Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hanımlar. 60.9 kg ile detoks başladım. Ama yarın yapmayabilirim. Sabah sabah mideme bi haller oldu...Evet evet 1 gün yeter.

bak yarın 60.9 la başlarsın da demiştim di mi

sonucu çok merak ediyorum .. sonuçta çok kilon yok . eee ne zamandır da diyettesin ve kilo veriyorsun ... bu şekilde bile insandan kaç götürecek acaba acil durum için meşhur 4 günlüğümüz vardı ... birde bu eklenir ne güzel.

Heheyy Gidip ablaya "aa lütfen bu birincilik benden çok senin hakkın lütfen kabul et" diyeceğim.

dur daha mezun olana kadar helalleşme daha lazım sana o abla

Bı önerin var mı kaptaniçem

canım liste yapıp buzdolabına assan 5 günlük ... yani biraz ne varsa o değilde .. ne yiyeceğini bilsen ... ağzına arada derede bir şey atıyorsan ondan vazgeçsen ...

Eksi ile uyanmanin mutlulugunu yasiyorum suan canimmm

bak bana da bi mutluluk geldi şu mesajını okuyunca

3 kaşık bulgurda kınada erimiş gitmiştir zannımca

O 60 bu hafta gelecek başka yolu yok

bence de gelecek saydınım ...hatta bu sporla 59.9

Kelebek nerelerde

valla kelebeğe iyi geldin lunyam ... bence çok iyi kilo verdi bu hafta ...

hastanız nasıl oldu canım ?

bu hafta mezuniyet elbiseni hazırlayalım mı

Haha keşke öyle olsa

Çok zayıflamissin dedi ama kadın

@Nefs birde ben varım cnm Ankaralı

Ausencia ya kaptanm nacizane fikrim
Korumadasin birer ikişer yesen olmaz mı

yok canım ya .. canım istese amenna ... hiç istemedi .
ilerleyen saatlerde mücver yedim bi tane .. bir de kuru dolma ... ama börekler hamur işleri cıks çekmiyor artık beni .

saydin bugün lunyayı aratmıyosun hee,yürek mi yidin sende

coştu coştuuu bu hafta ...
siz bu hafta da nillesiniz değil mi ?
1-0 dan 1-1 mi olacak bakalım

Cam kapı sildim fulltime temizlik

ohhhh missss .. güle güle kirlet derler de .. bence keşke kirlenmese öyle kalsa en az 2 hafta

bi selam verdimm ..alıntıları aldım ..geçmişi temizledim ..kahvemi içtim ...
kısa gün karı

hadi bakalım ben yavaş yavaş hazırlanayım . 1 saate çıkarız .. çok durmayız sanırım.tanımıyorum da zaten kvdemin teyze kızının oğlu evleniyor

valla kelebeğe iyi geldin lunyam ... bence çok iyi kilo verdi bu hafta ...

hastanız nasıl oldu canım ?

bu hafta mezuniyet elbiseni hazırlayalım mı
Banada iyi geldi kelebek, keşke cuma tartilsaydim, cidden 2 kilo olmuş olacakmış.

Yoğun bakıma aldılar gece ablam bizide eve gönderdiler, pek iç açıcı konuşmuyorlar. Beyni tam çalışmıyor. Perşembe diyalize aldıklarında bile nöbet geçirdi 3 kişi zor zaptettik cuma günü, kızı gelmemişti zaten bi ablası vardı kadının , ablamda benden rica etti ama felaketti sanki iki günde küçücük kaldı
Bugün sadece abim girebildi 2 dk yanına görsün diye başka kimseyi almıyorlar

Bende olsam aynii senin gibi olurdummm aman gözümün onunden ayrılmasın pesinden koşardım....sitenin asagisina iniyoruz kizim oynasin diye ben baba aysima sitede herkes bize bakiyor... yan blokta kizimla yasit 4 yas bi kiz var annesi birakmis balkona cikip bile baktigini gormedim oynuyor dusuyor kalkıyor bisikletler carpiyor ben onuda koruyorum aşağıda ))))

Rabbim sifa versin insallah ....

Menumu vereyim.
08.30
1kabak. 4 ince dilim hellim tost makinesinde kizartildi.
Ahuya oykundum kiiiz aahuuuu meşgul hatun kulaklarin cinlasin seni andim yerken Ahu060812
13.00
1kase arpa corbasi.
Semizotu yemegi.
Yogurt
16.4t
Semizotu yemegi.
Sz yoğurt
1 haşlanmış baget
Su. 2500 ml
Spor. Yapınca yazacağım.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun lunyam.
Rabbim sifa versin.

Sabahtan beri temizlik yapacağım diye helak oldum hiç bakamadım buralara. Aklım da burada napıyor acaba kızlar diye. Önümüzdeki hafta yoğun bir misafir turun var bir hafta içerisinde iki ayrı yatılı misafir ağırlayacağım. Misafirler de ağır toplar hep tam olmalı herşey, bir haftadır da sporları tam yapayım derken öteliyordum ama kaçışım yok artık yumurta kapıya dayandı. o yüzden iki soluklanmaya oturmuşken bir bakayım kızlar ne durumda, gelmişken de bir selam vereyim dedim. İnşallah afiyette ve eksilerdedir herkes.

Henüz spor6yapmadım ama kizimi parka götürdüm.
Bizim bu dairede asansör yok ve 3. Kattayiz.
Ece kucağimda in çık 10 kilo benim bebe maşallah.
epey nefeslenme yaşıyorum çıkarken
Sana ağırlık çalışması olarak dönüyordur o iniş çıkışlar yavruyla. Her daim egzersiz modu işte. :)

Çok geçmiş olsun, allah şifa versin inşallah tez vakitte. Siz ümidinizi kesmeyin inşallah hayırlısıyla toparlanır hastanız.

Canım bende seni rüyamda görmüştüm
Daha yazacaktım
Geçmiş olsun canım

Menum 13.05.2017 Cumartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
2 domates
2 bardak cay

Öğle
1 karisik izgara
1 kase yogurt
2 dlm ekmek
Akşam
4 yk patlican oturtma
Salata
4 lt su 1 türk kahvesi sade 50 dakika yürüyüş

Iyii aksamlar kizlar

Rabbim sifa versin insallah ....

Geçmiş olsun lunyam.
Rabbim sifa versin.

Çok geçmiş olsun, allah şifa versin inşallah tez vakitte. Siz ümidinizi kesmeyin inşallah hayırlısıyla toparlanır hastanız.

N Nana m hayırdır kim hasta kuzum. Çok geçmiş olsun

Canım bende seni rüyamda görmüştüm
Daha yazacaktım
Geçmiş olsun canım
Allah razı olsun ,

Sarayca m küçük ablamın kvsi
Antepia27 ablam hayırdır, iyi görmüşsündür İnşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…