Zaten yiyeniyorumellerine sağlık kuzum, sen bu diyet döneminde o sarmaları dolmaları azıcık azaltmalısın
ben çook yoğun seviyorum soğan suyunu yanında da çiğ yeşil biber kütür kütürGelirsen buzluğumda herdaim hazır hemşom zevkle pişiririmausum duymasın biz sogan sosunu çok az ekleriz
hee demi demiiiii.gel kardes kendimi pasaklı hissetmeyim.kaptanda benden bi tık titiz.
gelirsem inşallah görüşürüz canımmmmGelirsen buzluğumda herdaim hazır hemşom zevkle pişiririmausum duymasın biz sogan sosunu çok az ekleriz
Bizi yokluyor bence direnecekmi diyorSanki hafta ortası illa bir duruyor. Şeytanlar yokluyor insanı. Benimde öyle 100 oynamış hafta başı şak diye bir kilo gitti halbuki.
Bizi yokluyor bence direnecekmi diyor
Yok yok bu gün 100 gitti toplamı cuma olmadan süylemem
Oralar daha serin toplanırben çook yoğun seviyorum soğan suyunu yanında da çiğ yeşil biber kütür kütür))) aslında bu yemek sağlıklı öyle kilo aldıracak bi durumu yok kii wc için çook sağlıklı direkt wc çalışıtırıyor ....ablamda konaktan toplamışş ))
Yok yok bu gün 100 gitti toplamı cuma olmadan süylemem
Ay baygın baygın bakarken bi anda bu mesajla hoplattın kaptanım beni
3 gün evdeyim , ne diyeti yapsam acabaaaa
3 gün çok iyi degerlendimek için
Lahana diyeti yap tam üç günlük rekor kırarsın3 gün evdeyim , ne diyeti yapsam acabaaaa
3 gün çok iyi degerlendimek için
Çok mahsumuzsizi ben soğan soslu yoklayacam az sonra
Lahana diyeti yap tam üç günlük rekor kırarsın
300 gitti bide 500 gitse daha ne isterimm elimden geleni yapıyorum meta direniyor maydanoz suyunu perşembeye saklıyorum son silahım buuu500 gr daha ver öyle kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?