Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım ya Rabbim 40sayfada neyim nesi?yahu ne konuştunuz böyle..kaptanım tamam olur o dediklerin önce bi bu haftayı atlatayım...doğum gününden geldim erken kalktım uyuycam gözlerim kapanıyor...geç yedim bu akşamı da...menümü yarın yazarım ya hiç halim yok.akşama kebap peynir domates salatalık ve en sonda bi çatal pastanın tadına baktım...yarın saf pro ve 2saat yürüyüş planlıyorum...cuma hedefim fena

Diyete başlamadan önce dereotunu minik doğramadan yada pişirmeden öyle hart diye hiç yememiştim. Zaten hoşlanmayız birbirimizden pek.
Artık dal dal atıyorum ağzıma (bildiğin otluyorum) içimde sanki 1 kilo sade zencefil suyu içmiş gibi bi yanma bir enerji oluşuyor. Normal mi bu ya?

yok yahu yoğurt 200 gr ya... çokmuş şişkin hissettirir anlamında ... ben artı sabit gr görmeyeceğim ki sizden bu hafta eminimmmm
Heeeee tamam o halde, yanlış anladım pardon tatlım
Artı olmam da canım umarım gram vermem. Haftaya hain planlarım var çok fenasından hemde kimsenin bana rakip olmasını istemem heeee okadar yani

Ausencia Hemde ne eğlence kafam şişmiş, korkudan bir elimde süpürge bir elimde bez

teyzem temizlik delisidir benim ... lakabı mintax dır üni.deyken bir sebepten benim öğrenci evine gelecekti ... yeminle ev arkadaşımla iflahımız gevredi temizlikten ...bal dök yala ...o derece ...

geldi ... akşamına musluğun conta arkasını kireçli bulduğunu .... sabahına derz aralarını hiç mi ovmadığımızı sorguladı ulan dedim keşke hiç ellemeseydik ...

canım o yorgunluk + nazar ağırlığıdır ..

hadi yat dinlen ... sabaha konuşuruz günahını sevabını gecenin

Oldu bitti otluyorum o zaman :))) ve çokta severim :)))tüm yeşilikleri severim

bende dereotunu çok severdim ama salatan salataya ..
bir kere diyetisyene gittim ya kas yağ ölçtürmeye ... sabah uyanır uyanmaz dereotu otla dedi pek iyi oluyor ... tokluk veriyor resmen ..kahvaltıya tıkanıyorum
Heeeee tamam o halde, yanlış anladım pardon tatlım
Artı olmam da canım umarım gram vermem. Haftaya hain planlarım var çok fenasından hemde kimsenin bana rakip olmasını istemem heeee okadar yani

haftaya şov demek ...

olsun bu haftada gr gitsin ...mesela 700-800 gr

anaaaam nasıl menü bu ...gizli bir formül mü saraycam yemek yapmaya üşenme mi :))

güzel ...zararsız ... mis gibi kahvaltı ... sporu da hemen ekliyorum

Benim küçük kız tere otunu demet demet yer bazen market poşetleri karıştırır buldumu elinden zor alırım dur bir yıkayayım diye ellinden hemen alırım :)))

Gerçekten mi
Ausencia doğru mu?
Şekersiz içiyorum.
Yokk ayrilamamm

canım siyah çayın kilo aldırma özelliği bildiğim kadarı ile yok önce onu yazayım ... hatta kahve kadar olmasa da içerdiği kafein meta hızlandırır .

ben siyah çayı kesinlikle önermiyorum çünkü diyette zaten kısmen az .. kısmen eksik beslenirken ... yediğimiz gıdalardaki besin değerlerini sömürüyor .

Tabii bir de şekerli içme muhabbeti var ki (sende yokmuş şükür ) fena çok fena

Benim küçük kız tere otunu demet demet yer bazen market poşetleri karıştırır buldumu elinden zor alırım dur bir yıkayayım diye ellinden hemen alırım :)))

Tere çok lezzetli bir ot.
Aroması kokusu baylirim.
Beyaz peynirle ne güzel olur.
Küçüğe maşallah annesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…