Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saydin78 iftaharla sunar
Menüm
Sabah
3 altınbaşak grissini
1 çay kaşığı tereyağı ile pişmiş 1 yumurta
Biraz peynir 4 zeytin
Domates salatalık bolca nane roka 2 ceviz
Yeşilçay
Öğlen
1 kase enfees ev yoğurdum 1 elma 1 ceviz ve tarçın karışımı
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 y.k. kuru fasulye
1 kase yoğurt
Gece
Yeşil çay
Su: 3,300 ml.
Spor: 1 sa.20 dk. yürüyüş + 45 dk.Leslie ablayla walk walk walk
ada81 @Sherrysherrylady Ausencia
hadi uyuyorum artık iyi geceler hepinize şekerler

Son düzenleme:
Günaydın uyandım erkenden

Çocukları anneme bırakıp , oradan lazere gideceğim ama dönüşte almam lazım yorucu gün olacak, lazer sonrası bı arkadaş ile görüşeceğim . Oradan annemler ordan ev

Bakalım lazerci ablam ne diyecek en son gördüğünden beri 5 kg gitti , şimdi kaçtım , bı duş alayim bı kahve içeyim , Dukan ekmek yapıp içine kaşar ile sadvic yapayım ..

Ausencia cancağızım yememe ye caliscam tabiji ama diyorum ya bir yıldır ilk kez bu kez adı beğenmemiş oluyor , ama peynir zeytin ile doldurup tabağını göz boyarim emin ol o simiti nasıl istiyorum

Ben kaçtım

Hadi sana da iyi koşturmacalar bugün

Sen yine de dikkat et . Çoluk çocuk yesin ... oğlu yesin bırak

Oyyy oyyy saydından spora gellll . Süpersin canım ... rakiplerine duyrulur :)

Ben geçmesini bekliyorum, ilaç kullanmayı pek sevmiyorum. Bir de her ay olduğu için alıştım artık, karanlıkta bir iki saat dinlenip sonra da sakince zaman geçiriyorum genelde bir iki gün içinde geçiyor. :)
En iyisini yapıyorsun ağrıya care olup kestikce direnç kazanıyor.....

Ne zaman dersen hazırım kaptanım
Karbonun farkındayım bugün kendime ona göre bir menü çıkartıp dengeleyeyim

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]5[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td]95[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]120[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]110[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]80[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td]35[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td]40[/td][/tr]
[tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]5[/td][td]35[/td][/tr]

517 . Etap Spor Sonuçları

1. irmae 120 puan kupalarının 2 sini irmae ye 1 ini sabah ki ablaya veriyoruz gelir gelmez spor listesinde 1.sıraya yerleşen irmae .. darısı takım listesinde bireysel 1.liklere

2. aeben 110 puan bacım karabatak gibiydin ne ara topladın 110 puanı tebrikler valla ..yoğunum , ordayım burdayım derken bile 2.lik

3. DelyDoly 100 puan spor listelerinin vazgeçilmez yüzü dely hakkında son çıkan dedikodular ... flas flash flash leopar desen taytı ile yürüyüşe çıkan dely hanımı eşi neden porsuk boyu kovaladı

4. ada81 bu haftaki spor yarışımızda beni bir güzel yenen ada .. haftaya 1.lik için iddialı konuştu veee spor benim göbek dağılın ..şimdi dağılın dedi

5.lik ecemavi ve D Dilekiyi nin .... her ikisi de bu hafta tartı mağduru .. sebep az spor mu/çok sporla kas mı acaba ???
kaptaaan düşünüyoereee

6. Sarayca koşarım , yüzerim , coşarım diyen sarayca ... onca sporuma 6.lık mı diye isyan edip , bu hafta 150 puan hedefini belirledi

7. _AYNURA_ spor hayatına merhaba diyen aynura ..listeye de 7 . sıradan merhaba dedi.. duyulan o ki bu haftaki kilo performansından sonra artık spora dört koldan sarılacakmış

8.lik 70 puanla bendenizin

9.luk 50 puan ile Nare83 a ait ... yürüyüş dışında pek spora el atmayan masum hanım ... bu hafta simit sevdasına işe ip atlaya atlaya gitme rekoru kıracakmış

veeee son 3 ...

10. sadece ve sadece 40 puan ile Ahu060812 bir zamanların efsane hüseyin bolt u ahu

11.ler 35 puanla kelebekolacam ve mimu88 ... daktırım oruç sebebi ile 35 puan d takıldı da ... huuu mimu ... sana bu hafta az spor yaradı mı ne gerçi ben hala senin puanları eksik hesapladığımı düşünüyorum

günaydın tatlım ...

bende yine kargalarla beraber uyandım ... piknik çantalarımı hazırladım ..

öylece oturuyorum .. bizimkiler daha uyuyor ..

11 deymiş piknik bu arada :) 10 yazmışım
Dünkü bol oksijen dolayı bende erkenden uyumuşum sabahta 7 de kalktım ben galiba kargaları atltım
Bugün benimde diş kontörlüm var

150puan mi bakalım olabilir.

Bu gün 35+ puanlık bi spor gelebilir

Bende artı çıktım , ama çok geç bı saatte yedim 8:30 dün akşam ki evdekiler için bile geç bı saat , hafta içi telafi edeceğim zaten bu artı yarın fısss olur hiç heveslenme _AYNURA_ bu arada seni etiketlemek çok Zor oluyor ,

Ausencia spor konusunda farkındayım cnm bu hafta invartel koşu ve mekik ekliycem

Heheyy Gidip ablaya "aa lütfen bu birincilik benden çok senin hakkın lütfen kabul et" diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…