Inşallah canım ♡ 5,5- 6 da yememe rağmen hala şişkinlik varDengelersin yarın falan halledersin
O kadar meydan okudunn hakkını verirsin inşallah.
Oyle canim muziksiz kahvalti bile hazirlayamiyorumSelamlar hanımlar...
@Lunya geçmiş olsun.
Oooo benimle beraber 5 olduk :))))
Saydinnn maşallah çok iddalisin
Hiç uyuyamam ben gündüzleri. Ancak cokk hasta olmam lazım.
Bulamadin mı bişeyler sıkıntını giderecek.
Begüm valla çok zor. Allah yardımcın olsunn.
Selamm. Erkenden gününü kutlamaya mı gittiniz?
Ellerine sağlık. İnşallah geç kirlenir. Ayyy keşke hiç kirlenmese
Selamm canım. Senin de eline koluna sağlık. İnşallah geç kirlenir.
Maşallah menunde iyi sporunda.
Küçükken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdik.
Valla ben bulamadığım şeyler olunca söylüyorum hala
Dene istersen inşallah bulursun.
Demiii müzik olunca daha rahat yapılıyor işler
Olsuunnn kizz yarinda olsun ne olacakk cumaya cook varrr afiyet bal seker olsun yarasının emiiiiSaol tatlım ♡♡♡ bugün biraz kaçamak oldu ama idare eder artık ne yapalım bugün de böyle olsun :)
Yaaa bana çok abartı gelmedi.Inşallah canım ♡ 5,5- 6 da yememe rağmen hala şişkinlik var
Merhaba şekerler menüm
Sabah 9:00
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir 3 zeytin
2 dilim sucuklu yumurta
Domates salatalık 2 ceviz 1 hurma
Ara
2 ince grissini 1 ceviz 1 hurma
Akşam üzeri 17:30-18:00 gibi dışarıda k.v.lerle birlikte yedik
1 porsiyon köfte (4 adet yedim), 2 küçük yudum lavaş, 1 küçük parça kıymalı pide, bol salata, 2 çatal kadayıf
Ayran
Gece
Yoğurt kürünü yapmayı planlıyorum
2 yeşil çay içtim
Su: 1,5 lt. anca
Spor: 30 dk yürüyüş
Sevmedim bugünü ama telafi edicem kalan günlerdeAusencia
boşuna heves etmeyin sevgili mortilerim dediğim gibi bugün kesinlikle telafi edilecekada81 Kedibochi
Ya yıkamaya da özel kendi servisi var aldığım yerün oraya göndermem gerekiyor döküleni bile ıslak birşeyle silemiyoruz. Zaten aklıma geldikçe kızıyorum kendime ne demeye aldın bunları diye. Servise de bi dünya para vermeyi pek istemiyorum o yüzden bazen her gün süpürüyorum.Yikanmadan maalesef geçmiyor o tüyler.
Olsun yaa severim ben yeni halıyi
Zafiyet gecirecen acik daha yiyeydin bunlar seni tutmazzz bacim kalk simdi yarim ekmek arasi biseyler yap peynir yag domates salatalik biber doldur bide yanins gazli icecekkk hemen ye yat şişlik falan kalmaz ada bacini dinlee sennn puhahaaaMerhaba şekerler menüm
Sabah 9:00
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir 3 zeytin
2 dilim sucuklu yumurta
Domates salatalık 2 ceviz 1 hurma
Ara
2 ince grissini 1 ceviz 1 hurma
Akşam üzeri 17:30-18:00 gibi dışarıda k.v.lerle birlikte yedik
1 porsiyon köfte (4 adet yedim), 2 küçük yudum lavaş, 1 küçük parça kıymalı pide, bol salata, 2 çatal kadayıf
Ayran
Gece
Yoğurt kürünü yapmayı planlıyorum
2 yeşil çay içtim
Su: 1,5 lt. anca
Spor: 30 dk yürüyüş
Sevmedim bugünü ama telafi edicem kalan günlerdeAusencia
boşuna heves etmeyin sevgili mortilerim dediğim gibi bugün kesinlikle telafi edilecekada81 Kedibochi
Benimde oyle bi halim vardiii anamm evi surekli supurmek zorunda kaliyordum o hali yuzunden tv unite falan hersey surekli tozlanıyordu verdim haliciya olmadu bidaha verdim 3. Yikmadan sonra cook şükür bitti .. tabii hali yikamacilarda pek özensiz yikiyorlar o ayri....Ya yıkamaya da özel kendi servisi var aldığım yerün oraya göndermem gerekiyor döküleni bile ıslak birşeyle silemiyoruz. Zaten aklıma geldikçe kızıyorum kendime ne demeye aldın bunları diye. Servise de bi dünya para vermeyi pek istemiyorum o yüzden bazen her gün süpürüyorum.
Anammm duvarlarida mı silecennn.Ben halıları yıkamaya versin pazartesi gelecek İnşallah güzel yıkarlar yarında artık banyo duvarlar Allah ne verdiyse
Ay çok fena ya, evde rengarenk tozlar pamukçuklar uçuşuyor, bir hafta süpürmesem şehir dışında falan olsak biri gelse eve aylardır temizlenmiyor der. Servis dışı yıkamaya verirsek muhtemelen bozulacak halılar aynı zamanda da garantisi kalkacak. Alırken, aa çok güzel diye aldık da şimdi kafayı vuruyorum duvarlara.Benimde oyle bi halim vardiii anamm evi surekli supurmek zorunda kaliyordum o hali yuzunden tv unite falan hersey surekli tozlanıyordu verdim haliciya olmadu bidaha verdim 3. Yikmadan sonra cook şükür bitti .. tabii hali yikamacilarda pek özensiz yikiyorlar o ayri....
Zafiyet gecirecen acik daha yiyeydin bunlar seni tutmazzz bacim kalk simdi yarim ekmek arasi biseyler yap peynir yag domates salatalik biber doldur bide yanins gazli icecekkk hemen ye yat şişlik falan kalmaz ada bacini dinlee sennn puhahaaa
Oyle canim muziksiz kahvalti bile hazirlayamiyorum) sabah hareketli muzik acip kahvaltiyi oyle hazirliyorum..
Ay çok fena ya, evde rengarenk tozlar pamukçuklar uçuşuyor, bir hafta süpürmesem şehir dışında falan olsak biri gelse eve aylardır temizlenmiyor der. Servis dışı yıkamaya verirsek muhtemelen bozulacak halılar aynı zamanda da garantisi kalkacak. Alırken, aa çok güzel diye aldık da şimdi kafayı vuruyorum duvarlara.
Bilirim bide kızım küçüktü surunuyordu hali yıkama çözdü olayi tabii yiprandi bu gercek...servis yikamasina ver canim yavas yavas kalkar sorun... silmeyede gelmiyor cok iyi bilirim...Ay çok fena ya, evde rengarenk tozlar pamukçuklar uçuşuyor, bir hafta süpürmesem şehir dışında falan olsak biri gelse eve aylardır temizlenmiyor der. Servis dışı yıkamaya verirsek muhtemelen bozulacak halılar aynı zamanda da garantisi kalkacak. Alırken, aa çok güzel diye aldık da şimdi kafayı vuruyorum duvarlara.
Evet canim aynen öyle.Sana ağırlık çalışması olarak dönüyordur o iniş çıkışlar yavruyla. Her daim egzersiz modu işte. :)
Aminnn canimmmHele ben sabah 6 da uyaniyorum. Tablet elimde mutfakta kahvaltı yapıyorum. Banyoya götürüyorum saç makyaj ses olmadan yapamam.
Çamaşır katlarken ve ütü yaparkende yatak odasına Rabbim tabletime zeval vermesin
Yaramasın YaramasınOlsuunnn kizz yarinda olsun ne olacakk cumaya cook varrr afiyet bal seker olsun yarasının emiiii
Sheryy bak ne diyecem benim kizim küçüklükten bu yana hep yaz aylarinda ev birden aydinlandigi icin sabahin köründe kalkardi saatte bakardik saat 6Evet canim aynen öyle.
O gezmis hava almış oluyor mutlu oluyor annesi de ağırlık egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?