- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın güzellikler
İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın? Uğramıyorsun pekElif seninle hep aynı yazıyoruz sanki
Nasılsın canım
Canım bir kez çıktım. Daha önce tutamadığım bir günün yerine diye niyet etmiştim canım. Nafile orucu mu oluyor?eğer ishalsen tutma istersen.kaza mı yoksa nafile mi
Günaydın güzellikler
Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar güzel bir gün dilegiyle
Yook canimm degilimmm ..bas agrisi fenaydı tutamadim..sabahta tarti arti gösterdi sinirlerim zip zip zipladiiii Allahtan listede degilimmm...günaydın prenses sen niyetlimisin?
kaza oluyor.eğer bozarsan sıkıntı olmaz.yani bugün niyet ettiğin orucu bozdun diye telafisi gerekmez.sadece önceki tutmadıgını karşılamamış olursun. haberin olsun.Canım bir kez çıktım. Daha önce tutamadığım oruç yerine diye niyet etmiştim canım. Nafile orucu mu oluyor?
bulgurrrrrrrrr............ve gec yemek....Yook canimm degilimmm ..bas agrisi fenaydı tutamadim..sabahta tarti arti gösterdi sinirlerim zip zip zipladiiii Allahtan listede degilimmm...
Biliyorum tatlım kaza olunca telafisi gerekmiyor. Sağolasın ♡kaza oluyor.eğer bozarsan sıkıntı olmaz.yani bugün niyet ettiğin orucu bozdun diye telafisi gerekmez.sadece önceki tutmadıgını karşılamamış olursun. haberin olsun.
Evett gec yemek yapti bulgur 2 yk idi cok degildiii ama sisirdi sanirimmm ..bugun oruc olsaydim iftara dogru kesin eksi görürdüm...bulgurrrrrrrrr............ve gec yemek....
Hahahha cuk oturdu o zamankızzzz b ak iyi dedinnn
ben harbiden bugün bi tane sıkı pantolon içene girdim malum olmuş
kumaş pantolonum , yılalrdır giyinmiyordum , cuk oturdu üzerimeee denedimde
ama giymedim
Bugun kv yi ugurladik sabah erken gitti.Yoğurt mu geitirdi ki acaba kuzumm uykunu
Canim emiisin ? Ben kaza orucu bozulunca onunda tutulmasi gerek die biliyorum yani tutulmqsi gerwken oruc sayisi 2 oluyorkaza oluyor.eğer bozarsan sıkıntı olmaz.yani bugün niyet ettiğin orucu bozdun diye telafisi gerekmez.sadece önceki tutmadıgını karşılamamış olursun. haberin olsun.
Günaydın ablammm...nasılsın ne yapıyon?bittimi evin işıeri?Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar güzel bir gün dilegiyle
ben ne zaman uyumak için gebersem o gecd kızım sürekli çişe kalkarBugun kv yi ugurladik sabah erken gitti.
Kizim zaten gec yatar gece uyandi uyutmak için salladim filan1 saat surdu.
Zaten uyku az birde bolumunce alamiyorum ben uykumu.
Ustune yoğurt yedim iyice uykulu maymun oldum
Kalkali2.5 saat oldu kahvede içtim ama hala baygınlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?