Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bir kez çıktım. Daha önce tutamadığım oruç yerine diye niyet etmiştim canım. Nafile orucu mu oluyor?
kaza oluyor.eğer bozarsan sıkıntı olmaz.yani bugün niyet ettiğin orucu bozdun diye telafisi gerekmez.sadece önceki tutmadıgını karşılamamış olursun. haberin olsun.

kaza oluyor.eğer bozarsan sıkıntı olmaz.yani bugün niyet ettiğin orucu bozdun diye telafisi gerekmez.sadece önceki tutmadıgını karşılamamış olursun. haberin olsun.
Biliyorum tatlım kaza olunca telafisi gerekmiyor. Sağolasın ♡
Ama gece gece niyet ederken nafile de demiş olabilir miyim diye takıldı aklıma

Yoğurt mu geitirdi ki acaba kuzumm uykunu
Bugun kv yi ugurladik sabah erken gitti.
Kizim zaten gec yatar gece uyandi uyutmak için salladim filan1 saat surdu.
Zaten uyku az birde bolumunce alamiyorum ben uykumu.
Ustune yoğurt yedim iyice uykulu maymun oldum
Kalkali2.5 saat oldu kahvede içtim ama hala baygınlık var

Canim emiisin ? Ben kaza orucu bozulunca onunda tutulmasi gerek die biliyorum yani tutulmqsi gerwken oruc sayisi 2 oluyor

ben ne zaman uyumak için gebersem o gecd kızım sürekli çişe kalkar bu gece de aynen öyle oldu...sinirim bozuluyo resmen.sabah sana yazdım görmedinmi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…