Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ben dolmadan niye korkayım ... dolma benden korksun .

adet yazmadığın için sordum aynura ..bir tencere dolma yediysen , yanında bir bütün tavuk

miktarlar o yüzden önemli.

10 dolmada az değilmiş zaten diyette biri için .

@mimu88 cumla ben bi coşarsak var ya çenemizden bıkkınlık gelir.

ahahaha takımda kimse kalmaz vallaaa

ben diyorum özledim ..bu ikisi diyor bıkarlar

yokkk cnm tartılmadımmm

sen wc yi halletmeden tartılma bence , pazar pzt salı wc ye çıkınca ne olacağı belli değil

çok iyi düşünmüşsün ... arada bu tarz şeylerle nefis köreltmek çok iyi tercih.

bak bak yazarken hiç diyor mu acaba aus okuyacak bunları

deliymiş o ... normal insan işi değil.

hergün mü her hafta mı ??nevresimmi.

bak tıpta benimle aynı fikirde

Kabızlık sorunu yaşayanlara siyah kuru erik tavsiyemdir

ben ben ben

ay ben dolmadan niye korkayım ... dolma benden korksun .

ahahaha yürek yedim herhal

hahahaha bencede normal değilll bence psikolojik başka bişey değil hergün hergün ayyyy bitmez benim iş... bide dedim kışın nasıl kurutuyorsun atıyorum salona kuruyor dediii

bende normalin biraz üstündeyim kabul ediyorum yazın mutlaka haftada 2 gün ama kışın her cumartesi mutlaka değiştiririm

yok valla , misler gibi banyomu yapıp yatmışım ... aaaaa uğraşamam ... zaten silkeleyip topluyorum ... kış vakti her hafta ... işim olmaz ...

kız spoiler vermesene
A ha ha napıyım rekabet bana göre değil, o da versin bende herkes de
yani kadar gitti
400 ama pazar artı 200 çıkmıştım yani 600 oluyor:)

ben ben ben

ahahaha yürek yedim herhal
Mutlaka dene sonra bana dua et
daha 400 cük gitmiş .. no panik canım

Aa kaptanım 400 cük sizin için küçük benim için büyük bir adım, koca hafta 200 gr verdiğimi düşünürsek

Tünaydın kızlar
Su içme sorunum için telefona bir hatırlatıcı kurdum bela oldu içmeden kurtulamıyorum. Kiloma göre 3800 lt çıkardı.
Bugün canım sıkkın çok halsizim. Başım eklemlerim ağrıyor. Sürekli uykum geliyor. 3 gün geciktim yine olsakta kurtulsak kadın olmak ne zor ya her ay aynı dert

bende oda etkili olmaz cnm
kronik benimkisi hemde feci kronik

ay kendimi cok pasaklı hissettim.
sizler çalışıyorsunuz belki ondan yetiştiremiyorsunuz gerçi ben çalıştığım dönemde de aynıydımm dershanede çalışıyordum akşam veli ziyaretleri eve gelmem akşam 8di... vayyy be ne çalışmışımmm karnım burnumda gezerdim yarım dünya şeklinde ...hamileyken velinin evine giderdim çıkarken ayakkabım giyemezdim o derece ayaklarım şişerdiii hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…