- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Of of o kadar şey yazmak istiyorum ki...böyle içim dolu dolu
Sporumu yaptım 60+10 dakika yürüyüş...kaptanım artı 10dakikayı sırf artı puan için yapıyom haberin ola
Sonrasında akşam geç yediyim için kahvaltıyı da geçe aldım neyseki onu da yedim.aç deyildim ama işte aklım yemekteydi.o yüzden yedim.akşamı 4de bitiricem inşallah...kahvaltıda yumurtaları ve 1diıim ekmeyi yemedim yerine bi avuç fındık yedim
Ausencia kaptanım dün dolmalar 10tane olurdu da sen dolmadan niye korkuyon ki?tavuk ta 2parça olurdu her halde.pilavdan başka hiççç bi cıs yemedim hepsine dil çıkardım
@Ahu060812 canım senin hayatın zaten hep heycanlı.bunu da atlatırsın inşallah.kocana da civ cive de geçmiş olsun kuzum.
Nare83 tatlım tartıldın mı bugen?attın mı şişlikleri?
ay ben dolmadan niye korkayım ... dolma benden korksun .
adet yazmadığın için sordum aynura ..bir tencere dolma yediysen , yanında bir bütün tavuk
miktarlar o yüzden önemli.
10 dolmada az değilmiş zaten diyette biri için .
@mimu88 cumla ben bi coşarsak var ya çenemizden bıkkınlık gelir.
ahahaha takımda kimse kalmaz vallaaa
ben diyorum özledim ..bu ikisi diyor bıkarlar
yokkk cnm tartılmadımmm
sen wc yi halletmeden tartılma bence , pazar pzt salı
Hanımlar bu arada bugün misafirim geleceği için, kendimin de yiyebileceği ikram araştırması yaparken eski sağlıklı beslenme tariflerimden bir kekimsi bişi buldum. Sizin de öyle durumlarda arayışınız varda paylaşayım dedim.
2 muzu ezip kaba koyuyorsunuz. Üzerine 2 yumurta, 2 su bardağı yulaf kepeği, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 kanartma tozu ekleyip karıştırıp 170 derece fırına atıp pişiriyorsunuz. Un, şeker yok içinde. Normal diyrt porsiyonu ile yaklaşık 6-8 kişilik bir muzlu burçak tadında kekiniz oluyor.Hem sağlıklı hem yapımı kolay. İnsanı millet kek börek götürürken ne yiyeceğim stresinden kurtarıyor. Ama yine de "aa sağlıklıymış yenir bol bol" deyip abartmamak lazım. Herşey tadımlık da lezzetini veriyor sonuçta.
çok iyi düşünmüşsün ... arada bu tarz şeylerle nefis köreltmek çok iyi tercih.
ya aslında başka şeyler olsa yerim
kek, pogaça ahahah bunalrı yeirm vallaaa
büskivii
ama etten, tavuktan , proteinden tiksinidm e- ben yiyemiyorum
yarın ıspanak var diye mutluyumm düşün
perşembede kahvaltılık , yumurta , peynir zeytin
bak bak yazarken hiç diyor mu acaba aus okuyacak bunları
benim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...
bide ütülüyormuşşş anammmm dedimmm
deliymiş o ... normal insan işi değil.
hergün mü her hafta mı ??nevresimmi.
bak tıpta benimle aynı fikirde