemem heeee okadar yani
Bu gün ki menüm
Sabah öğlen ve akşam aynı (sabah artı 2 dl TB ekmeği )
Süzme peynir
Yumurta
Bol yeşil salata
Domates salatalik biber
Su 2 lt aştı
Spor 20 dk yürüyüş 1 saat yüzme
Ausencia
Dene..siyah çayı kaptanımız önermiyor benimde kışın soğukta arzuluyorum ama yazın çok içemem
Bu gün böyle oldu. İş yerinde oglen kuru vardı evde ise aksam karbon agirlikliydi.anaaaam nasıl menü bu ...gizli bir formül mü saraycam yemek yapmaya üşenme mi :))
güzel ...zararsız ... mis gibi kahvaltı ... sporu da hemen ekliyorum
Benim küçük kız tere otunu demet demet yer bazen market poşetleri karıştırır buldumu elinden zor alırım dur bir yıkayayım diye ellinden hemen alırım :)))bende dereotunu çok severdim ama salatan salataya ..
bir kere diyetisyene gittim ya kas yağ ölçtürmeye ... sabah uyanır uyanmaz dereotu otla dedipek iyi oluyor ... tokluk veriyor resmen ..kahvaltıya tıkanıyorum
haftaya şov demek ...
olsun bu haftada gr gitsin ...mesela 700-800 gr
Benim küçük kız tere otunu demet demet yer bazen market poşetleri karıştırır buldumu elinden zor alırım dur bir yıkayayım diye ellinden hemen alırım :)))bende dereotunu çok severdim ama salatan salataya ..
bir kere diyetisyene gittim ya kas yağ ölçtürmeye ... sabah uyanır uyanmaz dereotu otla dedipek iyi oluyor ... tokluk veriyor resmen ..kahvaltıya tıkanıyorum
haftaya şov demek ...
olsun bu haftada gr gitsin ...mesela 700-800 gr
Benim küçük kız tere otunu demet demet yer bazen market poşetleri karıştırır buldumu elinden zor alırım dur bir yıkayayım diye ellinden hemen alırım :)))
Canım ben çayı hiç bırakmadım böylede güzel kilo verdim. Çaysız düşünemiyorum
Ama sabah kahvaltılarını yeşil çay içip. Yemeklerden en az 30 dk sonra çay içersen daha iyi olabilir.
Bendee dusenemiyorumm.
Tere çok lezzetli bir ot.Benim küçük kız tere otunu demet demet yer bazen market poşetleri karıştırır buldumu elinden zor alırım dur bir yıkayayım diye ellinden hemen alırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?