Bugün kuaförde çıt çıt taktıran şarkıcı bir kadından ... iş teklifi aldım ...
Beni zayıflatsana dedi
Dedim senin gece gündüz birbirine karışmış oturtamayız abla :)
Günaydın uyandım erkenden
Çocukları anneme bırakıp , oradan lazere gideceğim ama dönüşte almam lazım yorucu gün olacak, lazer sonrası bı arkadaş ile görüşeceğim . Oradan annemler ordan ev
Bakalım lazerci ablam ne diyecek en son gördüğünden beri 5 kg gitti , şimdi kaçtım , bı duş alayim bı kahve içeyim , Dukan ekmek yapıp içine kaşar ile sadvic yapayım ..
Ausencia cancağızım yememe ye caliscam tabiji ama diyorum ya bir yıldır ilk kez bu kez adı beğenmemiş oluyor , ama peynir zeytin ile doldurup tabağını göz boyarim emin ol o simiti nasıl istiyorum
Ben kaçtım
Saydin78 iftaharla sunar
Menüm
Sabah
3 altınbaşak grissini
1 çay kaşığı tereyağı ile pişmiş 1 yumurta
Biraz peynir 4 zeytin
Domates salatalık bolca nane roka 2 ceviz
Yeşilçay
Öğlen
1 kase enfees ev yoğurdum 1 elma 1 ceviz ve tarçın karışımı
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 y.k. kuru fasulye
1 kase yoğurt
Gece
Yeşil çay
Su: 3,300 ml.
Spor: 1 sa.20 dk. yürüyüş + 45 dk.Leslie ablayla walk walk walk
ada81 @Sherrysherrylady Ausencia
hadi uyuyorum artıkiyi geceler hepinize şekerler
En iyisini yapıyorsun ağrıya care olup kestikce direnç kazanıyor.....Ben geçmesini bekliyorum, ilaç kullanmayı pek sevmiyorum. Bir de her ay olduğu için alıştım artık, karanlıkta bir iki saat dinlenip sonra da sakince zaman geçiriyorum genelde bir iki gün içinde geçiyor. :)
Ne zaman dersen hazırım kaptanımGüzel menü saraycam ... neden detoks yaxına da bayıldım .. özellikle 3.maddeye
Umarım liste dışı olmak senin kilo vermende çok daha etkili olur dilekcim
Üzüldüm bugün açıkcası çıkışına .
Ayyyyyyy bayılacağımmmmmmm
Yine mi lahmacunnn
Yahu kadın bırak şu karbonları da artık.
Öğle lahmacun ... akşam lahmacun yedin diye cacık ... böyle kilo veremiyorsun işte
Yahu tıka kulaklarınıııı ...aaaaa ... 85 90.dan beri duyuyorsun bunları ... zayıf mısın hayır ?
Ben art niyet arıyorum bu sözlerin çoğunda ... ayrıca bana da ııyyyyyyy denildi unutma ...
Ikindi arasını sevmedim canım ... bence sende bi daha sevme :)
Çok geçmiş olsun ... migren bende de vardır ... bi tuttu mu oy oy ...
Menü güzel olmuş bence ... neden beğenmedin ki ?
Ve ablaya da selam
Tamam canım önümüzdeki hafta güzelll bir giriş yaparsın inşallah .
Bence soldaki gelin ... ortadaki erkek ... sağdaki de kaynana :)
Valla ben o hortumlardan bi çıktım ... baktım yaş 35 ... oooo dedim iyi...daha yeni başlıyoruz
Epey olmuş :)
Karbonlu da olmuş
At bayıldım okurken muhabbetinize
Hadi bakalım ... menü kötü değil .
Ama belli ki başka denemeler zamanı ececim .
Sen menü yazmadın mı vacımmmmm
Dualaeımuz seninle kuzum...
Hadi dönüşün muhteşem olsun
Ben şahsen görmeyi çok isterim .
Hadi inşallah .
Bunca,emek iki günde boşa gitmesin hep bunu düşün .
Ioooo simitin adresi aynura mı olacak banu
Su çoooook az z z z
Öğleni sevdim bi tek
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
Günaydın
Dünkü bol oksijen dolayı bende erkenden uyumuşum sabahta 7 de kalktım ben galiba kargaları atltımgünaydın tatlım ...
bende yine kargalarla beraber uyandım ... piknik çantalarımı hazırladım ..
öylece oturuyorum .. bizimkiler daha uyuyor ..
11 deymiş piknik bu arada :) 10 yazmışım
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]5[/td][td]90[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td]95[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]120[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]110[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]80[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td]35[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td]40[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]5[/td][td]35[/td][/tr]
517 . Etap Spor Sonuçları
1.irmae 120 puan kupalarının 2 sini irmae ye 1 ini sabah ki ablaya veriyoruz gelir gelmez spor listesinde 1.sıraya yerleşen irmae .. darısı takım listesinde bireysel 1.liklere
2.aeben 110 puan bacım karabatak gibiydin ne ara topladın 110 puanı tebrikler valla ..yoğunum , ordayım burdayım derken bile 2.lik
3.DelyDoly 100 puan spor listelerinin vazgeçilmez yüzü dely hakkında son çıkan dedikodular ... flas flash flash leopar desen taytı ile yürüyüşe çıkan dely hanımı eşi neden porsuk boyu kovaladı
4.ada81 bu haftaki spor yarışımızda beni bir güzel yenen ada .. haftaya 1.lik için iddialı konuştu veee spor benim göbek dağılın ..şimdi dağılın dedi
5.likecemavi ve D Dilekiyi nin .... her ikisi de bu hafta tartı mağduru .. sebep az spor mu/çok sporla kas mı acaba ???
kaptaaan düşünüyoereee
6.Sarayca koşarım , yüzerim , coşarım diyen sarayca ... onca sporuma 6.lık mı diye isyan edip , bu hafta 150 puan hedefini belirledi
7._AYNURA_ spor hayatına merhaba diyen aynura ..listeye de 7 . sıradan merhaba dedi.. duyulan o ki bu haftaki kilo performansından sonra artık spora dört koldan sarılacakmış
8.lik 70 puanla bendenizin
9.luk 50 puan ileNare83 a ait ... yürüyüş dışında pek spora el atmayan masum hanım ... bu hafta simit sevdasına işe ip atlaya atlaya gitme rekoru kıracakmış
veeee son 3 ...
10. sadece ve sadece 40 puan ileAhu060812 bir zamanların efsane hüseyin bolt u ahu
11.ler 35 puanlakelebekolacam ve mimu88 ... daktırım oruç sebebi ile 35 puan d takıldı da ... huuu mimu ... sana bu hafta az spor yaradı mı ne gerçi ben hala senin puanları eksik hesapladığımı düşünüyorum
Heheyy[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]5[/td][td]90[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td]95[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]120[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]110[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]80[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td]35[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td]40[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]5[/td][td]35[/td][/tr]
517 . Etap Spor Sonuçları
1.irmae 120 puan kupalarının 2 sini irmae ye 1 ini sabah ki ablaya veriyoruz gelir gelmez spor listesinde 1.sıraya yerleşen irmae .. darısı takım listesinde bireysel 1.liklere
2.aeben 110 puan bacım karabatak gibiydin ne ara topladın 110 puanı tebrikler valla ..yoğunum , ordayım burdayım derken bile 2.lik
3.DelyDoly 100 puan spor listelerinin vazgeçilmez yüzü dely hakkında son çıkan dedikodular ... flas flash flash leopar desen taytı ile yürüyüşe çıkan dely hanımı eşi neden porsuk boyu kovaladı
4.ada81 bu haftaki spor yarışımızda beni bir güzel yenen ada .. haftaya 1.lik için iddialı konuştu veee spor benim göbek dağılın ..şimdi dağılın dedi
5.likecemavi ve D Dilekiyi nin .... her ikisi de bu hafta tartı mağduru .. sebep az spor mu/çok sporla kas mı acaba ???
kaptaaan düşünüyoereee
6.Sarayca koşarım , yüzerim , coşarım diyen sarayca ... onca sporuma 6.lık mı diye isyan edip , bu hafta 150 puan hedefini belirledi
7._AYNURA_ spor hayatına merhaba diyen aynura ..listeye de 7 . sıradan merhaba dedi.. duyulan o ki bu haftaki kilo performansından sonra artık spora dört koldan sarılacakmış
8.lik 70 puanla bendenizin
9.luk 50 puan ileNare83 a ait ... yürüyüş dışında pek spora el atmayan masum hanım ... bu hafta simit sevdasına işe ip atlaya atlaya gitme rekoru kıracakmış
veeee son 3 ...
10. sadece ve sadece 40 puan ileAhu060812 bir zamanların efsane hüseyin bolt u ahu
11.ler 35 puanlakelebekolacam ve mimu88 ... daktırım oruç sebebi ile 35 puan d takıldı da ... huuu mimu ... sana bu hafta az spor yaradı mı ne gerçi ben hala senin puanları eksik hesapladığımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?