saydin bugün lunyayı aratmıyosun hee,yürek mi yidin sende
Eş olmadigi zaman iyi firsat derle topla bitsin canimm...Eşim yok , kiler gocuyor acaba kilerimi toplasam dokup
Eş olmadigi zaman iyi firsat derle topla bitsin canimm...
Ac guzel müzik başla dök ara hemde bu firsat derlemiş toplamış olursunDeli aklımda dok gardolabini bul su kayıp parayı diyor ,aklıma geldikçe sinirim bozuluyor ya
Ac guzel müzik başla dök ara hemde bu firsat derlemiş toplamış olursun)
Hemşom geçmiş olsun kuzum yatarsan rahatlarsınBaşım çok ağrıyor. Biraz önce kaplıcadan geldik sicak su beni baydı resmen, havada sıcaktı . Çocuklar uyusa hemen koşup yatacağım.
Sabaha görüşürüz inşallah Allah a emanet olun
Oooo benimle beraber 5 olduk :))))
Saydinnn maşallah çok iddalisinHiç şansın yok baybisiiiiiibenim o kupa benim
Hiç uyuyamam ben gündüzleri. Ancak cokk hasta olmam lazım.Sılıkılmaktan gittim uyudumkolay gelsin bitti mi işler
Begüm valla çok zor. Allah yardımcın olsunn.evet çalışıyorum
cumartesi benden başka çalışan yok sanırım
Selamm. Erkenden gününü kutlamaya mı gittiniz?Selam herkese annemdeyim
Ellerine sağlık. İnşallah geç kirlenir. Ayyy keşke hiç kirlenmeseCam kapı sildim fulltime temizlik
Selamm canım. Senin de eline koluna sağlık. İnşallah geç kirlenir.Sabahtan beri temizlik yapacağım diye helak oldum hiç bakamadım buralara. Aklım da burada napıyor acaba kızlar diye. Önümüzdeki hafta yoğun bir misafir turun var bir hafta içerisinde iki ayrı yatılı misafir ağırlayacağım. Misafirler de ağır toplar hep tam olmalı herşey, bir haftadır da sporları tam yapayım derken öteliyordum ama kaçışım yok artık yumurta kapıya dayandı. o yüzden iki soluklanmaya oturmuşken bir bakayım kızlar ne durumda, gelmişken de bir selam vereyim dedim. İnşallah afiyette ve eksilerdedir herkes.
Maşallah menunde iyi sporunda.Bugün menü
Sabah 10.00
Menemen
5 yesil zeytin
1 kizarmis form ekmek
Ara
Bir avuc kabak çekirdeği
Aksam 15.45
Kabak yemegi 1 tabak
1 kase yogurt
1 adet kızarmış form ekmek
2,5 lt su icildiAusencia 1 saat yürüyüş yapildi ve 1 saat bisiklet cevirildi..
saydin78 ve @Sherrysherrylady
Küçükken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdik.Deli aklımda dok gardolabini bul su kayıp parayı diyor ,aklıma geldikçe sinirim bozuluyor ya
Demiii müzik olunca daha rahat yapılıyor işlerAc guzel müzik başla dök ara hemde bu firsat derlemiş toplamış olursun)
Selamlar hanımlar...
@Lunya geçmiş olsun.
Saydinnn maşallah çok iddalisin
Hiç uyuyamam ben gündüzleri. Ancak cokk hasta olmam lazım.
Bulamadin mı bişeyler sıkıntını giderecek.
Begüm valla çok zor. Allah yardımcın olsunn.
Selamm. Erkenden gününü kutlamaya mı gittiniz?
Ellerine sağlık. İnşallah geç kirlenir. Ayyy keşke hiç kirlenmese
Selamm canım. Senin de eline koluna sağlık. İnşallah geç kirlenir.
Maşallah menunde iyi sporunda.
Küçükken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdik.
Valla ben bulamadığım şeyler olunca söylüyorum hala
Dene istersen inşallah bulursun.
Demiii müzik olunca daha rahat yapılıyor işler
Geçmiş olsun canım, şişliğin falan olmasın da yakın zamanda toparlarsın inşallah. Yoğurt ye bol bol sende iyi hissettiriyorsa, hem göbek eritir. :)Bende dişcime gittim akşam üzeri dikişlerime baktı perşembe dikişleri alırız dedi
Dikişlerim neden ağrıyor dedim özelikle sol tarftaki,Biraz gergin diķiş attım ordaki kesi biraz fazlaydı dedi bakalım....
Saol tatlım ♡♡♡ bugün biraz kaçamak oldu ama idare eder artık ne yapalım bugün de böyle olsun :)Selamlar hanımlar...
@Lunya geçmiş olsun.
Saydinnn maşallah çok iddalisin
Hiç uyuyamam ben gündüzleri. Ancak cokk hasta olmam lazım.
Bulamadin mı bişeyler sıkıntını giderecek.
Begüm valla çok zor. Allah yardımcın olsunn.
Selamm. Erkenden gününü kutlamaya mı gittiniz?
Ellerine sağlık. İnşallah geç kirlenir. Ayyy keşke hiç kirlenmese
Selamm canım. Senin de eline koluna sağlık. İnşallah geç kirlenir.
Maşallah menunde iyi sporunda.
Küçükken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdik.
Valla ben bulamadığım şeyler olunca söylüyorum hala
Dene istersen inşallah bulursun.
Demiii müzik olunca daha rahat yapılıyor işler
Yikanmadan maalesef geçmiyor o tüyler.Sağol canım inşallah geç kirlenir ya. Evde alt tarafı iki kişiyiz ama şu yeni halı olayı zulüm resmen bitmedi tüyünü tozunu dökmesi kaç aydır e halı tozu da olsu sil süpür toz al, yapmışken de hakkıyla olsun diye bütün koltukları falan çekiyorum o gün pertim sonra.
Banada iyi geldi kelebek, keşke cuma tartilsaydim, cidden 2 kilo olmuş olacakmış.
Yoğun bakıma aldılar gece ablam bizide eve gönderdiler, pek iç açıcı konuşmuyorlar. Beyni tam çalışmıyor. Perşembe diyalize aldıklarında bile nöbet geçirdi3 kişi zor zaptettik cuma günü, kızı gelmemişti zaten bi ablası vardı kadının , ablamda benden rica etti ama felaketti sanki iki günde küçücük kaldı
Bugün sadece abim girebildi 2 dk yanına görsün diye başka kimseyi almıyorlar
Dengelersin yarın falan halledersinSaol tatlım ♡♡♡ bugün biraz kaçamak oldu ama idare eder artık ne yapalım bugün de böyle olsun :)
Yikanmadan maalesef geçmiyor o tüyler.
Olsun yaa severim ben yeni halıyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?