Güzel menü saraycam ... neden detoks yaxına da bayıldım .. özellikle 3.maddeye
Umarım liste dışı olmak senin kilo vermende çok daha etkili olur dilekcim
Üzüldüm bugün açıkcası çıkışına .
Ayyyyyyy bayılacağımmmmmmm
Yine mi lahmacunnn
Yahu kadın bırak şu karbonları da artık.
Öğle lahmacun ... akşam lahmacun yedin diye cacık ... böyle kilo veremiyorsun işte
Yahu tıka kulaklarınıııı ...aaaaa ... 85 90.dan beri duyuyorsun bunları ... zayıf mısın hayır ?
Ben art niyet arıyorum bu sözlerin çoğunda ... ayrıca bana da ııyyyyyyy denildi unutma ...
Ikindi arasını sevmedim canım ... bence sende bi daha sevme :)
Çok geçmiş olsun ... migren bende de vardır ... bi tuttu mu oy oy ...
Menü güzel olmuş bence ... neden beğenmedin ki ?
Ve ablaya da selam
Tamam canım önümüzdeki hafta güzelll bir giriş yaparsın inşallah .
Bence soldaki gelin ... ortadaki erkek ... sağdaki de kaynana :)
Valla ben o hortumlardan bi çıktım ... baktım yaş 35 ... oooo dedim iyi...daha yeni başlıyoruz
Epey olmuş :)
Karbonlu da olmuş
At bayıldım okurken muhabbetinize
Hadi bakalım ... menü kötü değil .
Ama belli ki başka denemeler zamanı ececim .
Sen menü yazmadın mı vacımmmmm
Dualaeımuz seninle kuzum...
Hadi dönüşün muhteşem olsun
Ben şahsen görmeyi çok isterim .
Hadi inşallah .
Bunca,emek iki günde boşa gitmesin hep bunu düşün .
Ioooo simitin adresi aynura mı olacak banu
Su çoooook az z z z
Öğleni sevdim bi tek
Dely dely ne dersinDely nin bu iki hafta sorumluluğu çok.
Eeee seninde ...
Bence birbirinize iyi morti olursunuz .
Sağol Ececim canım hemşerimsen beni tutuyon dimi
HeheyyGidip ablaya "aa lütfen bu birincilik benden çok senin hakkın lütfen kabul et" diyeceğim.
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]5[/td][td]90[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td]95[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]120[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]110[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]80[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td]35[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td]40[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]5[/td][td]35[/td][/tr]
517 . Etap Spor Sonuçları
1. @irmae 120 puankupalarının 2 sini irmae ye 1 ini sabah ki ablaya veriyoruz gelir gelmez spor listesinde 1.sıraya yerleşen irmae .. darısı takım listesinde bireysel 1.liklere
2. @aeben 110 puanbacım karabatak gibiydin ne ara topladın 110 puanı tebrikler valla ..yoğunum , ordayım burdayım derken bile 2.lik
3.DelyDoly 100 puan spor listelerinin vazgeçilmez yüzü dely hakkında son çıkan dedikodular ... flas flash flash leopar desen taytı ile yürüyüşe çıkan dely hanımı eşi neden porsuk boyu kovaladı
4.ada81 bu haftaki spor yarışımızda beni bir güzel yenen ada .. haftaya 1.lik için iddialı konuştu veee spor benim göbek dağılın ..şimdi dağılın dedi
5.likecemavi ve @Dilekiyi nin .... her ikisi de bu hafta tartı mağduru .. sebep az spor mu/çok sporla kas mı acaba ???
kaptaaan düşünüyoereee
6. @_SARAYCA_ koşarım , yüzerim , coşarım diyen sarayca ... onca sporuma 6.lık mı diye isyan edip , bu hafta 150 puan hedefini belirledi
7._AYNURA_ spor hayatına merhaba diyen aynura ..listeye de 7 . sıradan merhaba dedi.. duyulan o ki bu haftaki kilo performansından sonra artık spora dört koldan sarılacakmış
8.lik 70 puanla bendenizin
9.luk 50 puan ile @masumm a ait ... yürüyüş dışında pek spora el atmayan masum hanım ... bu hafta simit sevdasına işe ip atlaya atlaya gitme rekoru kıracakmış
veeee son 3 ...
10. sadece ve sadece 40 puan ile @Ahu060812 bir zamanların efsane hüseyin bolt u ahu
11.ler 35 puanla @kelebekolacam vemimu88 ... daktırım oruç sebebi ile 35 puan d takıldı da ... huuu mimu ... sana bu hafta az spor yaradı mı ne gerçi ben hala senin puanları eksik hesapladığımı düşünüyorum
Bugunde biz bulusacagizzz bu ablayla ikiyüzlümu kizzz hepimize yesil ışık yakiyor haha45 dakikayı birlikte geçirdik :) çok özlemişiz birbirimizi hasret giderdikselamı var Ada'nın ve @Sherrysherrylady nin hiç şansları yok bu hafta didi
Eksi ile uyanmanin mutlulugunu yasiyorum suan canimmmShery ve Ada beni yakalayamaz ki
Günaydınlar
Kaptanım dün ki menümAusencia
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 dilim ev keki(müdürün eşi yapmış kıramadım)
Öğle; 12:10 - Yarım kase şehriye çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 2 çtl mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - 1 ad.fırın pirzola + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 5-6 kaşık cacık
2 saat kına eğlencesi
Kına gecesinde bir şey yemedim ki kuzugünaydın nill
dünkü menü gayet güzel
kına eğlencesinde neler yedin hiç yazmamışsın de hele
Çok güzel menü canım afiyet olsunGünaydınlar...mutlu günler herkese...Dün akşam geldim baktım yazamadan pil bitti uydudum.menüde vermemişim...yazayım hemmmen...
12.00 2yumurtadan omlet
2dilim ekmek
Salatalık yeşillikler
5çilek
Peynir
Yeşil çay.1tane pro bar(kakaosu yoğum olmuş acı)
17.30 3köfte
2kaşık yoğurt
Salata(eşillik+salatalık+soğan+peynir+z.yağı)
3lt su
2yeşil çay
70dakika yürüyüş
Teşekkürler nehirim...Çok güzel menü canım afiyet olsun
Ahahah 1 gün 1 gündürGünaydın hanımlar. 60.9 kg ile detoks başladım. Ama yarın yapmayabilirim. Sabah sabah mideme bi haller oldu...Evet evet 1 gün yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?