- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Günaydın hanımlar. 60.9 kg ile detoks başladım. Ama yarın yapmayabilirim. Sabah sabah mideme bi haller oldu...Evet evet 1 gün yeter.
bak yarın 60.9 la başlarsın da demiştim di mi
sonucu çok merak ediyorum .. sonuçta çok kilon yok . eee ne zamandır da diyettesin ve kilo veriyorsun ... bu şekilde bile insandan kaç götürecek acaba
HeheyyGidip ablaya "aa lütfen bu birincilik benden çok senin hakkın lütfen kabul et" diyeceğim.
dur daha mezun olana kadar helalleşme
Bı önerin var mı kaptaniçem
canım liste yapıp buzdolabına assan 5 günlük ... yani biraz ne varsa o değilde .. ne yiyeceğini bilsen ... ağzına arada derede bir şey atıyorsan ondan vazgeçsen ...
Eksi ile uyanmanin mutlulugunu yasiyorum suan canimmm
Günaydınlar
Kaptanım dün ki menümAusencia
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 dilim ev keki(müdürün eşi yapmış kıramadım)
Öğle; 12:10 - Yarım kase şehriye çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 2 çtl mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - 1 ad.fırın pirzola + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 5-6 kaşık cacık
2 saat kına eğlencesi
Günaydınlar...mutlu günler herkese...Dün akşam geldim baktım yazamadan pil bitti uydudum.menüde vermemişim...yazayım hemmmen...
12.00 2yumurtadan omlet
2dilim ekmek
Salatalık yeşillikler
5çilek
Peynir
Yeşil çay.1tane pro bar(kakaosu yoğum olmuş acı)
17.30 3köfte
2kaşık yoğurt
Salata(eşillik+salatalık+soğan+peynir+z.yağı)
3lt su
2yeşil çay
70dakika yürüyüş
O 60 bu hafta gelecek başka yolu yok
bence de gelecek saydınım ...hatta bu sporla 59.9
Kelebek nerelerde
valla kelebeğe iyi geldin lunyam ... bence çok iyi kilo verdi bu hafta ...
hastanız nasıl oldu canım ?
bu hafta mezuniyet elbiseni hazırlayalım mı
Haha keşke öyle olsa
Çok zayıflamissin dedi ama kadın
yok canım ya .. canım istese amenna ... hiç istemedi .
ilerleyen saatlerde mücver yedim bi tane .. bir de kuru dolma ... ama börekler hamur işleri cıks çekmiyor artık beni .
saydin bugün lunyayı aratmıyosun hee,yürek mi yidin sende
siz bu hafta da nillesiniz değil mi ?
1-0 dan 1-1 mi olacak bakalım
Cam kapı sildim fulltime temizlik
ohhhh missss .. güle güle kirlet derler de .. bence keşke kirlenmese öyle kalsa en az 2 hafta